Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sötétbarom:ezért nem kell ölni😄
Azért vettek a csajnak laptopot, mert ugye rokonok stb.... és nemvolt neki gépe kinn, igy vettek neki laptopot!
AMUGY a demoba nem elhet még se matricázni sem festeni! Csak autosclupt stb... meg 3 verseny,
Amúgy neked egy laptopból áll az élet? érdekes elképzelései vannak a mai srácoknak...
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Én leginkább azért várom már a demot, h végre lássam a matricákat, h lehet nyomatni 😄
1 elég komoly skyline, amivel csak azért nem tudtak 350km/h-s országúti sebességrekordot futni mert a szervoszivattyú feladta a harcot. 20s ALATT! -> 300km/h (ha emlékeim nem csalnak)
SuperCars
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
De oszitársam ék, kimente nyárra 3 honapra NY be azonbelûl Bronx ba, és albérletbe laktak, és 3 honap alatt anyit kerestek, hogy tuttak fizetni mindent, vettek egy laptopot, ami kb 700 rugo, mert mondta miyen, és most kinn maradnak egy évre. szval lehet beválik nekem az amerika, lehet hogy nem
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
nem tom hogy láttátok e már ha nem akkor íme.Elvileg végleges kocsilista.De hol van amit hallottam?hogy 50 vagy több mint 50 kocsi??
Nah mind1 még annyi sincs benne mint a MW-ben...
sajnos vannak akadályok
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
énmár 18 év után lerakoma tanulást és go amcsi, és ott vhogy megprobálok boldugulni
A tervezõk meghallgattak, SLR McLaren az én autóm 😛
eom$
Ja ás Boldog szülinapot Slick!A Skylinet kapod tõlem!
LAMBORGHINI THE BEST CAR
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
amúyg remélem sok Wide Body Kitt lesz a játékban
hamarosan lesz kis idõm, megcsinálom a FAQ-t és bocsánat h kések vele csak sajna soakt kell tanulnom :|
Boldog Szülinapot 😊