22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• Daveee
    baszod, nem mind1 hogy meyik térheyen van?
    Mosthamár én nem lehetek, és barney magára válalta, akkor csinájja ő!, frissiteni kell csak és kész! nem tom miért oyan fontos neked ez fleck hogy te csináld kizárolgaosan is a te tárheyeden
  • SLICK
    ne csináld már a hüyleséget! lehet te jelentkeztél először, de téged ismerve nem sok jó sülne ki a FAQ-ból! és ne veszekedjetek már azon ki csinál itt FAQ-t, most FLECK-et bíztam meg!
    ne veszekdjetek mert hívok moderátort és büntetések lesznek!
  • Barney Tech
    Jah ebben éppen most Daveee segít.
  • Barney Tech
    6 napos ujreg vagy....
    Intézek én mindent...
    És slicket meg én biztam meg de mind1 hogy csináljunk faq.
  • FLECK
    Nem kezdtem semmit.
    Bocs slick de ezt berakom.

Feladó: SLICK
    Elküldve: 2006. 09. 09. 16:25
    Tárgy: FAQ
    hi!

Rád inkább jobban bíznám mint Dave-re a FAQ készítést! na szal:
    a dizájnon már nem kell változtatni, csak annyi kell hogy további kérdésekkel és rá a válaszokkal bővítenéd a FAQ-t. Gondolom úgy nagyjából fel tudod építeni, ezt úgy értem a kérdések ne össze-vissza legyenek, hanem pl: kezdenéd azzal:
    1. Van már játszható verzió?

Válasz: PC verzió még nincs, viszont demo található PS2- höz. (2,6Gb)

és így tovább mindentmajd a végére gépigény meg hasonlók :)
    remélem érted hogyan gondolom :)
    ha megpróbálkzonál vele akkor keress meg nyugodtan és amit tudok segítek!
    köszi előre is!

bye
  • Daveee
    most komoyan!
    Ha megjelenik a game, én ide kb 2 hétig járok, aztán szarok bele! sztem sokan igy vannak vele!, ha megjelent sok midnent nem irhatok FAQ ba, mert ugye warez cuccok törölve.... akkor mimást irhatnék?
    ugy mégis?
  • FLECK
    SLICK mondta hogy az enyém lesz felrakva, és ne törölgesd le a tárhelyről, mert akkor máshova lesz felrakva.
  • Barney Tech
    Pfpf te kezdted .Jelszó megváltoztatva és kész ha vlaami baj van lehet hozzám fordulin.
  • BIZ0906
    Úgy is vissza jön
    Na nyugi lányok. Egyszerü a játék megjelenéséig te FLECK csinálod a FAQ-ot utánna Daveee.
    De ugy is ti döntötök de ez nem a baszogasd a másikat topik.
  • MikX
    Jézusom...
    Ez már ultra szánalmas...
    Ien baromságon veszekednek... :P
  • Barney Tech
    Mert én csináltam a F.A.Q én találtam ki fel birod fogni?
    És nem az lessz hogxy az egész topic fogja tudni a jelszót.
    Készpassz az ügy lezárva.
    Fleck ha megy olyan vagány vagy akkor banoljál meg.
  • FLECK
    De bennem megbízott SLICK. Állj le vagy intézem az sg-s bannodat.
  • Barney Tech
    Ha vlaamit akartok a faqunk változtani akkor nekem lehet szolni.
    A frisítés ma fog megtörténni.
  • FLECK
    Ugyanaz lsz, csak frissítve a szöveg.
  • Barney Tech
    Megnézem én azt milyet cisnáltok.
  • KapuBen
    Te csináld a faqt!
  • SLICK
    Ez már FLECK dolga... és ne sérüljön be senki ezen így láttam jónak!
  • Daveee
    Én meg a FAQ tartalmát
  • FLECK
    Már én intézem.
  • KapuBen
    Megcsinálom a bannerbe a faq-t:P
  • MikX
    Hát izéka...
    Én attól tartok, hogy igen, lesz, de mivel most erre a tuningmegújító izére koncentrálnak nagyon, nem lesz semmi azon kívül érdekes a játékban, mondhatni a megszokott. Mivel mindenhol ezt majmolják, szerintem igazi előrelépést nem mutat fel egyáltalán. a rendőrök is lehet lesznek, elvétve, meg 3-asban lerázod egy laza padlógázzal, vagy valami hasonló...
  • Daveee
    te se engem :O :P fu
    Nah most már legyen ON
    Igazán jöhetne már egyetlen egy rendőrős kép vagy videó, nem?
    Mellesleg, demó, az oktober elején váható, és még demóban sincsen rendőr!
  • FLECK
    Nem érdekelsz :P
  • Daveee
    Énis :P
  • FLECK
    Én is tudnék jelentkezni, ha nem érnél rá :) Htmlhez értek, szerkeszteni tudok, feltölteni is.
  • Daveee
    énmár jelentkeztem :P
  • KapuBen
    Én nekem van időm csak épp szar vagyok ebben:PMax. a szöveget tudnám átírni:P
  • BIZ0906

