Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rapidshare.de oldalra hogy más is szedhesse
nah letöltöm én is egy jobb oldalról mint az említett majom 😛
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
/juteszembe ezt ugyirtad mintha a számait cim alapján nemtudná senki letölteni <#idiota>#idiota><#hehe>#hehe><#wow3>#wow3>
u dont have to listen anybody else but me
[email protected]
[email protected]
abba semmi uj nincsen, sõt az juliusi faq.....
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Ja ésaz elõzõ kép sokkal jobb volt
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
"szerintemviszont" ugyhogy én nemjártam ennyire távol 😊
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
dave... no comment
ja a banner meg nagyontetszik akárki müve is
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
A carbon indigót jelent^^
Esetleg emelkedettebb párbeszédben lehet szén is (pl kémiaórán), de nem jellemzõ..
Ha józsi azt mondja pistinek, hogy hozzál szenet, nem azt fogja mondani, hogy carbon..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