22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• Truck Driver001
    Sztem már volt:D
    Nemtudom,de nekem a driftelés egy kicsit "merevnek" tűnik.
  • Daveee
    deeee!
    November 1! AZ egyik videon azvan!
    De az EA szerint november 2
  • Harry93
    ok akkor bocs
  • Alwares
    Pontos megjelenési dátumot nem mondtak most már? Gondolom a Games Conversationon már ideje lett volna bejelenteni...
  • Daveee
    ha lehetne, sztem már itt 2 percenként 100 hsz-t meghaladná! de mitn látod nemfoyik itt szó semmiyen demórol :D
  • Harry93
    lehet hozzá leszedni demot?
  • Szabi1991
    NFS Carbon - PSP, Own the City
  • BIZ0906
    hátakkor te le vagy maradva
    de inkább tényleg menjem a MW topikba
  • SLICK
    úgyis kell mad frissíteni a FAQ-t is... de én FAQ-készítéshez hülye vok, na meg a fejléc szerkesztéssel is játszadozok majd :|
  • DJ Skyline
    áhá,értem! kérdezni akartam,hogy merre van a FAQ,de már meg is jött a válasz! :)
  • SLICK
    de kérdezni is akartam, hoyg javítottat be kéne rakni, csak Flash Back-et meg kellene várni hogy rá tegye a FAQ-t :|
  • DJ Skyline
    Barney csinált anno egy javított verziót a mostani bannerről! nem cserélnéd le arra,jobban mutatna!
  • SLICK
    előfordulhat, hogy lesz demo... láttad a videókat h azért már játszottak vele, igaz az konzol. De sztem itt is úgy lesz mint a Most Wantednél hogy pár nappal megjelenés előtt. Meglátjuk ;)
  • DJ Skyline
    kíváncsi vagyok lesz-e ebből a demoból valami a jövő héten
  • SLICK
    Most Wanted topik

várd meg míg betölt és legalul a "Keresés a témában..." mezőbe írd be: Carck és kiadja azokat a kommenteket amiben Crack szó van, ha szerencséd van akkor link is lesz ahol letölthető...

többet nem tok segíteni
  • Szabi1991
    Új képek + Mobilos Verzió !
  • pumma
    slick hogy holtalálom meg?az meg hol van :$
  • SLICK
    akkor én tudtam rosszul, elnézést... HKZonda verzióm van, hozzá 1.3 patchel de nekem crack nem kell hozzá :|
    na mindegy ennyivel is okosabb lettem -.-
  • ngcsnet
    7. ne warezoljunk
  • DJ Skyline
    2. de:

5. Run nfsmwpatch1.3.exe to update the game to version 1.3
    6. Copy the cracked executable located in the /crack directory on the DVD to
    your installation directory.

ON! :)
  • SLICK
    nem!

1: Van Most Wanted topik is,
    2: a Most Wantedhoz nincsen Crack sd4 hider program kell hozzá, ezt megtalálod a Most Wanted topikban
  • Szabi1991
    Mobil képek
  • pumma
    Szijasztok nem tud valaki a nfs most wantedhez cracket ? elöre is köszke
  • DJ Skyline
    Zonda árak! mai árfolyamon 1 font = 408Ft, tehát a legdrágább Zonda ott az oldalon 175 és fél millió!
    nem tudom,hogy ez az oldal mennyire tükrözi a valóságot,vagy mondhatnám úgyis,hogy nem tudom mikori árak ezek!

mikor régen olvastam a Zondáról valamelyik autós magazinban,akkor olyan 200 millió volt! mondjuk nem tudom honnan lesz a játékban ilyen nagy keretünk! bár lehet a játékban teljesen máshogy lesznek az árak,nem tudom, csak találgatok! :D
  • Szabi1991
    hát mindig a széria legjobbat (mármint ameikbe a legerősebb motor van :)
  • CzGobe
    Nem sokkal szárnyalják túl a 100milliós szintet az Exotic-os verdák.
    A Koenigsegg CCX picivel több mint 126 millió (attól függ, mikor váltasz eurót :P), ha a McLaren pedig a Mercedes-Benz SLR McLaren, akkor az is 'csak' a 120at verdesi (bár ha épp egy SLR 722-est nézünk, akkor az inkább 180). Pagani Zonda F-fel nem találkoztam, de ezeknél nem hiszem, hogy kiurgóan magasabb lenne.
    1 kiugróan magas arú autó lehet, ha a McLaren vmelyik F1et rakták be, mert az tényleg 350millióért fáj nekünk. (bár én az slr-nek jobban örülnék :-]) Ezek az árak mind az alapfelszereltségű árak, de 1 ilyen játékba, ahol tuningolni is lehet, szentem az alapot teszik :D.
  • Daveee
    akkor exoicba :D
  • DJ Skyline
    izé...nem tudom hol hallottad,hogy a tuner kategóriában 100 milliós autók lesznek,megnéztem a videót,és egyik autó sem több szerintem 15 milliónál,ami a tuner kategóriában van! :) az exotic kateógirában lesznek a drágább autók!
  • ngcsnet
  • Daveee
    Todjátok van egy oyan video, ahol vagy 15 kocsit igy mutatnak be, és akkor csoportokba, TUNING, Muscle, TUNER
    ésamikor a tunerné van, ugya azt halottuk rola, hogy több 100 millios verdák, tuningnélkül is megy mint a rakéta, és akkor közte lehet látni pls a suprát, lancer evo 9 et ammi sztem 100 millio alatt van, és ráférne tuning!
  • DJ Skyline
    nem értem,kifejtenéd bővebben?
  • SNAKE01
    pff... -.-
  • SLICK
    nekem ezeket az oldalakat nem hozza be :|
  • Daveee
    én csak eddig anynit csalodtam!
    Hogy a videoba ugye mutogatja a kocsikat, és amikor a tuner nél van ugye több 100 millios veráknál, akkor iyen suprákat rakbe!, én azthittem vmi 300 millios kocsik lesznek abba a részbe!
  • VRSDM
    mostnéztem csak a listát (eddig nemvoltam itt elkerülve a n00bharcokat) pagani?meg konig? jujj milesz itt emberek, az uj tuningért grat a fejlesztőknek csak jól legyen optimalizálva (lásd FO2 tökéletes lett ilyen téren... követendő példa)

na ujra leléptem
  • Daveee
    Nagyonjok a képek!
  • SLICK
    figy, itt tök mindegy milyen spoilert teszel fel, úgy formálod/alakítod, hogy a kocsidhoz tudd alakítani. Engem ez nagyon megfogott a Carbone-ban :)

amúgy a végleges autó listából remélem nem hagyják ki a McLaren Mercedes SLR-t
  • DJ Skyline
    mire gondolsz? az M3-on a hátsó szárnyra? ez "gyárilag" ilyen,mert verseny BMW,és azon is ilyen nagy szárny van!
  • mike0013
    hátjah... izlések és pofonok:)
  • nearo
    Miért jó az, hogy ha ráteszünk a kocsi seggére egy buzinagy hólapátot? Az egész elrontja az összképet, rondán néz ki. Főleg ha még ki is van szélesíve... a legutóbbi nfs részekből csak az U1 van meg, abban vannak még normális spoilerek (aeromax, touring, stb...), remélem ebbe is lesznek jók.