22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#6699 nemtudni...nekem 5700 Xt húzott egy picit meg duo xenon proci, supermicro alaplap, 512
és még én is kételkedek hogy megy-e majd:S -
#6698 nem mondod komolyan:D -
#6697 Na mondjatok akko megy vagy nem???????????
-
Szabi1991 #6696 lesznek
a szerepük pedig : elkell kapjanak.. -
#6692 Nekem nvidia GeforceFX5200
AMD Athlon +2600 ami most 2000MHZen van
alaplap ASUS-A7V8x
40GB Maxtor
256DDRAM
Szerintetek szaggat minimumon????????? -
#6689 Valaki kérdezett? Vagy talán fáj hogy beszélgetnek az emberek? -
#6687 "Felesleges, semmitmondó, a játékhoz nem kapcsolható, valamint letöltéssel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek. Az elkövető személyt pedig azonnal büntető ponttal gazdagodik, a következő hasonló megmozdulásra pedig AZONNALI KIZÁRÁSBAN részesül!"
LÁTOM KÚRVÁRA FIGYELNEK A MODOK!
tele van spammel meg mindenféle baromsággal az egész topik,és senki nem tesz semmit,senki nem kap pontot vagy bannt a baromságaiért. -.-
HA KAPNÉK JOGOT RENDET TENNÉK ÉS TISZTÁN TARTANÁM A TOPIKOT! -
#6686 és a shelby-s témához visszatérve (elnézést az offért) www.uniqueperformance.com -
#6685 chip foose..tud az ürge:) -
#6684 Remélem a Hkzonda csapat (ha ök azok) rá vannak kattanva carbonra...:) -
#6683 Kiöjön az ogazi Reloaded a fake meg még mindig ott van és a jó(Rossz,met lopni bűn!)nép meg nem tudja melyiket szedje :) -
Szabi1991 #6682 hülyeség...
november 1 utániak már lehetnek valódiak :) -
Aggressor HUN #6681 nem letöltés...ne töröld...kérdés...
ha torrenten reloadedes carbont találok,az valóság?vagy csak hülyeség...
-
#6680 összekéne keverni a nfs 1-et,2-t mw-t!!!!!!!!!
és ebböl egy oltári nagy játékot csinálni.....de különben kíváncsi lennék hogy mennyi és miylen embereket kérdeznek meg hogy a kövi részben mi legyen több és jobb és mi ne legyen ami eddig volt...... -
LeePí17 #6678 köszi a véleményed..ezt mi is levontuk a videókból..
de a carbonból is készül videjóm majd:) -
babetta80 #6677 A videokat elnézva a carbon is ugyanolyan szar lesz mint az mw sajnos. UG1 az igazi -
#6676 cobalt 1 nagyon jó autó volt benne, sztem nagyon alkalmas volt 100% kijátszásra, másik autó használata nélkül is. és mivel az elején már hozzá lehetett jutni be lehetett szépen junkmanolni. -
LeePí17 #6675 Chevi Cobalt..majd az EVO 8 vitte nálam a pálmát..
most a bömbivel a gtr2t élem :) -
LeePí17 #6674 de ha már Eleanor..akkor az őlesz az..Shelby GT500 GI60S -
#6673 MW-t én végigtoltam 0-100%ig a bömbivel :))
csak be kellett az elején állítani a garázsba ;) -
#6672 hát azt nem szeressük nembaj addig nézek egy kis tolvajtempót :D:D -
LeePí17 #6671 fogalmam sincs.
vagy lehet olyan lesz mint a bömbi.."legjobb autó2..elején elveszik..végén az utcsó versenyre odaadják..azt élvezd... -
#6670 Shelby GT500 az ugye nem valami extra auto lessz bene?? -
LeePí17 #6669 szvsz a Supersnake "régebbi" alapokon épül..
Az 1971es Gone In 60 Second-ba is mustang volt de az Mach 1es...
a 2000esben pedig a Shelby cég és im Schmelzer álltal készített GT 500as ami nem limitált szériás,csupán megrendelés kérdése.. és 125.000$-é.
bár ki tudja..melyik kap helyet a Carbon garázsába :) -
#6668 Nézd meg jobban:D az egyik egy Shelby GT 500 vagy 350 a másik pedig az új Supersnake 500 amit Chip Fuchs tervezett és Carol Shelbynek semmi köze hozzá hacsak nem az hogy 67-es coupe-ra épül (ÉS valóban a SS-t a Gone in 60 Seconds remake kedvéért készítették el és később keresték sokan így kih9ozták mint limitált szériás autót... szép kis járgány de nemshelby:))... -
#6667 Ugye nem akarod azt mondani, hogy ezt akarják eladni Shelby mustangként-ként mert ez csak egy Supersnake 350-es a képen és köze sincs Carol Shelbyhez... -
#6666 az astonos videó komoly..:) -
#6665 UUU bazdmeg mi van itt... -
#6664 A carbonban benne van eza body kit.
-
-
#6662 Bilderflut: Alle Klassen im Bild -
#6661 szerintem a videjót akartok minden mennyiségben a leges legkirályabb az a YouTube....szépen rákeresel hogy : need for speed carbon és 21 perces videók, 10 perces DB9-es tuningolás, subaru tuningolás meg minden játszik...én nagyon sok videót láttam ott amik nagyon jók is..... -
#6660 Honnan szeded ezeket a képeket? -
#6659 "Csicska verdák"
hanyagoljuk plz! -
#6658 Hát nem egy brutál erőgép.. -
#6657 már annyi múvi, meg kép van! elég lesz, köszönjük! adják ki a demot, hogy mi is tudjunk múvikat, és képeket csinálni! :D -
#6656 dodge stratus csicska autó??.. -
IStexI #6655 Ez a korrekt lista meg az előző is... Na most kipróbáltam az nfs-t... Ment szépen csak hang nem volt. Aztán kiléptem és csett kékhalál. Először még teccett is a dolog:) mer má rég láttam ilyet de reset után nem bootolt a gép. Na akkor már nem tecett annyira, szerencsére csak ki kelett kapcsolni, szal hideg indítással megy de folyton ezt csinálja ha kilépek.
Próbálkozom valami dos emulátorral hátha úgy előjön a hang is... 1ébként nem lehet, hogy azér nem megy neked az SE mert külön próbálkozol? Valami olyasmi rémlik, hogy az alapverzióra kell rátelepíteni...
ON
Hardwireden van új múvi.. ölég korrekt, lesz hangulat:) -
#6654 Csicska verdák not included. A leggyengébb gyári verda is majd 200 ló, szal hülyén nézne ki egy suzuki.. -
Szabi1991 #6653