Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

capo16
hy all! nekem nagyon bejott a játék csak az a nagy gépigény!!!
Amugy az Autoslupt(tm) nagyon faxa és az egész jatek ez az én véleményem nem kell kifikázni

Msi K8n-SLI | Amd Athlon 64bit 3000+ (S939)| Geforce 6600 GT Eagle | 1gb Samsung ram | 280GB hdd Maxtor |

lécci segítsetek!!! #9407

gergobaby
ha megy majd a virtual professionalon akkor innen megprobalom leszedni a service pack 2-t...

Toshiba L300-2C5

Forza Italia
mindenem megvan ami a Redmebe le van írva, mégis újraindítja. Mi lehet a probléma.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Evogordon
Én öcsém xp-jén.

gergobaby
hát nemtom de minnyár megprobalom a Virtual pc-men elinditani bár ott biztos nem lesz játszható de legalabb megy-e. nah minnyár jelentkezek

Toshiba L300-2C5

README-t olvassátok el !

Ha a német srácok csinálnak egy bin szerkesztõt akkor egy csomo új autót lehetne tenni a demoba...

Evogordon
Nekem is ugyan ez a problémám pedig vista rc2-õm van.. Akor lehetséges hogy nem a vista miatt nem indúl el?? :S

Már mint nekem ? Windows Xp Service Pack 2 !

Forza Italia
Jó reggelt mindenkinek. Srácok miért van az, hogy feltelepítem a játékot elakarom indítabi és újra indítja a gépemet. Mindeg. Légyszi segítsetek.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

gergobaby
Windows XP Home Edition SP2

Toshiba L300-2C5

Evogordon
Milyen oprendszered van?

sumi
jóóóó lesz...

Törölt felhasználó
Városban lehet vezetni a Carbon demo-ban? Ha lehet lécci segítsetek!

gergobaby
elolvastam de fingos sincs hogy mit kell állitani... Ha valakinek sikerult irja le...

Toshiba L300-2C5

igy lehet gyorsan rekordott dõnteni 😊

kovecses
Azt hiszem én is feltelepítem a photoshopot! 😛

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

kovecses
Átállítottad a körök számát vagy mi? Két kör alatt 600e hát nem tudom...

kovecses
Ezt már nem hiszem el! Azért mindennek meg vana határa! <#mf1>

VRSDM
már 16 hsz elolvasása is gond?
emberek? öröm flémelni? <#gonosz3><#wow3>

u dont have to listen anybody else but me

Nekem ezt akkor írta mikor az elsõ telepítés után akartam futtatni. Azután rájöttem hogy a telepítettet is telepíteni kell😊
lehet állitani az irányitást.. de csak verseny kõzben..

gergobaby
mi a megoldás?

Toshiba L300-2C5

gergobaby
Sziasztok!
Volt már valakinek olyan hogy indulna a game és kiirja hogy az exe leállt és elnézést kérunk stb...?

Toshiba L300-2C5

GoKu x
és az milyen effekt? talán vmi elhomályositás vagy mi?

A motion blur hihetetlenül optimalzálatlan része a játéknak!
Nagyon nagy kar hogy a demo jatszhatatlan mert nem lehet allitani analog iranyitast, en meg gyakorlatilag az nfsu 1 ota nem tolom bill-rol... Egyebkent nalam ez jobban fut azonos beallitasok mellet mint a MW szoval ez egy + pont mindenfelekepp.
GoKu x
jaj én hue most jöt le, és én véletlen a mw demoját szedtem le. nem tom h nézhettem igy el<#buck>

VRSDM
nálam is ugyan ez, csak éppen én tudom hogy az SSE miatt van
nálad ezeregymilliárd oka lehet...

ja ha meg valaki ilyet ir:
"pár kép MAXIMUM GRAF-on"
legalább kérem ne 800*600ba mentse ki, tegye fel szépen min. 1280*1024-be és használjon akár külsõ software-t a sokszoros élsímításhoz..

köszönöm

Lucifair
Csá.Megy maxon a game de a motion blurt nem lehet bekapcsolni és a kocsin a tükrözõdés sem folyamatos hanem szaggatott.A most wanted fullon megy minden maxon és ugyanaz tükrözõdik a kocsin ami a környezet.Shader 2.0-ás a kártya és 256 ramos.

sztetek mi lehet a baj DirectX-em van csak 6.8 catalystom nincs SP2 az OP rendszer

Hát az nme nagyon tudom hibajelentés küld de várj (A(z) nfsc_demo.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük. Adatok amelyekkel éppenséggl dolgoztak elvesztek)ennyi

VRSDM
mia hiba?

Kérlek segítsetek ,mert a README-be is az van írva hogy megy 9200-on

vgyais ,áûr mint a demo-t

Ati 9200-on hogy tom elindítani mert a 6.8 catalyst nme megy a 9200-on <#pardon1>

2 nap és full 😄

VRSDM
procimba van, csak sürgös alaplaphiányom volt, (frány villám széjjelbaszta) és ezvolt kéznél... ugyhogy most hiába van sse a cpu ha a mb nem akarja olvasni 😞

te mitcsin? hogy ment?

Maxtreme
Ezt nálam is eljátszotta párszor..
SSE? Nos feltételezem. De a mai processorokba már mind van SSE utasítás készlet. Azthiszem az utolsó széria amiben nem volt az az AMD Athlon Thunderbird volt.

VRSDM
az tény hogy az EA nem a legfelhasználóbarátabb kiadó, de hát mit kezdjek, náluk a pénz beszél...

nálam:
"hibát észlelt ezért leállt" no comment
/sse kell neki amugy?

daxan
linket tudnátok adni, hogy honnan lehet letölteni a demot?????

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

Maxtreme
De motion blur csak sm3-as vga-val van bazz.
Meg a maximális shader detailt is csak sm3-as vgaval lehet "kiélvezni"..

VRSDM
itt nem az elmosáshoz kell a dx9, hanem a fény.tükrözödéshez...

juj mostlátom 700 már a rekord vkinek, nah mentem rágyurni 😄

ettõl picivel jobb gépem van, és maxon megy, és szebb a graffja mint amiket te beképeltél ide!
Amugy eddig énvok a DK 438 ezerrel 😄

Maxtreme
1. Van sebességérzet, csak fps szám nincs..
2. Van elmosás effekt, nálam is volt .. De mint említettem CSAK SM3-as vga-val van. Tehát geforce 6/7, illetve ATI X1xxx

" A sebesség meg szintén no comment ehhez képest.."

ezt hogy érted ? hogy nincs sebességérzet ?
(azért mert nincs elmosodás efekt a demoban)

észrevettétek hogy a ps2 demoban 100mph val driftelnek , pc-n meg nem is tud 80 fõlõtt menni az evo 😊 (vagy csak nállanm ien ?)

Maxtreme
Minden maxon nem lehet, mert a kártyád nem tud sm3-at 😊