Guns koncert
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
De mindenkinek más, mert aki erre vár mióta az eszét tudja, az nem fogja úgysem azt mondani, hogy jujj de nagyot csalódtam.
Engem sem zavart a várakozás, ültünk mint a verebek. De amikor elkezdõdött senki sem gondolt szerintem arra, hogy 2 órát várt.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
A 2-t nem lehet összehasonlítani. A 92-es koncert egy 10-es skálán 9 a tegnapi mondjuk jó indulattal 5.
Azért annyira nem volt rossz,de a késés tényleg sok volt,mondjuk mi végigsöröztük. SCak egyszer álltuk ki a sort,de akkor rutinosan egybõl 20 sört vettünk :-)) ne kelljen újra sorakozni
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Én is fáradt voltam, de mivel körülöttem mindenki leült a földre, így én is ezt tettem. Mint a napközis táborban ott ültünk...
De a végére már az ülõhelyesek sem bírták ülve, õk is ott csápoltak a tribünökön
<#smile>#smile>
Axl még mindig tud énekelni, nem is kicsit.
A gitárszólók eléggé lábszagúak voltak, de az utolsó jó volt.
Amikor berobbantak a szinpadra a Welcome To The Jungle-val, akkor felrobbant a küzdõtér is. Fény, hang- pirotechika abszolút rendben volt.
Megérte a várakozás én biztosan ott álltam volna akár hajnali kettõig is.
Elvégre most vagy 10 évig biztosan nem látjuk õket itthon.
És inkább örüljünk hogy nem jött rá a hisztirohan és megtartotta végig a bulit.
Lehet hogy a németek, az osztrákok, vagy máshol az Európai turné során nem lesznek olyan szerencsések.
De ha elmaradt volna a tegnapi buli, és ezt be is jelentik, a Papp László Arénát építhették volna megint újra
<#smile>#smile>
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Erõs a gyanúm, hogy visszatartották az állóhelyeket azért, hogy a nép a drágább jegyet vegye...
Az életben az a jó, hogy bármi megtörténhet! És az a szar, hogy meg is történik!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
0670 599 6116
0670 599 6116
A többi meg 7900, 9500, 13900.-
Az álló 10900 volt 😊
axl meg gondolom verbuvált magának egy zenekart
Én se tudom mi is történt valójában
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
vagy összeálltak?? vagy mivan??
Közeledik a hónap végi Guns koncert,amire minden állójegy elfogyott. Azt kérdezném, kérném, hogy akinek van esetleg állójegye, de mégis ülni szeretne ( 😊 ), vagy nem tud megjelenni a koncerten, az kérem jelezze, mert egy régi gunsrajongónak fõleg egy olyannak, aki még nem látta õket élõben nagyon jó lenne közelrõl és igenis végigtombolva élvezni a koncertet. Szóval aki tudna nekem állójegyet kérem értesítsen: 06 70 599 6116, Bodnár Csaba