22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
Aggressor HUN #17992 ... a végéből a "játékot" szó kimaradt mérgemben,úgy felhergelt ez a letöltéstsemérő szar...gondolom kell a negatív vélemény is...a zene ami ér valamit,az egy CD-re ráfért volna :-)
-
Aggressor HUN #17991 egész jó kis űrhajóversenyes játék ez! :-) lehet benne repülni amint látom 400-al,falnak menni korlátlanul majd csúszdázni tovább(direkt nem gurulást írok mert ez nem gurul),nyálat csorgatni soselesz-autónkra,majd kimenni megint valami versenyfélére,hátha "majdmostnemcsalannyiraagép" tovább mehetünk a következő képkockákra...ja tényleg,mentem egy hibátlan versenyt(nem koccantam)padló gázzal a 13 másodperces hátrányt hogyan hozza be a gép?hehe nemcsalmi?...jut eszembe,valami jó autóversenyes(igazi autós amiben van fizika is) nem tudtok? -
#17990 dE FRANCIA VAN:( -
#17989 NA! nem tuggya valaki hogy miert nem lehet be loadingolni uj savet? vagyis masnak a savejet? -
LeePí17 #17988 mi lenne ha használnátok ott alul a keresőt...
kifagy mert lemagyarosítottad...
ha nem magyarosítod nem bizti h kifagy...
-
#17987 CSumika!Miért fagy le a gépem amikor a csapatomból ki akarok rúgni egy embert???HELP!!!(Francia verzió magyarosítva) -
#17986 Ok, nem szoktam de most segítséget kérek mer tanácstalan vok. Most nyílt meg a város utolsó(északi) negyede. Az a gondom, hogy hirtelen olyan qrva erős lett a gép, hogy beszarok a gatyámba! Eddig még fogtam a fejem milyen szar könnyű a játék, eddig rx7-tel toltam levertem mindenkit mint a picsa. Viszont innetől esélyem sincs kb utolsó vagyok mindig és NINCSENEK jó gépek a szalonban. Van kb 8-10 szardarab! És már a játék kb 75%-nál tartok!!! Hát hogy a gecibe nyerjek így? Hol van az a rengeteg kocsi amit beharangoztak? Na szóval mit csináljak, mert kocsi unlockoló csítet egyáltalán nem akarok használni! Help plíz!!!! -
#17985 Amugy kezdheted elörről mert masnak a savejat nem tod be rakni asszem mert eddik neke sem sikerült! SAJNA -
#17984 FASZOM!!!! NEM IGAZ HOGY EGYETLEN EGY SAVEGAMET SEM TUD BETÖLTENI EZ A SZAR!!!!!!!!!! MI A FASZERT NEM TUGGYA BE TÖLTENI EZ A FOS??????????????????????????????? HELp HELP
(bocs hogy ilyen csunyán irtam... De, azért valaki segíthetne) -
#17983 igaz ,ma is elrepaztuk neten csapatban evokkal a gallardokak es a tobbi exotikot -
#17982 sziasztok
elszállt a mentésem valamilyen okból kifolyólag, valaki nem tudna adni nekem egy mentést, nagyon idegesítő, hogy ellszállt :(
létszi valaki
köszi -
takika69 #17981 de miért nem tudom tuningolni a mustangomat a camaro után már minden bajom van,se nitro se semmi -
denyboy #17980 Kössze! -
LeePí17 #17979 mert csak a kihívás sorozatban fogod...
KARRIERBEN NEM KAPOD MEG AZ AUDIT
meg szvsz nagy kaki..
bemegyek onlány..jön kismuki audival...
lancerrel 40-50mpket rávertem...
nemhiszed Maverick megmondja... -
LeePí17 #17978 gyakoroljál...
"isten sem 1 nap alatt teremtette a majmokat"
vitszelt... -
denyboy #17977 Megnyertem meg minden végig vittem mondjuk nem 100%os de azt mondta megkapom az audit
erre semmiféle audit nem kaptam!
