Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem tetszik ez a Zone csik , szóval ez lesz az egyedi tuning...

Dave9214
de te gyik ez nem konfig szerint megy!

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

matyi08
de van ps3 exkluzív game is, amit megvett a sony egy idõre, így csak ps3-ra lesz egy ideig. azokkal mi van? mirõl írják át? 😄 tuti, hogy már ismerték a gépet és fejlesztenek rá.

Dave9214
tévedsz! az egy dolog hogy tudják!, de lesz rá játék csak átirat! carbon is átiratlesz!, a játék készitõk 2 hete kapták a gépet!

matyi08
attól még tudják a ps3 konfigját. szted õsszel úgy jön ki a ps3, hogy nem lesz rá játék? dehogy. a fejlesztést meg nem lehet most elkezdeni. úgyhogy a játékkészítõk már rég ismerik a ps3-at.

Dave9214
nem feltétlen!
De az mégjobb lenne ha PS3 ra irták volna, de arra nem irhatták mert alig 2 hete szálitottákki a proba példányokat a kiadóknak!

ha pc-re írták alapból akkor meg mégszebb

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

hu de szeretném már tolni ezt is... (csak nehogy mérgembe nehogy ezt is letöröljem mint az MW-t, mert azzal az volt h az utolso rendörös üldözést fél óráig csináltam (!) és mikor beálltam a házhoz, kifagyott, ezután jött az uninstall, bár meg is bántam, ugy unatkoztam mint állat😛)

Dave9214
de reménykedjün hogy alapbol x360 ra készitették és akkor szép game lesz

Barney Tech
Eztmár k*rvára gondoltam...

Barney Tech
<#wilting>

Dave9214
még elöbb mint a pc-s

Dave9214
lol ellenzed is magad meg heyesled is 😄 nem bay
énmár kéccer kijácottam

Barney Tech
Mikorra váerható a PS2 megjelenés?

Csabesz6
off:
azzal nyomod ami a lokodba van?(ps2)
möst jött ki....

on

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

én most azzal gyakorolok a Carbon-ra 😛

Le ne harapd a fejem :-D Egyébként eddig sosem volt igazam a megállapításról. Azt mondtam az MW megjelenése elõtt is, hogy nem lesz szebb a grafikája, mint az UG2-nek volt. Erre mégis jobb lett. Most ugyanezt mondom erre is és le mernék fogadni, hogy megint nem lesz igazam. A grafika inkább nagyon is hasonlít az MW-re (hozzáteszem, hogy eddig csak 5 képet láttam belõle), szóval nagyon sokat nem is mondhatnék róla ;-) Majd megnézem a többi képet is. Jah, és a grafika technikája 100%, hogy nem fejlõdik vissza, ugyhogy 100%, hogy szebb grafikája lesz, mint az MW-nek. Mondom, mégcsak azt az 5 képet volt idõm megnézni :-)
u2 is jó volt azok a szép napok mikor én azrt toltam az úton mindig volt egy õrült versenyzõ egy 200 alapsebin szálló audi TT vel

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

CzGobe
u2-ben nagyon változatosak voltak a drag-pályák, volt ahol már el kellett engedni a gázt, mert különben túlmelegedett a motor, meg nagyon kellett figyelni a forgalomra/akadályokra, de voltak full egyenes pályák is...

eom$

M@TriX
hát ezt tiszta MW graf, hajh...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Dave9214
nekemis ez a véleméynem, meg csalnak, neki megyek a teher autonak, az ugy eldõl hogy az egész pályát eltorlasztja, és mégis beérnek a célbe!

