22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• Daveee92
    lényeg az hogy amikor nézitek ezeket a torrent oldalakat, akkor kattanjatok rá az Added részinél, mert az sorrendbe rakja hogy mikor tették fel, és ha több mint 3 napja akkor tuti fake, ha pár orája, akkor kérdéses!
  • mentos-boy
    én beraktam bulibul, de eddig egy deka bit sem jött le, ráadásul most az egyetlen 100%-os artz is eltűnt...szal lol!
  • zee13
    Elvileg RELOADED, az jó lenne!
  • Zeccc
    ennyire nem látsz rendesen? szemészet elöször is.. másodszor urlre nézzmár rá picit..
  • Crazy Mate
    A PC-set nem próbáltam csak a PS2-t,de nekem az nem tetszett,remélem tényleg ennyivel jobb a pc-s,mert ha nem akkor nem lesz nagy siker!
  • FLeK0
    Itt nem büntetőpontot, hanem buta segg vagyok jelvényt kéne osztani az emberek neve mellé, minden mennyiségben :|
    hihetetlen, hogy az EA mennyire jól belőtte ezt a kisgyerek korosztályt, meddig megélnek még ebből..
  • Daveee92
    aztmondják fake, de megkell várni amig visszanem seedelik, mert ha jo, egyrészt nforce forumába és jelentik másrészt emg ott mininován hogy ez jo ver.
  • dracho
    Sziasztok! problémám a következő: demo inditásnál befagy ahogy a menü megjelenne. a konfigom eléggé régi, ti 4200-esem van. esetleg valami megoldás? és bocs ha már volt a kérdés
  • Daveee92
    sztem teis kirpobáltad a ps2-es és pc-s demot mint én, és a pc-s 10xer veri a ps-2t
  • tcs007
    lol kamu nforce átirják a look at me-t carbonra de nfo-ját meg nem :D
  • trialboy
    pedigmár megcsillant a remény
  • trialboy
    há ez sz** ügy:(
  • Szabi1991
    rosz nfo-t linkeltek :P
  • miki90
    arra nem is gondoltok h clio1616v átszerkezstette az oladalt és beirta::DD:D:
  • DJ Skyline
    és a Look At Me (2006) *DVDRiP* *STV* -vel mi történt, idő közben leszedték? :D nem az után kéne jönnie a Carbonnak? :)
  • Hellsing47
    érdekes az NFO-ja
  • Viktorr
    kacsa nokedlivel:)
  • Gideon Wieth
    Mit nézzünk rajta ? Ps2 nem ?
  • jakewyler
    ez vmi kamu,vag nem?
  • Daveee92
    kösz hogy szoltál
  • Hellsing47
    ahogy én eddig megfigyeltem szinte mindig a megjelenés elött felkerül a gém a netre(persze nem mindig..lehetnek kivételek :D)
  • jakewyler
    miért?én úgy szedtem le a sims2 petset
  • Hellsing47
    kétlem hogy ugy lenne fent az elsö riliz hogy vki megveszi és feltölti a netre xD
  • Gideon Wieth
    amúgy kiváncsi vagyok hogy meddig tudják még Új ötletekkel huzni az NFS-t,
    ADdig biztosan amig meg nem oldják, hogy váltakozzanak a napszakok:P
  • jakewyler
    hidd el holnap nem 10-kor fognak kinyitni a játék boltok az USA-bana feltörés manapság percek kérdése
  • jakewyler
    kikapsz a házigazdától ,hogy OFF-olod a topikot
  • DJ Skyline
    és ha 10-kor nyit az üzlet? :) meg a feltörés, netre felrakás sem 2 perc!
  • mentos-boy
    előfordul hogy kicsit korábban adják vissza a jót
  • DJ Skyline
    nekem 9550 van, de majdnem ugyanaz! :)
    ezekre van beállítva:
    AA: 2x
    Texture Filtering: Anti...
    Shader Detail: Medium (High Medium között szinte semmi jelentős különbség)
    V-Sync: On (még gondolkozom azon hogy kikapcs)
    World Detail: High
    Road Reflection: Low
    Car Detail: High
    Particle System: On
    és 800*600
    15-20 FPS közötti értékek vannak, és jól játszható, kivéve mikor az elején az összes autó az indulás előtt gumit éget, akkor lemegy 8 FPS-re :S
  • Gideon Wieth
    holnap nem :) Max holnapután, hónap első napján mindig nem ?
  • mentos-boy
    bizonyhogy megy, méghozzá 100x jobban mint a MW.
    mind kinézet mind sebesség szempontjából...
    én is azt hittem hogy ez a gém majd jól belekényszerít egy videókari cserébe, de úgy fest ezen is tökéletesen megy

Én is letöltöttem már a magam kis 30gigáját e hónapban Őchelloságától, szal remélem holnap már feloldják a korlátozást, meg a gém is kint lesz, és akkor szép kis suliszünet elébe nézünk
  • jakewyler
    amerikába
  • Gideon Wieth
    meg még sztem az árnyékot is kikapcsolhatod :D ha van bár nem emléxem rá... ugyse azt fogod sasolni ,, amugy lesz UW a gameben ?
  • BIZ0906
    Shader Detail- az low a többi High-ra.
  • Hellsing47
    amerikában vagy itt nálunk??
  • GabriSanyi
    és mikor töri fel hoppá?
  • jakewyler
    de figyu má,holnap hivatalosan kiadják az USA-ba,reggel vki elmegy 8 fele megvenni haza ér és szépen feldobja,ennyi
  • djcom
    Az egy nagyon jó kis kártya.
    A mai alsó-közép kategóriát megeszi reggelire.
  • Gideon Wieth
    Először is :) Nekem Ati 9250esem van ... MÉG ... szal azt ajánlom zárj be mindent-msn-tűzfal, ergo pucold ki a memoriát:) És milyen procid van ? lehet az a baj :) 256 mb ram elég, anti aliasing meg szűrést szedd nullára , felbentés 1024esnek ok :)
  • Barney Tech
    Én a PS2 várom mivel sztem jobb mivel sokkal ivlgosabb az egész játék.