22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#17912 nemtom ti h vagytok vele de kinyomtam a főellent és a kocsiját még mindig nem kaptam meg.Vagy ebbe ez a poén?lenyomod de még megse veheted.PEdig a karrier azt jelzi h 100% on van.A buzi annyát tudtam h átver a buzi:D -
#17911 ezen lazán fut
-
PunkZoli #17910 ű ,vki akinek ilyen magyar verziója van tudna nekem segíteni?? mert megnyerem az első bosszfájtot azellen a rusnya szájszagu ribanc elllen, de mikor jelentkezik a csapatba az a csóka kilép a játék...szal bosszfájt mentésem van, vki ha megcsinálná nekem ,és mentené ,azt nagyon megköszönném! priviben írjon nekem msn címet ,legyen olyan kedves ,aki segíteni tud!! -
#17909 szerintetek ilyen gépen futna:
2.6Ghz proci
512ram memória
radeon 9200se vidikártya
tudom hogy a faq-ban benne van a minimum gépigény, de nem vagyok biztos benne hogy elindul. -
#17908 Driftben mi az a split score ami néha levon jópárezer pontot? -
#17907 Tök jó, hogy olyanra válaszolsz, ami nem neked szól. "IQ bajnok" -
gamehunter0922 #17906 Hol lehet uj profilt kezdeni?Sehol se találtam.."falba verős szmájli" -
#17905 :) énszerintem érdemes, de nem magyarul tedd fel, nekem tetszene:D eggyik havernál láttam.... -
Finkoo #17904 istenem, hogy itt mindig csak a warezkodós lámák köcsögölése megy... miért nem tud már valaki valami értelmeset is írni a játékról... mert három oldalt visszaolvastam, de azt nem tudtam meg, hogy érdemes-e felrakni egyáltalán valamiért... ??? -
Code92 #17903 hát de bakker hogy sdegítsünk ha egyszer láma vagy????Dariust kül,ömben meg elég könnyű leverni annyit tudok segíteni h. vegyél Lamborghini Murciélagót. -
#17902 Nálam is csinál ilyet, de az hogy nem lép ki, csak lassu :) Amúgy a feladat kezelő ki tudja kapcsolni. -
#17901 hali
tudnátok segíteni abban, h miért nem jó se a razor, se a zondás, video után ki fagynak
valaki segítsen pls, előre is köcce -
The Man #17900 Sziasztok
Azt szeretném kérdezni hogy amikor kikapcsolom a Carbon-t akkor nem lép ki
nem tudom miert csak azt ujrainditas segit.Segitsetek légyszi -
#17899 most nehany olyan dolog jutott eszembe ami nem igazan publikus,azert irtam mert itt sokan szidajak az EA t /tisztelet a kivetelnek/hogy a lopott gamejukkal kivagja oket,erre irtam IQ bajnok -
#17898 THX -
#17897 Csaló progi. Segítségével végtelen nitrót, időlassítást, stb érhetsz el.
Ittvan:
Trainer +16:
Infinite N2O
Infinite Speedbreaker Time
Get Massive Money
No Car Heat
Be the Most Wanted
Instant Cooldown
Freeze Pursuit Time
Set Pursuit Time To 45 Minutes
No Police Backup
No Cops After You
Massive Cops After You
Massive Police Vehicles Immobilized
Massive Canyon Race Points
Disable Fall Behind Time
Unlimited Crew Member Availability
Super Fast Acceleration -
#17896 en nem vok ujgazdag mindig az voltam -
#17895 mi az a traiiner? -
#17894 VALAKI SEGÍTSEN LÉCCIVES -
kisrecsi #17893 Igen:sztem ha naon nem megy akkor aludj egyet rá és tiszta fejjel vágj neki ha akkor sem akkor trainer! -
#17892 de ha meg kocsit választok kezdhetem ujbol az egészet -
#17891 áááááááááá ezt nemlehet megcsinálni VALAI SEGITSEN -
BIZ0906 #17890 L a megoldás -
vibo #17889 huhh.nagykirály a game.nekem hiányzik hogy előröl tuggyam nézni a géépet gey gombbal.Szeretem nézni mwben néha.faszán néz ki.
amúgy carbon kilépésnél lefagy.vmi 5let?
-
#17888 a war race miféle verseny mód? Kapok érte vmit, pénzen kívül ha megcsinálom? -
#17887 És hol van? -
kisrecsi #17886 sztem tök jó a gAme meg az is jó hogy lehet benne multizni XD -
Tomme12 #17885 dave felvettelek -
#17884 47% nál vagyok de új autókat h. lehet szerezni? -
Daveee #17883 enyém jobb -
#17882 Bel kellen írni az új dolgokat is FAQ-ba.
Össze kellene szedni milyen új infok vannak, aztán beleíratni. -
Tomme12 #17881 Ja mi van a 30-35 évbe ? -
#17880 De, csak az ilyen sok szarzsák miatt mint te-akik tele OFF-olják a topic-ot-mire egy értelmes ember ideér, eltűnik!! -
#17879 csá csá all
tudnátok segíteni abban, h miért nem jó se a razor, se a zondás, video után ki fagynak
valaki segítsen pls, előre is köcce -
#17878 1. Azért mert te paraszt vagy, még más segíthet.
2. #17857-as üzeneted: 30-35 éves. És? -
Tomme12 #17877 Kinek kell borító ? ? xD
-
kisrecsi #17876 mi??? az előző nem volt jó? -
#17875 Szal, BORÍTÓ ITT -
#17874 ban meg nem ???, nem ártottam én neeked.. -
#17873 te mit szemétkecc???