22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#2420 asszemtudnék csinállni norm faq-t de nem tudnám frissiteni mert dave örömére(hamég mindig pikkelrám) megszűnik a netem félévig szal addig nemis nan fook irni -
#2419 tudom azért vagyok, hogy ez ellen tegyek :)
majd vki kell még hogy a FAQ-t tudja szekesztgetni/frissíteni és ha az kész van a FAQ is bekerül a fejlécbe! -
Daveee #2418 oké, e arra készülhecc hogy ha emgjelenik csak 500-1000 hsz csak warezrol fog szolni! -
#2417 a Most Wantednél is késés volt, warezon szintén... de ne spammeljünk tovább, warez meg főleg ne legyen -
Daveee #2416 deeee számit! :D
de már oktober végén leeht szedni sztem warezrol! -
#2415 az a pár nap nem számít, MW is ott körül jelent meg :o -
#2414 Jó, én a Pcdome shopról szedtem, mert a hivatalos oldalon Coming soon van. -
Daveee #2413 inkább... 2006.november 1-2 -
#2412 2006.11.10. -
#2411 Megjelenés időpontja??? -
#2410 nem rossz tényleg elég durva bár a két favoritom sehol a 106 meg a punto -
#2409 Már ez is jó lista :) -
#2408 kösszi -
#2407 #2291,de nem hivatalos még tudtommal! képekről,videókról összehalászott autók! meg pár kocsi amit bejelentett az EA (asszem) -
#2406 Helo.Most látom h van ennek is topikja, valami autólista van már vagy még nem lehet tudni h mik lesznek benne? ty -
#2405 jaj-.- -
#2404 eddig videókban úgy láttam, hoyg az első kerékkel együtt változik a többi is, de ez nem lesz olyan valóság alapú játék, meg nem is annak készül h teljes valóságot adjon vissza :| -
mardal #2403 Szerintetek külön lehet majd a hátsó és az első kerekeket tuningolni?Az igazi muscle autókon nem egyformák a kerekek. -
#2402 szerintem meg abszolut nem
psp--n a 29auto vagy mennyi az nagyon jo ahhozképest hogy mi votl az eddigi nfsekkel
és pc-n is jobbnaktűnik mint a most wanted
eddig csak az nfsu2őt vártam ennyire -
#2401 az nem jelenti azt,hogy a PC-s verzióban is lesz! :|
kiderül majd -
#2399 PSP videóba látszik hogy van!és a csapattal kell ellenük megbirkózni! -
#2398 elvileg igen,de még nem voltak láthatóak képen,vagy videón! ha lesz,akkor meg nem lesz akkora szerepük mint az MW-ben! -
#2397 Egy egyszerű kérdésem lenne mindenkihez.Lesznek rendőrök a carbonban?Aki tudja a választ az írja le legyen szives. -
#2396 jajj..:) ez nfs. -
#2395 még az a szerencse, mert jó pár járgányt hiányolok -
#2394 lehet szar a kodeked! szedd le a legújabb DivX-et,tedd fel a lejátszót is,meg a kodek pakkot is,és pórba! -
#2393 tök jó,hogy még nincs is végleges,HIVATALOS autó lista! :) -
Daveee #2392 nálam is csak hang :S pedig menyitja a winamp akkora méretbe ahogy kéen,cs ak nincs kép! -
Szabi1991 #2391 Media Player játsza :)
De csak hang van :'( -
Daveee #2390 énse tom lejácani -
#2389 segítség!!! nem tudom lejátszani a videót pedig meg szeretném nézni!!!!!!!!! -
Szabi1991 #2388 Need for Speed: Carbon 1UP interview -
Szabi1991 #2387 Need for Speed: Carbon XB360 -
#2386 Az jó. -
Szabi1991 #2385 See What can be done to a Gallardo with AutoSculpt system by clickinghere -
#2384 igen tudom... 50 autó lesz kb. -
Daveee #2383 és még ez nem minden! -
#2382 ha kicsit vissza olvasol, meglátod hogy már 37 autó benne lesz a Carbonban -
#2381 ez a PSP-s verzió, remélem a PC-sen több autó lesz!! -
#2380 29 kocsi lesz a játékban, ennyit erről, egyedül az autók tuningolási lehetősége miatt érdekel a játék, egyébként ugyanolyan lesz mint a többi nfs, szerintem hülye az aki erre pénzt fog pazarolni. (most wantednál is ez volt, írétek fűt fát, aztán kaptunk egy szép grafikával rendelkező hányadékot)
szarság van fiúk!