22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
dibusz #10305 Hi.
Nekem is ez volt a problémám kicsomagoltam a játék főkönyvtárában található 0compressed.zip-et és el is indul. -
#10304 Írtak itten egy tippet beállításokhoz:
800*600 Aniso, FSAA4x, minden full....
Nem szaggat és nagyon jól néz ki! próbáljátok ki! érdekes sztem hogy a 6600GT-t (lehet többit is) jobban zabálja a felbontás mint az AA :D -
#10303 CT: How have the drifting physics and handling changed from Most Wanted to Carbon?
SA: The drifting physics and handling have been totally revamped for Carbon. Our number one goal throughout development was to focus on the speed of drift. In the past, drifting in racing games has felt quite sluggish and didn't capture the insane speeds which you see in some of the pro drift competitions. We've focused on speed so much that we've tied point scoring to it. Keeping up a consistently high speed is the key to getting huge drift scores.
In addition to the regular drift tracks which take place on closed circuits, players will also have a chance to try their skill at the challenging Canyon Drifts. These drifts take place on narrow mountain roads and have the added risk of being able to break through the barriers and fall off the track. The handling on these roads is pretty similar to regular drifts but you'll have to really learn how to control your car to avoid hitting the walls or going off the road. These are by far my favorite drifts in the game. It's a very satisfying feeling when you can make it to the bottom of the track without having touched a single wall. -
amdrula #10302 Te sem látod azt, hacsaknem a teljessel játszol, mivel Gallardó van a demoban.
Amivel viszont szerintem nehezebb menni, de a gépe ellen tök mind1 melyiket használod...
-
nokly #10301 akkor szedd le máshonnan a demot
-
Szabi1991 #10300 de nállam erről van szó :)
verseny kőzbe nállam jók a hangok.. -
re1212 #10299 de ha nem inditom újra akkor se jó!! -
#10298 érdekes nekem nem kellett újraindítani :|
sztem te se indítsd... -
#10297 Vicces amit irsz de nem igázán erről van szó amikor elindítod a versenyt onnantól kezdve csinálja -
nokly #10296 szedjé le új direct x-et -
re1212 #10295 sziasztok!
lenne egy kérdésem!
amikor telepítema demot, amikor újraindítom a direct x miatt akkor kilép. Mit csináljak?
Please help!
Sűrgős KÖSZI! Légyszives!!!!!!!!! -
nokly #10294 nem tom lehet hülyeség -
nokly #10293 nézd ezt találtam: http://www.sg.hu/cikkek/47860
-
re1212 #10292 sziasztok!
lenne egy kérdésem!
amikor telepítema demot, amikor újraindítom a direct x miatt akkor kilép. Mit csináljak?
Please help!
Sűrgős KÖSZI! -
#10291 Amúgy véletlenül nem rendelte meg valaki a collector's editiont mert már tölthető!!de csak azért kérdezem,hogy hány giga?? -
#10290 Ezt alá is tudod támasztani! Mert szerintem csak európában csúszik, ami meg nem érdekel :P -
#10289 okt 31-én USA-ba jelenik meg -
Szabi1991 #10288 nekem egy pár másodpercel később kezd el beszélni , mint ahogy mozog a szája :( -
nokly #10287 szal nov 8-án jelenik meg -
#10286 Valaki tud mondani valamit erről a dologról?
-
nokly #10285 amuyg meg a teljes játék megjelenése az nem okt 31- hanem 8 nappal csúsztatták -
LeePí17 #10284 na kíváncsi vagyok..
99%ban tuti h FAKE
6 nappal hamarabb kint lenne a Full??
Uploader's Comments:
[ Find More at http://www.torrentportal.com ] Whahahahah EA - fuck you!!I hacked and I have your superb game!!Finaly guys -
#10283 ha a fraps-al csinálod, akkor látszódik az is. -
tikshow #10282 41.8%-nál megáll, egy próbát megért azért :) -
#10281 mondom!hogy lehet le fényképezni hogy látszodjon az fps-is? -
#10280 Sziasztok
Valaki tapasztal olyat már hogy akad a játék hangja pontosabb visszhangzik? Amúgy nem szaggat miért lehet ez??
Köszi
-
#10279 Nálam nincs ember a galardoban meg a camaroban...és egyébként a te képeden nem lászik hogy lenne benne valaki! -
LeePí17 #10278 ember ha erre gondolsz :
Need for Speed Carbon compressed DVD[by BMW].ISO
6 napja és 2 órája tették fel.
szerinted..ez a carbon??
ugyanmár hagyjuk már mórickát...
ha az lenne akkor tegyél be INGAME képet..és akkor elhisszük...ha nem akkor meg saját magad járattad le :) -
Szabi1991 #10277 amugy meg a térképen sincs folytatás :P
-
#10276 Nekem csak így sikerült... -
nokly #10275 :D -
Szabi1991 #10274 persze , nállam meg véletlenűl benmaradt..
-
nokly #10273 ti is érzékelitek amugy azt hogy a mucléval könnyebb menni mint a másik kettővel vagy csak én látom azt?? -
re1212 #10271 please help! -
#10270 Ne csináljatok már abból versenyt ki jut tovább az alagútban.. egyrészt baromság, másrészt szétcseszitek a topikot -
nokly #10269 én is de nekem időm se volt ha neked meg még volt 3 mp-d akkor nincs a kanyar után semmi, ami persze valószínű volt eddig is csak jó volt reménykedni -
Szabi1991 #10268 én Gallardoval átmentem a kanyaron , de a kamera nem ment :( -
nokly #10267 mert én megnéztem a mapot és a kanyar után ott van a város, szal csak az a pici kanyar áll az utunkba -
#10266 Csak a Lancerben ül ember!!!
A Camaroban és a Galardoban nem !!!
:D -
Szabi1991 #10265