Miért? -
#17976 Ja és már próbáltam egy két savet ilyen himihumi-t de nem jók:S -
#17975 am úgy itt most jó kis "CHAT" megy -
#17974 Nah nekem meg van a game! (magyarul) Csak az a bajom hogy... nincs bajom csak valaki fel tudna dobni nekem valahova egy 100%-os savegamet? 20%-nál elakattam mert az egyik versenyt nem tom meg csinálni a DRIFTET az a bajom hogy fel mék 120e-100e fölé és aztán első vagyok és be érek a célbe utána meg aszondja hogy utolsó lettem miközbe a lista meg azt mutatja hogy első lettem -
mac83 #17973 tedd angolra, ugy állítólag stabilabb -
vibo #17972 kösz.
amúgy vmi megoldás? -
#17971 mert leharapták a mellbimbód. -
vibo #17970 kilépésnél mindig lefagy.miért van ez? -
#17969 ott nincs -
metyo #17968 Tényleg mundja meg valaki h Darius területén hol van autószalon és rejtekhely, mert keresem 1000 el, de közbne a zsaruk is engem :) éd sajna a carrera Gt-vel nehéz 100 alatt menni, meg bűn is :P -
#17967 törölt hozzászólás -
#17966 Megtaláltam a megoldást arra, ha a játék 'csak úgy', vagy a csapatépítésnél kilép.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Need for Speed Carbon
local értéket hagyd 'en'-en, ne állítsd hu-ra! (Csak a language legyen hungarian)
Ennyi
Nekem megoldódott, ma egyszer se lépett ki! -
#17965 Mert van 1-es, 2-es, 3-as szintű autó és tuning. 1-es szintű autóra 1-es szintű tuning jó. Gondolom ez lehet a baj. -
#17964 Én trainer nélkül csináltam video is van rola. -
metyo #17963 bazzeg légyszi mutasd meg nékem kérlek h Darius területén hol van kereskedés? screenshot pliz -
LeePí17 #17962 aha..1 körversenybe azért megnézném mit érne el vele....
vagy netán..az 1enes végén a visszafordító..
na meg igen a trainer....
öcsémnek is volt az U2höz...
megnyomott 1 gombot és 1ből 400al ment..de nem ért vele semmit..mire a tetőről visszaállította a verdát már rég elmentem mellette.. -
vibo #17961 kilépésnél mindig lefagy.miért van ez?
-
LeePí17 #17960 "autópálya" széles fehér csík jelzi a térképeden.... -
Hellsing47 #17959 idölassitás,gáz elengedés egy kis fék lenyomás..
vesztett 20-25 km/h-t te még ugyis megy 370-80-al :DDD
-
metyo #17958 Mégis hol lehet ilyen eszement sebességet elérni ? melyik egyenesben? -
takika69 #17957 nah ez jó kéréds nekem is ugyanez a bajom -
LeePí17 #17956 azzal kell menni asszem 1-2 karikát....
és utánna fogja unlockolni... -
#17955 persze trainerrel könnyű...
amúgy az miért van h van egy SLR mercim és amit Darius területén kapok meg tuningokat (motor, váltó, nitró, fék) mégsem tom ebszerelni az autóba. -
LeePí17 #17954 igeh..és ezt te miből gondolod???
fékezni nincs ideje..nem hogy kanyarodni.... -
#17953 Nah nekem meg van a game! (magyarul) Csak az a bajom hogy... nincs bajom csak valaki fel tudna dobni nekem valahova egy 100%-os savegamet? 20%-nál elakattam mert az egyik versenyt nem tom meg csinálni a DRIFTET az a bajom hogy fel mék 120e-100e fölé és aztán első vagyok és be érek a célbe utána meg aszondja hogy utolsó lettem miközbe a lista meg azt mutatja hogy első lettem