22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• mucsácsó
    jó helyről...
    keressed meg szépen :D
  • Gideon Wieth
    NEM TUDOM :( SZTEM az exes az működik de tényleg nem tudom...
  • Balazs15
    Angol verziók letölthetők! honnan?
  • Gideon Wieth
    egy kérdés:D
    A COCA COLÁS REKLÁMBAN A NAPOCSKÁN NAPSZEMÜVEG VAN....UGYANMÁR MI A SZ@R SÜT A SZEMÉBE ???
  • Rash87
    Már volt a játékhoz magyarítás:
    - exe formátumban
    - meg most egy reg fájlt is...

Valki leírná,hogy müködik-e valamelyik? Mert én még letöltő stádiumban vok xD
  • Gideon Wieth
    na nekem remélhetőleg 1,5 óra mulva már a nyakamon ugrálnak a zsernyákok :D remélem legalább is :D:D
  • misirulez
    Olyan vicces, hogy azért jó a torrent mert akkor kéne gyorsan működnie, ha egy bizonyos dolgot minél többen töltenek, hát úgy néz ki ez most nemigaz :)
  • xido
    te..ha a honi megjelenésen a lokalizáció magyar..akkor miért ne lenne benne magyar txt is,mnt a multi-dvd-k esetében?
  • xido
    ne legyél gyagya...nem fogják neked a Toky Drift szinkrongárdát összeverbuválni egy játék kedvéért:))
  • doxadmin
    Tényleg, ha föltelepítem a magyarítást akkor az összes szöveg magyar lesz, vagy csak a menü???

Csak azért kérdem mert csodálkozom hogyha magyar felirat lenne a játékon a kijövetel napján!!
  • matyi08
    valahogy odakerült a darka messiah nfo-ja is, egyébként a netiparoson meg az atw-sen is ott van, de ne zavarjon senkit, ott a carbon nfo-ja is, és az a carbon
  • NeBby
    Need.For.Speed.Carbon.Hungarian-TUY
    ebbe a duma is magyar?
  • DJ Skyline
    feltettem FAQ-ra a magyar verziót, de nem írtam róla semmit, aki többet tud róla az majd írjon! :)
  • Banano007
    Nekem van kódom a wanadoo ra :PP 2008 feb 17 ig érvényes asszem :PPPPP vagy 18 nemt tom :P az atw s re értettem nem a netiparosra
  • DjDano
    Na aki még mindig nem tudja letölteni, látogassa meg az oldalam fórumát, ott vannak torrent linkek :))

NFS Carbon site
  • DJ Skyline
    az kamu oldal már amúgy is állítólag!
  • csabush
    a francia verzió is lehet magyar, angol, német olasz, csak a hangok nem, ergo franciául karattyolnak, de feliratozva van
  • capo16
    atw-sen
  • Gideon Wieth
    akkor ugyanolyan gázos ??? mert engem idegesített picit hogy magától visszahúzta az autóm egy kanyar után és erőlködve is fordult...:'(
  • MadBence
    Hkzonda-t lehet magyarítani ugyanúgy, mint a francica verziót?
  • VRSDM
    komolyan gondolod hogy a 2nappal előtte kiadott demo-ban máslenne az irányítás? mikor a most boltokba lévőket már a demo megjelenése előtt rég leirták és origi csomagolásba szállították a boltoknak...

gondolkodjunk :D

14269 - a normális torrent oldak publicus említéséért, bann-jár :)
  • Balazs15
    inkább kérek fekete pontot de mondjátok már meg meliyk torrent oldalrol kell leszedni és ez egyáltralán nem warez kérdés mer emberek osztanak meg másik emberrel erröl szol a torrentezés és nem WAREZ
  • SNAKE01
    de ott csak francia van...
  • Gideon Wieth
    nekem azt mondták hogy ebbe is ok a HUN
  • Alien1024
    az nics faq ba irva hogy Need_for_Speed_Carbon_Collectors_Edition-Razor1911 ebbe a verzo ban is át lehet irni e magyara a fájlokat vagy jó hózzá a magyarítás
    ?
  • Gideon Wieth
    aki már gamelt a teljessel... Az irányítás az ugyanolyan mint a demoban ??? vagy jobb ? :)
  • DJ Skyline
    netiparos oldalon kint van a magyar verzió
  • DJ Skyline
    melyik wanadoon? atw, netipar?
  • kis kocka
    ha benne van akkor bocsi nem gondoltam, hogy benne lehet
  • csabush
    CSásztok!

Na szerintem jobb mint a demó!

Kérdésem lenne: Careerba mért nem tudok autosculptolni? Megveszem a lököst de szürkék a csúszkák... Feldobott egy kis ablakot de véletlen elnyomtam...
  • DJ Skyline
    FAQ, csodákra képes! :)
  • toysoldier
    nekem tökéletesen tölt...
  • DjDano
    ezt a magyar TUY verziót aztán nagyon fontos volt kiadni,,, isten barmai LOL
  • kis kocka
    kinek kell kód wanadoo-ra? privibe jelentkezzen.
  • nokly
    jah megin megált öcsém...
  • capo16
    ami a wanadoon van fenn ftpn collector editation az a dark messiah vagy mi a szar az nfo bol kiderul
  • sleepyhead
    damnit.. megint nem megy a dox jáccani akarok.
  • toysoldier
    én még a töltés kategóriában vagyok 1 ideig
  • kis kocka
    valaki tudna segíteni? hogy kell át állítani magyarra a francia verzsönt
  • DJ Skyline
    én Muscleban fogok az fix