22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
djcom #7667 Bezzeg a régi szép időkben... -
norbi17 #7666 Honnan szedted le a telóra a játékot????
Köszi. -
#7665 és az undorgrundba mi értelme volt?sztem ha má van tuning akkor legyen átfogó....bár léptünk 1et a mósztvántidhoz képest,ez az autosculpt faxa dolog,de dobna rajta ha legalább lámpát lehetne cserélgetni....a hifi meg nekem egy szórakozás volt,szinte egy minijáték,nincs értelme de el lehet szarakodni vele........meg egy tuner verdára dukálna neon...
a demó meg tuti hogy nem jön ma úgyhogy má nem köll szarni,bár monjuk má 2kor 1értelmű volt hogy ma nem lessz demó......... -
Djemba #7664 Need for Speed Most Wanted 2
ez lesz a következő -
Daveee #7663 hát arra várhacc, mer gondolom ezeknek a tesztereknek van egy oyan szerződésük hogy nem lehet kijutatni senkinek, sehova az anyagot, ha ezt megszegik egyből tudják hogy te voltál, és akkor valszeg börtön büntetés, pénzbüntetés, szval nem éri meg -
djcom #7662 Én annak örülnék, ha valamelyik teszter tenné fel amit kapott az EA-tól -
Daveee #7661 nahmsot elne kezdjük már az ug ot megint... -
#7660 pf,100%,hogy nem... -
#7659 remélem nem lesz több underground -
#7658 Off
Kanadában dél van.
Hátha visszajönnek a kajálásból az embrek és felteszik nekünk a demot.
Ja és remélem a következő NFS Underground 3 lessz.
ON -
Djemba #7657 bevagytok szarva a tuning miatt nem hiszem el az lesz benne amit beletettek nem a ti kérésetek alapján fogják megcsinálni nem lehet felfogni okosak nagyon okosak értelmes kis skacok vagytok nagyon nagyon -
Daveee #7656 nem lehet, mi éértelme lenneeee? -
Laceeka213 #7655 jééééééééééééééééé behalok ez műkszik telón :D -
#7654 a visulals menübe csak van valami kinder meglepetés....vagy lámpák meg mélynyomók vagy nemtom -
#7653 de ugye lámpát lehet cserélgetni? -
#7652 A GS eggyik szerkesztője. -
#7651 kösz -
#7650 "zérókúl írta" és ki ez a nagyokos? -
Daveee #7649 nekem nem oyan fontos a neon, sok haszna nincs -
#7648 Flame off, spam off, off off! -
Hátr akkor nálam nagyon elcseszték ezt a játékot.
Minden fasza minden cuccokat lehet méretezni festéseket és lehet kafául korigálni,oszt ne bazmeg pár büdös neon csövet meg nem tudnak berakni a játék élmény fokozására. -
#7645 Érdekes, hogy azt írják az újságban, hogy bizony néha csak a társak segítségével lehet győzni egy-egy versenyen.
Valóban ennyire kemény lesz ? Erre kíváncsi vagyok. -
#7644 nincs neon benne, a zérókúl írta -
#7643 Ha nem lessz neon a játékba akkor valakit nagyon meg fogok... -
#7642 látszik ma nem voltam itthon.. Muszály volt szétbarmolni a topikot? -
#7641 sztetek a menüben,ahol a autosculptot kiválasztja,ottvan mellette a visuals,performance meg aftermarket.az aftermarket mit takarhat? -
#7640 asszem az lesz még behugyozás!!! -
#7639 megnéztem a GS-es autosculpt-os videót......egész jó felniket lehet összebarkácsolni....jó lessz az xD -
#7638 nézd meg a leújabb topikokat! :) -
Szabi1991 #7637 -
#7636 Van topikja?? hol?? xD -
#7635 van ám topikja már! ez itt senkit nem érdekel, sry! :)) -
#7634 Gyerekekkk a labdásat elvittem a 8. szintig!!!! -
#7633 de miért kell bizonygatni elhisszük mi anélkül is :D -
#7632 Köcce -
#7631 hogyne már ..az a legjobb benne:D -
#7630 Zérókúl csinált egy aston tuningot.. -
#7629 "Izé, szóval egyrészt nem muszáj módosítani, másrészt meg vannak előre gyártott elemek bőven!!! Ha nem akarsz vacakolni, akkor nem korrigálod a cuccokat. Ennyi. "ZC -
#7628 http://d.turboupload.com/d/1118374/carbon.zip.html -
#7627 midnjárt jön a link