22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• Daveee
    igazad van
  • kovecses
    Hiába kattintok a rohadt nagy play gomra semmi video :(
  • kovecses
    Nekem nem indul el :(
  • cement
    nanana... pl street legalban szazszor aprolekosabban lehet modositani a kocsit... a grafja meg a promocioja nem olyan jo de az se lebecsulendo
  • SötétBarom
    Azért azt ne felejtsük el, hogy még mindig ebben a játékben lehet a legegyedibben módosítgatni az autókat, ebben a legprofibbak a hangok, és nem utolsó sorban szép is..

Azzal, hogy rosszabb lesz sem értek egyet, én például örültem az első undergroundnak.. A második elég gyér volt, a Most Wanted pedig abszolút stílust váltott (totál árkéd), de az is tetszett.. Az, hogy ezért fizetnék is, elég valószínűtlen, éppen ezért nem "fáj", felőlem azt csinálnak amit akarnak..
  • Daveee
    (196108 KB)
    tehát ps2
  • M@TriX
    ez már pár hete kering a neten ez a link, ha nem lenne fék akkor sztem már hallottunk volna róla, szvsz sztem fake, de hajrá
  • SLICK
    és ez valyon PC? de nem hiszem, hogy akkora szerencsénk legyen :D
  • Mik
    ez mi?
  • M@TriX
    az utolsó mondattal egyet értek, ezért nincsenek rákényszerítve a minőségibb munkára mert nincs aki megfogja őket sajnos...

nekem az "fáj", hogy nem elég, hogy rosszabb lesz a játék, de új rész gyanánt annyit csinálnak, hogy pár új autót meg átdolgozott várost adnak és slussz-passz

jah, meg új HUDot is ;)
  • danikarate
    http://rapidshare.de/files/31392638/Nfs_Carbon_Demo.rar
  • SötétBarom
    Lassan leszállhatnátok erről a reális-nem réális kérdésről.. Ez nem szánalmas. Sztem a zenék, kamerakezelés, graf miatt baromi jó móka lesz.. Az egyetlen szánalmas dolog ebben az egészben, hogy egyik töketlen cég sem meri megkontrázni az NFS sorozatot egy szimesebb megközelítéssel..

Az EA ilyet csinál, ha nem tetszik, nem veszed meg (töltöd le..). Mindettől függetlenül óriási siker lesz.

Azt az egyet sajnálom, hogy az activison nem kezd semmit a Street Legal márkanévvel..
  • bertino

pontosan az: siralmas :D
  • M@TriX
    ööööö, van a hírben egy beágyazott videó lentebb.... ;)
  • kovecses
    Reális? Ami nekem erre a linkre bejött az egy valódi felvétel és nem játék videó! Tehát elég reális! :D
  • M@TriX
    ha szerinted reális, akkor jóvan...
  • kovecses
    Miért? Jó ez
  • M@TriX
    itt van egy újabb videó a driftről, háááát, szerintem siralmas, de nem akarok megbántani senkit....
  • cement
    mekkora egy rakat szar fos....
    istenem hogy lehet így elbaszni a driftet....
  • SötétBarom
    Veszel ladát, az 50 rongy, öntessz bele nitrot és kb 7 percig élvezheted a drift mámort... -.-
  • ZsirosKenyer
    te talán igen?

nem vagyunk elhamozva 300 lóerős RWD verdákkal, de ha vkinek lenne kölcsön (amit nem kell félteni) az szóljon.
  • PunkZoli
    sztem a zenék irtó ggagyik lettek:D monnyuk úgyis saját zene ment eddig az összes alatt:P rob zombie monnyuk illene alá
  • RelakS
    Nem, de amit láttam versenyt, nah, ha abban így mentek volna, akkor a falról kapargatták volna le a kocsit. A vicc csak az, hogy a sebesség nagyjából a helyén volt (kb 160km/h)
  • SötétBarom
    Én már borultam fel (itt jelen volt zsiros is ;D ), csúsztam is meg, és már törtem is össze autót.. Ezen tapasztalatok birtokában ki merem jelenteni hogy ennek semmi köze a valósághoz, ennek ellenére bejön, mer feeeling..
  • kis kocka
    érzem hogy mi lesz itt ebből a hsz-ból
  • gabesz752
    Légyszíves ne haragudjatok meg, DE; Valaki driftelt már élőben egy valódi autóval???
  • bertino
    NFS :D
  • ZsirosKenyer
    azért néz ki bután mert driftelés közben is gyorsul a verda..árkéd!
  • VRSDM
    én eltudom :D
  • cicamisa
    nem
  • gman
    Nem lehet elolvasni FAQ-t?
  • cicamisa
    Sziasztok! Megjelent már pc-re a demo?
  • KapuBen
    Végülis elküldhetnéd Slandnak és ő felrakja!:P
  • Evogordon
    Jók a zenék csak sok van ROCK-ból!pff
  • Szabi1991
    a Juiced ben van ez a szám :)
  • SLICK
    megpróbálom de nekem csak 128K-s feltöltésem van szal kis időlesz... meg dc-n nem hiszem h rajta lesznek, sokat nem találtam meg, majd a külföldi hubokon rákeresek
  • matyi08
    majd ha megvan a maradék, légyszi8 töltsd fel valahova!
  • SLICK
    ejj hogy a cica vigye el :c
    nem baj akkor lehet kutatok a többi után
  • Golyo69
    Elvileg Ps 2 Demo...ha kell vkinek...nemtom hogy működik e 200 MB és ha kicsomagolod 2.6 GB kb.---én se értem :D
  • DJ Skyline
    pontosan ezek:
    Dynamite MC - "Bounce"
    Dynamite MC - "After Party"
    Ekstrak feat. Know-1 - "Hard Drivers"
    melody. - "FEEL THE RUSH (Junkie XL Remix)"
    Part 2 feat. Fallacy - "One of Dem Days (Remix)"
    Priestess - "I Am the Night, Color Me Black"
    The Presets - "Steamworks"
    Valient Thorr - "Heatseeker"