22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
FLECK #3027 Nem is tudod mi az az abc sorrend :P még ovis vagy. -
#3026 ezt a listát honnan szerváltátok,mert 2x van a Chevelle,meg a 69-es Charger is! -
Daveee #3025 oké, csak neten iyen sorendbe volt, nem volt türelmem ABC be rakni őket :D -
Daveee #3024 IGY VOLT FENN NETEN, ne kössetek már ebbe is bele, ennyi lesz a gépigény oszt kész! Fejlődünk a korral.....
Mw nél is a Max hoz kellet 3000 Mhz, itt is kell annyi! -
#3023 mi lenne ha az autók a FAQ-ban ABC sorrendben lennének? és sorrendbe állítom őket szívesen -
Daveee #3022 Neten volt fenn, nekemis fura volt, vmi elirás lehet, nyugi megy az DX 9.0 c-n -
#3021 Amúgy ez a "gépigény" is nevetséges, kár kitenni ilyet. Főleg a minimum. (ha a min proci egy 2 GHz-es, akkor egy 1,8 GHz-essel már nem indul el? ha igen, akkor nem kellene vakítani a népet) -
#3020 Olvasgattam a faq-t, és felfedeztem bent némi "érdekességet" :)
Recommended:
WASPS: Windows of 2000/.KhP/Vista
Processor: 3,0 GHz
Memory: 1024 MB.
Videokarta: 256 MB. Direct3D
Sonic map: Compatible with DirectX 9.1 <----------
DirectX: Version 9.1<----------
9.1? Lemaradtam valamiről? :)) -
FLECK #3019 OFF
Honnan jött a k8bal név?:) -
#3018 akkor meg minek szarakodnak a faqval és a banneral?
[szerinte unatkoznak] -
#3017 lényegtelen,soha nem nézik meg! :) -
#3016 azt a mindenit mi megy itt... :c
ez a banner azért nem jó mert bejön valami pistike és mivel hogy nem szúrja ki a szemét a FAQ elöbb kérdez... a legjobb az lenne hogy egy kép alatta fehér hátteren piros betűkkel hogy faq... szvsz -
amdrula #3015 Minek akarjátok lecserélni a mostanit? Ez legalább egy szépen megcsinált banner, flashes gombbal, készen.
Amit meg beraktatok egy egyszerű (jóval unalmasabb) kép, a széle 2 kattintással elintézve.
Ha meg nem tudod még swfbe se elmenteni, akkor nem tudom mit akarsz a flash-sel, vagyis nem tudom, hogy fogod megscriptelni a gombot, ha akarsz rá... -
#3014 ...és laposabb... :P -
Daveee #3013 sztem is jöhetne ujabb élénkebb -
#3012 JÓ maradjon de sztem szar nagyon.
[nem teccik a saját munkája] -
#3011 Na most miért is kell új a mostani helyett? Miért nem jó ez? -
#3010 Ez lessz az ütöolsó csere igérem. -
#3009 értem, akkor kicsit módosítok a szövegen. rövidebb lesz -
FLECK #3008 Ezt mondom én is. Gyere msnre. -
#3007 meg amúgyis... összedől a világ ha véletlenül itt nem flashes banner van meg mi egymás?? le lehet állni a naponta banner cserével! -
FLECK #3006 Mit csináljak a faq-al? Benne van ami kell. -
#3005 Azzal nincs baj, ha a banner minél laposabb és flashes, mert így a sok kiírt duma, link, stb. bele tud kerülni. Ráadásul általában az .swf-ek mérete nemigen több, mint egy sima .jpg-s kép.
Sokkal szarabb volt, amikor egy oldalt foglalt el csak a banner, és annak linkjei, felhívásai... -
FLECK #3004 Most rólad beszéltem... -
#3003 Mit? A .jpg-t? Hát a kérdésből ítélve nem neked kéne a flash banner készítéssel próbálkozni.
@KapuBen: ha nem lesz a mérete jobban közelítő a 760x150-hez, akkor szvsz tök fölösleges új flash bannert csinálni. Mi a csudának?! -
#3002 nem értem mit kell még midnig ezen az idióta FAQ-on meg a banneren barmulni?
Barney te belehalsz ha vmi nem úyg van mint ahoyg azt te szretnéd vagy mi?
jobb lenne h nem szórakoznátok ilyeneken nem véletlenül volt a banner meg a FAQ külön! -
#3001 És akkor motnmár mmegint kezdjuk előlről most éppen Fleck csinál valamit a faqval. -
#3000 Ha segíthetek a faqban:P -
#2999 Bocs de SLick 18 :/ -
FLECK #2998 Ezért nemszabad egy 14évesre bízni a topikot... Ez nem állapot hogy naponta új banner/új faq... -
#2997 jó! rárakom a faq-t:P -
#2996 Azt most csinálom : )
Tudnál segíteni hogy tudnám elmenteni swfbe? -
#2995 Má' elnézést, de ez mivel jobb, mint a mostani flashes banner?
Se a képarány nem jobb, se a FAQ nincs benne... -
#2994 nagyon fasza de a felirat nem tetszik! -
#2993 -
#2992 Az jó lesz, de akkor már próbálj 760x150-hez közelíteni légyszi! -
#2991 MH nemjó.
Összedobok vlaami sokkal jobbat. -
#2990 Méretadatok? Vagy azt már luxus lenne közölni? -
#2989 http://carbonfaq.uw.hu/bt.swf -
#2988 #2986
Ahogy kapom az új linket, javítom.