22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• Mo.Organ
    Letöltöttem a magyar verziót. Ma sem fogok aludni.
  • kulabácsi
    HUNGARIAN TUY, ebben akkor bennevan rendesen a videó ügye??:D
  • Száddi
    én magyarosítottam de nekem az az autoscluptos hülyeség se működik
  • Rohamsisak
    És nem lehet v.hogy megcsinálni?
  • matyi08
    hát akkor azért nincsenek videók.
  • Rohamsisak
    Igen!
  • Rage47
    és csak úgy kihagynák a razorbol az átvezetö vidiket?:O
  • Rohamsisak
    De ha jol értelmezem a lentebb írtakat akkor ez a videó vesztés a magyarra állítás miatt van! De erre nincs megoldás ennél a version-nél? Csak akko lehet magyar ha eltűnnek a videk?
  • matyi08
    akinek razoros verzió van, és nincsenek videók, azok magyarosították?
  • examinee
    Hát ott a ficko kiszáll az autóbol, ugye a rendőr! Megjön egy másik csóka aasszem az is az Mw-ból és fizet a rendörnek hogy ne kapjon el téged! Aztán találkozunk Nevilel és kiválaszthatod az autot! Jah meg még közbe a csaj is megjön meg ott beszélgetnek szoval ott van még egy 2 perces átvezető....
  • Száddi
    Nekem se volt ott semmilyen videó és nekem is a razoros van :S
  • r9actros
    Hello!A HUNGARIAN TUY-nak angol v francia a nyelve?
  • examinee
    Huhh akkor le sem töltöm a Razort!!! Nekem olyan átvezető volt mint az állat, kurva jó volt!
  • Száddi
    Nem tom hogy ez nekem van-e csak így, de mikor bemegyek az autoscluptba vagy mi az ahol be lehetne állítani hogy milyen legyen a külső ott megveszek egyet de utána már nem tudom álítani mert be van szürkézve ez mért van??
  • Sil3nt
    laptopomba ati radeon x1400-as van [512ram]...tamogatott vga kartyakon nemlatom...akkor total nemfog menni?
  • Tomy Lee
    10 file letöltése még sok időbe telhet az általad említett oldalról mivel le van nagyon terhelve legalábbis nekem 11 file volt eddig 6h-hossza.
  • Rohamsisak
    Srácok , valaki aki már tolja a razor1911-féle cuccot az légyszi avasson már be, hogy amikor az elején lerázzuk Cross nyomozót , vagyis rádől a járgányunkra egy rakás cső a kamionról akkor nincs valami átvezető animáció? Mert nekem azután egyből beugrött a menübe vagy nemtomhova és kiírta hogy válasszak egy járgányt mert a bmw összetört, de semmi videó nem volt ott? Ez normális vagy csak én szívtam meg ezzel? Légyszi help, köszi előre is!
  • fery02
    Ha még érdekel valakit a Hungarian TUY az sem szinkronos, csak a szövegek már alaból magyarok benne
  • GeneralsHungary
    Pontosan erről beszéltem, a Razor változatot nem lehet magyarítani videóvesztés nélkül.
  • sleepyhead
    bazz.. teljesen mindegy
  • kulabácsi
    énmeg a magyart "veszem meg éppen", remélem nem szívom meg vele, mert semmi infóm nincs róla....:S
  • Forza Italia
    Srácok egy nagy segítség kéne. Még volt regem 14:10-ig de nem sikerült leszednem az egész játékot. 10 fájl még kellene. Ha valaki tudna adni egy kódot a wanadoora az nagyon megköszönném.
  • SLICK
    talán mert elsiklasz felettük, elnyomod
  • Richard90
    na, kimaradt a space
  • Tomy Lee
    Nah feleslegesen ne riogassuk már a népet(köztük engem) mert még mindig küszködök a megszerzésével
  • DJ Skyline
    játék közbeni videókra gondolsz, vagy a hogyan készült videókra?
  • matyi08
    magyarosítottad is?
  • Tomy Lee
    Mi van??A Razor féle a Collectoros nem?Abban nincs videó?
  • zeki
    Nekem akkor miért van .... ???
  • NeoMaN
    nextgen srácok
    :DDDDDDDDDDD

Tényleg olyanok, mint a most megjelenő tartalom nélküli csilivili játékok.
    Mint mondjuk a NFS Carbon.
    :)

Ismerik vajon a Screamert vagy a Network Q-Rac Rally Champ-ot? Esetleg Rally Championship 2000-et? Vagy a NFSU-nál kezdődik az időszámításuk?
    :DDD
  • buldozer99
  • MoLc
    a Razor verzióbol van 1-2 hiányosság,pl nincsenek videók :S
  • BiG G
    köszönömszépen^^
  • Rage47
    LOL:D
  • Noninnyó
    Ezt láttátok már? :DD

• Hellsing47
    parancsolj :)
  • Aspyrin
  • arty
    hihetetlen, h ebben megint nincs LAN, csak online :((((((

EA SUX :((((
  • Tompie
    Azért te sem panaszkodhatsz :)
  • whiskeyman
    Nekem meg akkor lép ki amikor fel akarom venni a 3. csapattagot! Nem veszem fel...