22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#6949 arra még várhatsz! -
#6948 Megjött a mai frissítés a wa*****ra ,carbon sehol. -
ipacs #6947 én igazából annak örülnék ha holnap már full lenne :D -
#6946 oks,majd meglátjuk -
#6945 Már lassan ki kell jönnie a demónak, mert az újságok másképp nem tudják rárakni a novemberi mellékletükre... Sztem ez fő szempont a k**** nagy marketing-stratégiás EAnak! Mindenre van idejük és energiájuk, de a PC demóval mindig csesztetik a jónép idegeit -
Daveee #6944 sztem nem egy gk-son fog mulni mikor jön a demo -
#6943 alapból hol van kiírva,hogy holnap vagy azután lessz?
Amúgy én onnan sejtem,hogy amit írt GS A carbonról cikket ott a végén szóesik a demoról és úgy írja ,hogy "megpróbálok hírt szerezni a demoról a jövő hét hét elején". -
Daveee #6942 nahezt hol álmodtad? -
#6941 keddre vagy csak szerdára lessz demo -
#6940 jajaj várjál még azzal..:) -
Daveee #6939 remélem holnap vagy azután már demozunk :D -
ipacs #6938 tévedni emberi dolgo, semmi baj -
LeePí17 #6937 sry elnéztem :) -
#6936 ahogy elnézem itt is lesznek kisseb részek a föbb város részeken belül -
ipacs #6935 minek lennének az u2-ben sem volt semmi hasznuk azon kívül hogy több újságba kerültél bele... -
ipacs #6934 lécci majd ha lessz pár illanatod lesd meg mire válaszoltam :) -
Elmör #6933 Szerintem az eredeti szöveget hallgatni is jó, bár ha tényleg eltalálnák, hogy ki szinkronizálja a szereplőket annak örülnék. Főleg azt bírtam, amikor a marha hekusok szövegeltek ezerrel...:)
A videókat megnéztem a Carbonról, hááát a driftes videó nem tetszett, de majd meglátjuk élőben... -
#6932 meg gondolom az alapkérdésnél a magyarítás magyar beszéd-et akart jelenteni...ha nem akk mind1. Maszek ford. tutkó lesz majd pár hónap múlva;) -
#6931 elvileg vizuális tuningok nem lesznek...motorháztető felnyílások,spinnerek,hangfalak,motor fények stb,stb.... -
#6930 Nem lesz a verdákon neon? -
LeePí17 #6929 már megbocsáss de az U2ben is kreállt magyarosítás volt :) -
#6928 semmi csak itt is volt pár link ahol kivolt írva hogy magyar nyelvű...asszem 1-2 saját nfs oldalon is láttam ilyesmiket hogy magyarul lehet kapni eredetiben...... -
ipacs #6927 már az u2ben is volt akkor a carbon-ban mért ne lenne? -
#6926 És hol hallottad ezt az infót? -
#6925 áhh soha, esetleg ilyen maszek fordítás -
Szabi1991 #6924 volt már sok ea-s játék ami magyarul jőtt ki , de a carbon esetében én iesmiről nem halottam :( -
Laceeka213 #6923 nem -
#6922 én többször is halottam olyat hogy magyar nyelvű lesz a carbon.....lehetséges ez ?? -
alakulat #6921 hi
lesz a játékban olyan mod mint a most wanted-ban volt h szabadon lehet járni a várost?? -
Daveee #6920 tom hogy igyvan, csaka szitem ő abbana tudatban van hogy foglald el Délt -
ipacs #6919 áá gyerekek, télleg jó lesz ez a muscle kategória, van benne crysler meg viper meg fordok :D:D -
#6918 Igen -
#6917 itt a városrészeken a % azt jelentik hogy hányan választották? link1 -
#6916 ugyan az a zene ami a Suprás videó alatt volt (canyon drift videó) -
Szabi1991 #6915 uhh se szöveg se semmi :( -
#6914 a 3. Miért azt ne mondd, hogy megvan mert lehidalok -
#6913 amúgy nem értem, amire válaszoltál (#6867) ott nem írta h foglald el. Te írtad h nem elfoglalni kell a városrészeket, miközben utalás nem volt arra... Ő csak felosztotta a városrészeket. Amúgy jó kicsit morbid az h el kell foglalni ezeket a területeket, de lényegében az a cél h te legyél a legjobb mindenhol -
Szabi1991 #6912 meik videó alatti zene kell ? 3-4 ? -
Daveee #6911 nekem agps 6600gt m van és remélem elfut full maxon vele -
#6910 egy kicsivel lesz jobb grafikája a Most Wantednél.. ehhez viszonyíts