22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
kis kocka #3877 hát ja. tudom hogy ki volt írva de már nem tudom hogy hova lett, de nem baj már berendeltem havertól -
#3876 keressed csak, jol fog esni :D -
kis kocka #3875 a hegyekben lehetett a legjobban driftelni a kedvenc helyem volt. azok a régi szép emlékek. most hogy így megemlítettétek elkezdtem megkeresni u2-t de nem találom. -
kis kocka #3874 kép? -
#3873 ez mi?
-
#3872 :\
namajd még gyakorlok ^^
igazából még csak most kezdtem el benne, mert most a Carbon miatt érdekel... jó, hogy mr ki tudja miota kint van a game, én meg csak most.. eh, namind1 -
#3871 természetesen egy huzamban... te is bármikor simán meg tudnád csinálni, nekem is lett volna 500k de neki csapódtam a falnak :D -
#3870 egyhuzamban vagy összesen ? -
#3869 kapjááttok beeeeee :|||||||ww -
#3868 jó, szia -
#3867 ezt a hegyen lévő pályákon csináltad? mert nekem ott 270k sikerült :| -
Daveee #3866 nekem 150 ug 1 be a rek -
Daveee #3865 a jo édes anyját pcdomének, hát már itt ülök hogy lássam miyen, melesleg kellemes csalodás ért, mert nagyon szépgrafikával van ellátva az a video -
#3864 gyerekeeeekkk majdnem 100k-t drifteltem egyhuzamba NFSU2benn gyaaaaa még sose volt nekem ennyi -.- -
#3863 lehet én értettem félre,én így értelmeztem:
"Az Electronic Arts kiadott egy újabb nagy felbontású videót a Need for Speed: Carbonról, melyben tovább folytatódnak az izgalmas versenyek, a rendőrség pedig kitüntetett figyelemmel követi majd őket. "
most vagy én értelmeztem rosszul (akkor elnézést), vagy ők nem tudnak fogalmazni! :\
-
#3862 tipikus -.- -
#3861 ja a driftes mikor a pályán megy, vaklárma! :\ -
Daveee #3860 áááá töltöm -
#3859 Fogadok hogy valamelyik suprás video, nagyfelbontásban.. -
#3858 haló vétel
"a rendőrség pedig kitüntetett figyelemmel követi majd őket."
még nem néztem meg,de lehet ebben a muviban vannak már zsaruk -
#3857 Ha engem kérdezel, azt mondom, elvileg nem, de gyakorlatilag igen. -
kis kocka #3856 kérdezed meg az ea-t ők meg tudnák mondani -
Daveee #3855 6600gt vel 3200 es procival 1 giga rammal elmegy maxon? -
oliverb #3854 Én is billel nyomom de megmondom öszintén ez a legjobb nfs-hez , mert nagyon gyorsan kell le reagálni a különbözö veszély helyzeteket , hirtelen irány váltásokat ezt mással nem nagyon lehet megcsinálni. Nekem ez a véleményem. -
#3853 [ő is billel nyomja] -
#3852 én is bill-el nyomom -
tmisi #3851 Látom végre beleírt ide valaki egy reálist gépigényt. Mondjuk az 1 giga ram húzós minimumnak (Ghost Recon 3-nál láttam ilyet legutóbb). Hmm. 9600XT-n talán mediumra be lehet majd lőni. Remélem némi effekteket is bír majd, akkor nem lesz gáz. -
#3850 Lehet :)
Lesz benne két autó, három verseny, és újra megnézem a multi player módot, kíváncsi vagyok, mennyit fejlődött azóta :D -
#3849 EMgnéztem egy ilyen interjút asszem GameSpotos volt, a abban ajóember mondta hogy azé lett ilyen "kanyonos" a dolog, mivel "szétnéztek" a mai menő utcaversenyek közt s ez most a leggizdább állításuk szerint. Meg valami olyqasmi is van hogy a csapatod is specifikálódhat a 3 különböző autótípus moddolására, azaz full, muscle, exotic, tuner (nekem japan) lehet a csapatod vagy mi -
#3848 Az lehet, de én pl kormánnyal abban abszolút béna vagyok.
Ha driftelés van, visszaváltok billentyűzetre. -
alakulat #3847 mikor lesz már demo
már nagyon várom -
#3846 én is :D nfsu2 driftnel jobb szorakozas nincs... -
#3845 én NFSU2ben a driftet -
#3844 2 hónapja gyűröm a juiced-ot és jobb mint egy csomó minden =) -
#3843 pff xDD -
Elmör #3842 Az jó lenne, mert már nagyon várom a gamet!!
Nincs semmi jó autós mostanában, így megintcsak maradt a MW, de jobb lenne a Carbon. -
kozmiviktor #3841 Hú Hú a Héten Demó vgayis (valószínű) -
#3840 a fazekalást be lehet fejezni mert idegesítő tud lenni... és ne leygenek egy szavas szpemek.. -
#3839 de! ^^
on -
Daveee #3838 mi bajod van :D ?
nah lesz ujjab auto listA?