30
Guns and Roses
  • Giri
    Valaki nem tudja honnan lehet letölteni dolgokat a koncertről?
  • Axl Rose
  • Csambó
    Aki a hmm inkább nem jellemzett indexes vélemény helyett olvasna vmi jót is: gunsandroses.hu, admin beszámolója. Az egyetlen nem elfogult pozitív beszámoló. :)
  • Voltan
    LÁL
  • Shaman
    jah,mondjuk nekem minden negatívumot kárpótolt,hogy láttam a közönség soraiban Deutsch Für Tomikát és kis családját,ezzel megvolt életem értelme!
  • Axl Rose
    Valóban van viszonyítási alapod, nekem nincs.

De mindenkinek más, mert aki erre vár mióta az eszét tudja, az nem fogja úgysem azt mondani, hogy jujj de nagyot csalódtam.

Engem sem zavart a várakozás, ültünk mint a verebek. De amikor elkezdődött senki sem gondolt szerintem arra, hogy 2 órát várt.
  • Shaman
    Nos én azon talán kevesek egyike vagyok,aki a 92-es Mo.-i Guns koncerten is ott volt a Népstadionban,s tegnap is.

A 2-t nem lehet összehasonlítani. A 92-es koncert egy 10-es skálán 9 a tegnapi mondjuk jó indulattal 5.

Azért annyira nem volt rossz,de a késés tényleg sok volt,mondjuk mi végigsöröztük. SCak egyszer álltuk ki a sort,de akkor rutinosan egyből 20 sört vettünk :-)) ne kelljen újra sorakozni
  • Axl Rose
    Nem szép dolog valóban ez a várakoztatás, de az az igazság hogy megteheti. Akkor is megkapja a pénzt.

Én is fáradt voltam, de mivel körülöttem mindenki leült a földre, így én is ezt tettem. Mint a napközis táborban ott ültünk...

De a végére már az ülőhelyesek sem bírták ülve, ők is ott csápoltak a tribünökön

• Axl Rose
    Szerintem ultra brutál jó volt, eltekintve a sok késéstől.
    Axl még mindig tud énekelni, nem is kicsit.

A gitárszólók eléggé lábszagúak voltak, de az utolsó jó volt.

Amikor berobbantak a szinpadra a Welcome To The Jungle-val, akkor felrobbant a küzdőtér is. Fény, hang- pirotechika abszolút rendben volt.

Megérte a várakozás én biztosan ott álltam volna akár hajnali kettőig is.
    Elvégre most vagy 10 évig biztosan nem látjuk őket itthon.
    És inkább örüljünk hogy nem jött rá a hisztirohan és megtartotta végig a bulit.

Lehet hogy a németek, az osztrákok, vagy máshol az Európai turné során nem lesznek olyan szerencsések.

De ha elmaradt volna a tegnapi buli, és ezt be is jelentik, a Papp László Arénát építhették volna megint újra
  • SomebodyEra
    Számomra nagy csalódást okozott! Én kűzdőtéren voltam és már a vége felé nem tudtam állni annyir elfáradtam, szemétség volt a várakoztatás! Az meg, hogy az egyik gitár szóló egy Christina Aquilera szám volt...hát nem fűznék hozzá semmit
  • Csambó
    Adták a kötelezetőt, a régi rajongóknak nem sokat adott, az újaknak véleményem szerint átjött egy kis Guns érzés, jól nyitottak, jó volt a Nightrain, a nép énekeltetése is szuper volt, mindezt úgy,hogy a lelkesedés a padlón volt már éjfél körülre. Kevés volt számban és időben, Slash-t meg csak 3 gitáros tudta pótolni. Egy szóló volt jó, az utolsó Dont Cry. Kb ennyi. Jó élmény volt,még a késéssel is. Axl-ban még van tűz ,mégha nagy erőlködéssel kell is fellobantania...
  • sz4bolcs
    Na srácok, milyen volt? arról hallottam, hogy nagyon sokat késtek, és 3/4 éjfélkor kezdték el, és sokan hazamentek. Van valaki, aki ottmaradt? Jól kenték?
  • sz4bolcs
    Ma játszanak?
  • Axl Rose
    Annyit hozzáfűznék, hogy ismét lehet kapni állóhelyre jegyeket.