SLICK
én ezt úgy gondolom, hogy egy ilyen autós játékból nem hiányozhat a drag, hisz a való életben is elengedheetlen egygyorsulási verseny... csak jól kéne kivitelezni... amúgy meg a MW-ban tényleg nem volt jó a drag, és azt sajnálom az U2-ben is hogy sok kanyaros pálya volt és az autót sosem tudtam normálisan maxra kihúzni, nekem csak enyni nem tetszett a dragban, ja emg az hogy hosszabb pályák kellenének, mert 24 mp az fika a végén, alig mentél vmit, de midnegy ez csak az én éleményem :|

SNAKE01
na így kellene mindenkinek kifejteni a véleményét és nem szarozni meg egyebek!ezt tetszett!<#eljen>

Dave9214
én ö9rülök is neki hogy nem lesz!, nekem nem teccet sohasem a drag, mw be is csaltak nagyona draggal!, ug 2 is, az ug ba volt jo a drag! többibe nem!

matyi08
de õ most arra gondolt, hogy lehet olyan lesz, mint a test drive unlimitedben, hogy a márkakereskedéseknél kell megvenni az autódat. ami sztem egy jó ötlet. meg a halálos iramban 3-ban is jó ötlet a drift, úh. nem baj, hogy átvették. csak kár, hogy nem lesz drag...

😛

Dave9214
lol, halálos iramba 3 , elirtam sry

Hu3 ?

<#eljen>

SNAKE01
ezek a képek nagyon dúrvák!<#wow2>
az rx7-es az egyik kedvenc verdám amúgy is és hát dúrván néz ki.
húúú már kúrvára várom a gémet!<#zavart2>

Dave9214
inkább a HU3 rol kopintott

Peck
amint látom a Carbont is TestDrive unlimited feelingre akarják megcsinálni a képekbõl ítélve de lehet hogy csak reklám....A TDU ban bemetsz szalonba pl Mazda szalon és ott tuningolod a géped meg veszel autót,és Mazdánál csak Mazddát...stb...de lehet hogy csak reklám....és így sikerült a fotózás.

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

egy PCWORLD-os srác (Krisz)kint van amcsiba , és játszott a Demoval 😮 (Ps-en)

😮

Dave9214
nem! pestet 😄

te tuti amcsi várost választottad 😛

Szép álmok csipkerózsika<#vigyor>

Dave9214
lol azt álmodtam, hogy megvan a carbon, és ide emg bemásoltama cimet, és vki emg letörölte, nah szval oyan volt, a menüje ratyi volt nagyon, fellehetett huzni 1280x1024 re és ugy fasza volt, lehetett várost választani, budapest vagy vmi amcsi város, és akor mentem elöre, nah de felkeltett egy légy 😄 szval tovább nem tom D:

mike0013
sokkal hangulatosabb az este, mint a nappal, utcai versenynek

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

ebben is csak este lesz ? mert még egy nappali képet sem láttam 😞

CzGobe
Szerintem grafikailag az MW 1 rakás xar, nekem nagyon nem tetszett, még az nfsu2é is jobb (persze a csilligásokat kicsit fisszafogva). Azért nem tetszett a MW grafja, mert túl egybemosott mindent, és egyáltalán nem éreztem valósághûnek. Ezt viszont jobbnak találom 😛

eom$

a kedvenc autom az rx-7-es ! 😉
és kira hogy a hátsó lökös re is lehet tenni matricát😊

hát reméllem jo lesz az mw-s vinyl cserélõ , vagy csinálnak hozzá hamar 😄

Dave9214
te hüye vagy? a grafika szebb

Sziasztok. Nos Pumy a HSW-n feltöltött pár képet az új NFS-rõl. Szerintem olyan NFSU2-NFSMW keverék lesz, viszont nekem az MW grafikája jobban bejött. Bár ezek csak képek és remélem, hogy az NFS technológia nem fog grafikailag visszafejlõdni. Olvastam a FAQ-t és mindenre választ kaptam, amit kérdezni szerettem volna. Én is várom a játékot. Az összes megvan belõle és ez sem fog hiányozni a polcomról :-D Viszont remélem, hogy a játékélmény jó lesz...
SNAKE01
fõleg hogy megnéztem a tokyo driftet is!asszem nemsokár megnézem ma is!😄

SNAKE01
húúúú én már annyira várom hogy csak a carbonra tudok gondolni!:\

SNAKE01
de lennie kell benne!csak nem annyira felkapott már,és ezért nem mutogatják szvsz!:|