22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#6531 feltöltöttél 80MB képet?:D ne már! gyorsítótáram 50MB-ra van állítva, szerintem a kutya se fogja megnézni így ezeket a képeket, sry! :\ -
#6530 http://www.nfsplanet.com/nfsc_cars.php?lang=eng
-
#6529 Én letöltöttem és akkarom be mountolni és sikerül de a cd-n nincs semmi. -
Daveee #6528 fake -
#6527 ha 2GB akor jo kis virus -
Szabi1991 #6526 Autólista
kész a tuning kategoria is
[mivel nem megy az oldal ahonan a képek vannak igy holnap folytatom] -
#6525 Need.for.Speed.-.Carbon.PC.DVD.ENG-RELOADED
Szerintetek? :)
Magyar torrentoldalon van fent. -
#6524 szerintem jobb lenne ha PS-ben átkonvertálnád őket jpeg-be, mert így egy kép majdnem 3MB! :S -
Szabi1991 #6523 akkor plz megnéznéd a fehér linkeket hogy jól írtam-e őket , és válaszolj privibe :) -
#6522 jaj nem! rossz! az egy Dodge Challenger!
tök egyfomák! :D -
#6521 Én személy szerint már a demót is nagyon várom. Remélem lesz benne multi mint a Most Wanted demójában is volt és akkor kilehet próbálni majd a netes csapatást is. :) -
#6520 Kis sunyi :) -
#6519 az egy Plymouth Barracuda -
Szabi1991 #6518 thx akkor viszont ahova a
Plymouth Road Runner-t írtam az nem az :) -
#6517 Pörög a topik nagyon! -
#6516 bug, de ritka hála az égnek! -
#6515 nyugi lehet valaki más is írt és kiütötted az ő kommentjét...
most nem törölhetem mert mindkettő eltűnik. :| -
Szabi1991 #6514 lol hogy írtam skyline nevében ? xD -
#6513 szóval még1x!
amire kíváncsi vagy, az egy Plymouth Road Runner -
#6512 na ezt hogyan! nem is én írtam ezt, és pláne duplán -
#6511 jah mert ugy volt eredtileg de elkezdtem letőlteni/feltőlteni és tőrőlték a tőbbi képet , igy kb a fele van + :( -
#6510 óóóóóbazzz...bmp-be töltötted fel őket? -
Szabi1991 #6509 elkezdtem csinálni egy autólistát az új képekekel !! -
ipacs #6508 Nem értem...mindenki az EA-t okolj, pedig szerintem valójában nem is ő a hibás...az lehet hogy ígérgettek de nem kell elhinni semmit ha szeptember eleét mondanak és novemberben jelenik meg a game akkor valószínűleg nem lesz két hónappal a teljes előtt demo...vagy nincs igazam? -
#6507 mondtam ne égess köcsög...hé srácok tényleg nem ismerem!!!!!nemtom miért pont nekem mondja -
Szabi1991 #6506 most már ezt írja :
XBOXFRONT
Aufgrund eines Serverumzugs, sind unsere Internetseiten bis zum 19. Oktober nicht erreichbar.
Unsere Foren erreichen Sie weiterhin unter foren.xboxfront.com -
#6505 Na én meg foxx elmegyünk carbonozni egy kicsit az 1000-re suzukival xDDD -
romanpierse #6504 Nekem is elmegy néha de aztán belyön!
Próbálkozz tovább -
Szabi1991 #6503 nem jőnnek be nagyba :'( 404 es hiba :'( -
#6502 köszi szépen végre 1 segitökész kedves ember -
#6501 tudod mit jelent a FAQ? -
#6500 lesz, de ugyanaz ami az előző részben van! szó szerint értsed az ugyanazt,mert a képek alapján még mindíg az előző csíkos M3 GTR lesz! :\ ami nem baj,csak lehessen normálisan tuningolni -
#6499 itt -
#6498 hali, lesz BMW ebben az nfs-ben? -
#6497 Annyira szánalmas szerintem. -
#6496 Má nem azér mondom de ez az EA rohadt nagy köcsög. Mi is volt a demo legelső megjelenési dátuma?: Szeptember 3. Nem tom ki emlékszik erre.
Aztán kitalálta hogy szeptember vége-október eleje. Nade ez túl korai.
Ezután jött az október 14-e, majd 17-e és október 23-24. Namost ez engem kurvára idegesít, nemtom ti hogy vagytok vele. -
#6495 és mennyien letöltötték...sok idióta -
#6494 aztnem értem a xboxosok miért élveznek ekkora elönyt a demoval szemben :(:( -
#6493 ne csináld már..msot mondjam hogy takarodj innen és ne itt offolj? -
#6491 :))))