Szerintem ezt ami a FAQ-ban van a "FAQ | Olvasd el" helyére és ha rákattintunk akkor bejön az oldal tök cool lenne
  • SLICK
    hát igen, és most hívnám fel a figyelmet, ha vkinek van rá ideje és ért is hozzá, akkor a FAQ ot frissíthetné, nekem tanulás miatt nincs időm arra, ha beindul a topik és jönnek a vérpistikék itt leszek és törlök, de a FAQ-ra nincs időm...

ha vki elvállalná a FAQ- frissítést az pü-ben keressen meg! THX!
  • BIZ0906
    ok
  • Daveee
    már gépigény is van, kocsi lista is, pontos megjelenési dátum is van!
    Ezeket le leehtne irni, meg a PS2 es demo, vélemény, ezeket magamra válalnám ha lehet!
  • Daveee
    oké, utána ha kész, lehetne a FAQ t frissiteni, mert azmár utoljára juliusba volt frissitve :S
  • SLICK
    azon dolgozom :|
  • BIZ0906
    < a href="http://www.nfscarbonfaq.atw.hu/">FAQ | Olvasd el

ez kicsit gáz azért kéne valami jobbat alkotni.
    Szerintem
  • BIZ0906
    Hát majd meglátjuk.
  • Daveee
    ahogy mondod, hoygha pl 64 bites procid van, akkor más cuccokat kell idnitgatni, szval elég necces a SF, ezért is enm jáccok SF es gamekal....
    Ha Carbon is azlesz, akkor megveszem eredetibe!, de EA nek nemcsak a pénz az érdeke, mert pontosan tudja hogy viszi sorozat gyártani a gamekat akkor mrá aznap fennvan warezon, más érdeke is van, azhogy az emberek modnják hogy na ez jo játék volt! Sztem a köv NFS ben már uj motor lesz.....
    Mellesleg már halottam oyat is, hogy az SF tönkre vágott emghajtokat, alaplapokat, stb....
    Szval ez EA nek elég necces lenne, hogy még kártéritést is fizetni, meg biroságra járogatni ezért a szar vádelem miatt!
  • BIZ0906
    Nekem eddig egyszersem kellett kábelt lehúzni játék miatt max letiltani a meghajtót(kat) aztán ment simán. Bár ez lehet gépfüggő mi?
  • gabi89
    Hát ,hogy nem amrad sokáig töretlenül avval nem értek 1et mert ha SF4-et raknak rá mégpedig a DVD pro változatot annál még a kábel lehúzogatós modszer se jön be szóval....
  • Csori
    Ez azért attól messze áll. UG - UG2 - MW-ben is cserélgetni lehetett őket, és szvsz itt is meg lesz a módja az 1edi matricák berakásának.
    És háát gyártottam is néhányat, van akinek tetszett van akinek nem. olyan is van amit jó elképzelésnek tartottam de készen az autóra húzva már nem tudtam jó szemmel nézni.
  • Daveee
    ajaj ne hackerkedjünk má :D