Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért nem tudnak visszatérni a gyökerekhez? lásd Test Drive Unlimited...
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Atin ez simán menübõl állítható volt!
Elõre is kösz!
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Án már le is szedtem a fenébe. Tipikusan az a játék volt amit több idõbe tellett letölteni, mint ameddig fent volt a gépemen 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
és az hgogyjön ide hogy tv re kötöttem-e? mer nem a monitortol ügg hogy miyen jo a graffja a gépeden. hanem a VGA tol, tod miaz?
www.CRIMEMUSIC.try.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
hihetetlen, hogy mekkora egy szarság lett, kegyetlenül nagyot csalódtam..
mondom is hogy miért:
irányítás: a létezõ legszarabb, amit valaha verdás gameben tapasztaltam
grafika: nem nagy show, talán oké, de vmi elbaszottul gépigényes, és tényleg mondjuk a flatout 2 mérföldekkel szebb, és sokkal de sokkal jobban fut... és a motion blur...azt be ne kapcsoljátok, egyszerûen játszhatatlanná teszi az egész játékot!!! -nem látsz egyszerûen tõle, és nagyon nagyon sok fps-t zabál..
és a játék ugyanúgy "megakad" mint a most wanted csinálta anno.
részemrõl ennyi volt a Carbon, én már most megmondom, hogy ezt kegyetlenül elbaszták..de örülök, hogy kipróbálhattam a DEMO-t, legalább a fullt nem kell leszednem ^^
ez a nagyon beharangozott csapattárs-mód(vagy mi) abból áll hogy nyomogatom a ctrl-t,az alakítható elemek nem rosszak,de jobb lenne ha teljese mértékben én alakíthatnám
más:miért nem engedi a motion blurt 9600xt-vel?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
ja gondolom 640*480
vagy esetleg hozzákötöttetd a tvhez és ugy.
www.CRIMEMUSIC.try.hu
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
nekem innen jön 360 kb/s el.
hátha itt is jól optimalizálják a fullt.
de ez még csak demó nem kell máris ennyire leírni
Nekem tetszik az új N.F.S. csak 1 et kérdeznék!!
Jobb mint a "Most Wanted"??
Meg az irányítás ilyesmi?????
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Ilyen szarul néz ki és atomerõmû kell neki?
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1