Erős a gyanúm, hogy visszatartották az állóhelyeket azért, hogy a nép a drágább jegyet vegye...
  • Lecter
    Csak Axl lesz, a többiek megalapították a Velvet Revolver nevű bandát. Játszották is a klippjüket a zenecsatornákon kb egy éve. Aztán tavaj Juniusban voltak nálunk, a Pecsában léptek fel. Nem volt rossz koncert, igényes, jó zenét adtak, bár a stílus már nem hasonlított a Gunsra, de nem is ez volt a céluk. Most már nekünk is csak ülőhely jutott. Érdekes lesz ülve végighallgatni, a már rongyosra hallgatott számokat. A kérdés az, hogy milyen állapotban van Axl és hogy milyen stílusba nyomja majd a dolgokat. Holnap elválik...
  • ChevyG work
    Guns and Roses?
  • Csambó
    A teljes szöveg összeszedetten: 2 db 13900-as ülőjegyemet Bejárat C szektor:106 Sor: M Szék: 11-12 egy az egybe (ráfizetés nélkül) elcserélném állójegyre!
    0670 599 6116
  • Csambó
    2 db jegyről lenne szó...
  • Csambó
    14900-as ülőjegyemet egy az egybe (ráfizetés nélkül) elcserélném állójegyre!
    0670 599 6116
  • Axl Rose
    Álló már nincs.
    A többi meg 7900, 9500, 13900.-

Az álló 10900 volt :)
  • Banyapapa
    Mé,mennyi most a jegy rá?
  • sapkafej
    nem mintha az alap ár nem lenne 60x több, mint amennyit egy koncert ér
  • ChevyG #8
    szerintem ide bőven belefér
  • Vlala #7
    persze, aztán egy üzér hatvanszoros áron adja el neki...
  • tigeroo
    ige, slash meg ezek a velvet revolverben vannak...

axl meg gondolom verbuvált magának egy zenekart
  • Bankrupt #5
    Én is hallottam jó sok mindent, én azt vontam le, hogy Axl kiszállt, de a Guns N Roses nevet "megvásárolta", vagyis hivatalosan az ő birtokába van ez az együttes név. Aztán ez sem tetszett a többieknek... és most meg összeálltak.. vagy ilyesmi...

Én se tudom mi is történt valójában
  • Csambó
    Én úgy tudom csak Axl lesz a régi bandából, a többiek szétviharzottak, Izzyről volt még szó vendéggitárosként, de erősen kételkedtek mások a hír valóságában. Sajnos Axl-ról is csak rosszakat hallottam, hogy milyen nagy képű stb.,lehet,hogy ez a : "elfogyott a pénzem, leszaggatok egy két bőrt a régi rajongókból" című koncert lesznem baj. Én azért is szeretnék kijutni, mert 20 éves barátnőm, aki mndig is Gunsos volt, fiatal kora miatt még nem volt lehetősége Guns koncerten lenni, így a szamár is megteszi, ha már egy két géniuszt nem is láthat (Slash).
  • Akos 001
    Apróhirdetés?
  • tigeroo
    de most (csak) Axl-ből áll a guns n roses ha jól tudom...perelik is egymást a volt tagok a jogdíjak miatt..

vagy összeálltak?? vagy mivan??
  • Csambó
    Üdv mindenkinek!

Közeledik a hónap végi Guns koncert,amire minden állójegy elfogyott. Azt kérdezném, kérném, hogy akinek van esetleg állójegye, de mégis ülni szeretne ( :) ), vagy nem tud megjelenni a koncerten, az kérem jelezze, mert egy régi gunsrajongónak főleg egy olyannak, aki még nem látta őket élőben nagyon jó lenne közelről és igenis végigtombolva élvezni a koncertet. Szóval aki tudna nekem állójegyet kérem értesítsen: 06 70 599 6116, Bodnár Csaba