22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
greenwar #14169 de bithumen is kidőlt fórum sincs
szóval grat 1300leecher:D csak a razornál de még 100 a hungarianosnál
az a lol h mind1ikben bent a magyar^^ -
#14168 ok, de akkor máskor konkrétabban írd, mert megilyedek! :D -
Oehler1985 #14167 Nekem sem jó egyik sem se a wanadoo, se a dox.
Remélem hogy holnap már jó lesz !!!!!!!!!!!!4 -
greenwar #14166 az egy másik faq:D mind1 akkor azt nem linkelem be:D abba volt username pass, wanadoora és pár évig jó is lesz az :) -
#14165 csakhogy :D -
#14164 mivan? nincs a FAQ-ban semmilyen username,meg hasonló! ha igen akkor mond melyik, és kiveszem! nekem nem tűnt fel -
#14163 bakker 9 ÓTA KÉRDEZGETEM ÉS NINCS VÁLASZ!!!!!!!!!!!! A MAGYAR AZ AZT JELENIT HOGY CSAK FELIRAT VAGY A HANG IS MAGYAR ??????????, -
greenwar #14162 bazzeg hihetetlen NINCS MAGYAR SZINKRON
MAGYAR FELIRAT VAN BENNE
hogy miért van kiírva így mert értetlenek vagytok bakker sok noob:D
mind1ik verzióban bent a magyar nyelv csak az általam leírt módon kéne bekapcsolni nem kells emmit letölteni akármeit verziót töltöd le muxik ennyi...
OMG -
#14161 nekem már jó a dox :D -
shiftáj #14160 nekem maga a doxos oldalak nemjönnek be :S szval nem is töltődik
am h ha razor verziót rakok fel a hkzondás bonus menni fog ? :/ -
#14159 Jó az jobb gomb cél mentése!!! -
#14158 Én már 1000ft elköltöttem ezen a napon de még mindig jobb mint megvenni mind a 2 kb 26000ftért. -
sleepyhead #14157 se wanadoo, se dox. qrva jó. asszem megyek boltba vásárolni. -
Attlen #14156 Amugy egy kérdés a bonusz DVD az nem rejt semmi autot pályát csak a carbon készitését?meg interjukat?:) -
#14155 megin megy a dox :D gyorsan regenerálódik :D:P A MAGYARBAN MAGYARUL IS BESZÉLNEK ??? -
greenwar #14154 amőgy akia FAQ-t írta grat az okoskának h beleírta a wandoo-s username-t meg PW-t örüljönneki h ő tudott róla, msot mindenki ismeri soha nem lehet már érdemben használni
Grat.... -
joey20 #14153 helló!A razor verzió az tartalmazza a cracket és a keyt is ezt tom de állítólag kell hozzá rarfix ez igaz?ezt csak olvastam ha baromság ne hurrogjatok le ez nics benne a faqban és h itt le van-e írva az átláthatatlan!Köszi a választ! -
#14152 Hát igen itt úgy csinálnak mintha még komunizmus lenne mindent Cenzúrázni akarnak dehát Stalin, és Rákosi hatamát is megdöntötték:D Amúgy ez a kór a feltünési viszeketgség:D -
Száddi #14151 asusaudio amit belinkeltél az nem jó :S -
shiftáj #14150 na ez haladás nem csak 1 oldalt hanem az egész dox szervert ledöntöttük xD már meginn -
Menő #14149 nekem megy -
Tomy Lee #14148 Elküldtem rá 1 sms-t és nem jött vissza jelszó!Fuck Dox -
#14147 engedelmeddel leszedtem, becsomagoltam, és fetettem a FAQ tárhelyére, és bent van a FAQ-ban! :) -
#14146 Winrar A MAGYARBAN MAGYARUL BESZÉLNEK VAGY CSAK A FELIRAT MAGYAR ????? -
shiftáj #14145 nem.. meginn leállt -
#14144 Nekem nem :S -
#14143 nekem nem működik :S nem hozza be csak 1 képet -
nokly #14142 nektek most működik a dox? -
#14141 #14107 ... -
asusaudio #14140 Need For Speed Carbon Magyaritas
Aki nemtudja hogyan kell magyarositani vagy csak lusta a fileokat ide-oda masolgatni, azok szamara jol jon ez a magyaritas.
Ha nem indul el a letoltes Internet Explorerbol, akkor probald firefox-szal. -
Száddi #14139 Van magyar is??? -
hacking15 #14138 2 perc:D -
#14137 valami emberibb szöveget is ki lehetett volna oda felüre ! [szerintem] olyan mintha a szöveg ki találoja lenne az isten mi meg a rabszolgák olyan le minősitő :(
-
BIZ0906 #14136 mivel csomagolsz? -
#14135 Még egy verzió:
Need.For.Speed.Carbon.Hungarian-TUY
Nyelvek.......: Angol, Cseh, Dan, Magyar, Holland, Lengyel,
Szlovak -
Neoncsoves #14134 a magyarban magyar beszéd van? -
#14133 sztem a doxos nem én most csomagolom ki és nekem nem szólt még hogy CRC-gondja van... -
greenwar #14131 FAQba akkor írjátok be
start futtatás regedit
ott hkey local machine
software/Electonic Arts/Need for Speed Carbon
ott subtitlenél Hungariaant írjatok be
ui: neem french duma megmaradt de nemzavar:) -
#14130 az ami doxon van az télleg CRC hibás??? -
Neoncsoves #14129 háá bocs hogy warezolok na de kérem mostmár be se jön a wnd xDDDDDDDDDDDDDd eddig legalább bejött .asd.as.asdasdas