22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#2846 SLICK bigggyezd már be a banner alá szép nagy sárga betűkkel,hogy NINCSEN MÉG PC-RE DEMO!!!!!!!!!! -
Daveee #2843 passz enm tom e hoyg van neki, nemcska laptopob áll az élet, de sztem itthon magyar országon nem tuccc annyit megkeresni 2 honap alatt hogy vegyél laptopot, eltartsd a családodat, meg albérlet....
Azért vettek a csajnak laptopot, mert ugye rokonok stb.... és nemvolt neki gépe kinn, igy vettek neki laptopot!
AMUGY a demoba nem elhet még se matricázni sem festeni! Csak autosclupt stb... meg 3 verseny, -
#2842 Blitz Skyline! :) -
#2841 Hát jól vanna azokat nem néztem...teljesen igazad van de lehet hogy ezek is benne lesznek csak azokat hagyták ki. -
#2840 zöld kártyája van? mert nekem is van ismerősöm, kétszer voltam kinnt, és találkoztunk, egy szakadt 20 éves BMW-je van, és épp csak megél, mert zöld kártya nélkül csak feketézni tud...
Amúgy neked egy laptopból áll az élet? érdekes elképzelései vannak a mai srácoknak... -
#2839 Hááát, erre ojjan matricát fogok ütni, h bexx..ás :P
Én leginkább azért várom már a demot, h végre lássam a matricákat, h lehet nyomatni :D
1 elég komoly skyline, amivel csak azért nem tudtak 350km/h-s országúti sebességrekordot futni mert a szervoszivattyú feladta a harcot. 20s ALATT! -> 300km/h (ha emlékeim nem csalnak)
SuperCars -
Daveee #2838 hát igen, nehéz amcsiban jol el lenni!
De oszitársam ék, kimente nyárra 3 honapra NY be azonbelűl Bronx ba, és albérletbe laktak, és 3 honap alatt anyit kerestek, hogy tuttak fizetni mindent, vettek egy laptopot, ami kb 700 rugo, mert mondta miyen, és most kinn maradnak egy évre. szval lehet beválik nekem az amerika, lehet hogy nem -
#2837 Neharagudj de ezek meglehetősen debilek.. Ha jól megfigyeled, szemet szúrhat hogy az EVO, az impereza, a gallardo, a mazda3... etc rajt sincs ^^ -
#2836 sry de van egy fajta színvonal gs-éknél^^ mind a lapot, mind az olvasótábort tekintve. -
#2835 ez hülyeség!!! legalábbis szerintem, volt egy credits lista és ott sokkal több auto szerepelt -
#2834 http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=24235
nem tom hogy láttátok e már ha nem akkor íme.Elvileg végleges kocsilista.De hol van amit hallottam?hogy 50 vagy több mint 50 kocsi??
Nah mind1 még annyi sincs benne mint a MW-ben... -
#2833 hát amcsi dolog vagy nem amcsi dolog, én is szívesebben mennék
sajnos vannak akadályok -
#2832 Ott be fogsz tudni illeszkedni, én csak sok sikert kívánok. -
#2831 Boldog Szülinapot Slick! Az én kedvencem is a Mercedes! :D Na meg az Aston Martin!! :) Egyébként tényleg jó lenne, ha volna visszajátszás, mint az NFSU2 ben, mert az MW-ből nagyon hiányzott! -
#2830 köszi neked is! de mlyien klubban vagyok benne? :D
amúgy a mrci az én verdám is -.-
-
FLECK #2829 De hülye vagyok emberek :) összenyertem a most wantedbe vagy 5 kocsit, mind fel volt tuningolva redesen, és elaadtam őket, ogy megvehessem a ford mustangot, De nem is tudtam feltuningolni rendesen :( -
#2828 jaj mindenkinék ez az amcsiba megyek majd ott jó lesz dolog!:SADas -
#2827 Feltéve ha kapsz zöldkártyát:P -
Daveee #2826 lol még tanulsz :P?
énmár 18 év után lerakoma tanulást és go amcsi, és ott vhogy megprobálok boldugulni -
#2825 Boldog 18. szülinapot kedves Házigazda Úr és egyben üdv a klubban! :D Ti már ilyenkor tanultok? Mi még pihizünk :).
A tervezők meghallgattak, SLR McLaren az én autóm :P -
#2824 Chevrolet Camaro SS, Lamborghini Gallardo, és Mitsubishi Lancer Evolution IX. -
audi001 #2823 ???? -
#2822 na vmi nem jó :| lehet én írtam rossz kódot... berakatom egy modival inkább -
Szabi1991 #2821 #2791 -
#2820 na jó mivel szülinapom van nem törlöm, de már linkelték előtted -.- -
#2819 JEEEEEEEEEEEE Skyline!!!
Ja ás Boldog szülinapot Slick!A Skylinet kapod tőlem! -
#2818 oks;) -
#2817 mindjárt -
#2816 és a kattintgatás a FAQ-val mikor lesz megoldva? -
#2815 FAQ-ban nicns benne még:| -
FLECK #2814 Plvass vissza, vagy lehet hogy van a faq ban is. -
audi001 #2813 A demoba milyen autók vannak? -
#2812 nem értem... sosem mondtam mást, az infómban meg az sg váltotta 18-25 közzé tavaly -
#2811 akkor most írtad át az életkorod itt? :) vagy túloztál eddig :D -
#2810 nem dohányzok :D de igen már kiadank nekem piát is :D nézhetem az időseknek való műsorokat -.- n de nem offolok majd a topikomban kérdez vki vmit ha akar :D -
FLECK #2809 Akkor már adnak neked cigit a boltban :D -
#2808 köszi megint mindenkinek :D amúgy 18 lettem ^.^ -
#2807 alapból kihagyták pl az U1-ben! -
#2806 lol ennek sok értelme volt... -
Daveee #2805 azta qva, sztem az a legkevesebb hogy lesz e benne replay, csak jo legyen a játék, amugy alapbol az összes autos gameba van replay