C&C 3: Tiberium Wars képek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Adja az ég, hogy ne legyen igazam, de) nem lesz valami nagy pukk annak szemében, aki még mindig a C& C-t és a RA-t tartja az etalonnak a C&C történelmében. Egyrészt a régi Westwood csapat úgy ahogy van megszûnt, a C&C mindig is rusholásra hajlamos játék volt, amióta átvették - az amúgy logikusabb - Blizzardos gyártás és fejlesztési rendszert, azóta már teljesen más. A Westwood onnantól kezdve, hogy az EA-hoz került elásta magát. EA mindig is ezt csinálta, fogta megvette, aztán magába olvasztotta. Mostanság elõvettem a Generals-t (TFD csomag) és nagyon-nagyon elüt a régiektõl.
A belassulás már 10 éves C&C hagyomány, a hagyományokat meg tisztelni kell 😊
A belassulás már 10 éves C&C hagyomány, a hagyományokat meg tisztelni kell 😊
Ha jó lesz a Multi Player pl a Zero Houré akkor sztem máltó C&C utód lesz
naggyon komolynak néz ki.
remélem vissza tudják hozni az elsö c&c hangulatát
istenem de jó lenne vissza pörgetni oda az idöt kb 94re mikor 10 kis lemezröl feldobtam a 486os gépemre a játékot,isteni volt eza játék imádtam millioszor végig jácottam <#gonosz1>#gonosz1>
remélem vissza tudják hozni az elsö c&c hangulatát
istenem de jó lenne vissza pörgetni oda az idöt kb 94re mikor 10 kis lemezröl feldobtam a 486os gépemre a játékot,isteni volt eza játék imádtam millioszor végig jácottam <#gonosz1>#gonosz1>
Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.
A magyarázat pofon egyszerû: NINCS EGYSÉGLIMIT ! (hál isten, attól hányok)
Ez az egyik nagy pozitívuma a Generalsnak, ami következtében bizony ha már 4-500 egység mocorog egyszerre a pályán (azaz egyszerre mozog), akkor eléggé képes beszaggatni (végülis mind a 400 egységnek útvonal/ütközés/elakadás számítást kell csinálni)
Egyébként a Twilight Flame az a pálya ahol igencsak akad, de ott se állandóan. Megy, aztán fps egyik pillanatról a másikra leesik 30-ról 2-re, aztán kb 20 perc múlva megint észheztér, és megint normál sebességen fut (néha még csak az egységek száma sem kell hogy csökkenjen ehhez)
Ez az egyik nagy pozitívuma a Generalsnak, ami következtében bizony ha már 4-500 egység mocorog egyszerre a pályán (azaz egyszerre mozog), akkor eléggé képes beszaggatni (végülis mind a 400 egységnek útvonal/ütközés/elakadás számítást kell csinálni)
Egyébként a Twilight Flame az a pálya ahol igencsak akad, de ott se állandóan. Megy, aztán fps egyik pillanatról a másikra leesik 30-ról 2-re, aztán kb 20 perc múlva megint észheztér, és megint normál sebességen fut (néha még csak az egységek száma sem kell hogy csökkenjen ehhez)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Igazad van! Amióta az ea megszerezte a c&c jogait a kikerült "c&c" játékoknak (generals, zero hour) semmi közük nem volt az eredeti c&c univerzumhoz. Ettõl függetlenül szerintem remek játékok voltak. Mondjuk én is annak örülnék, ha a logó mellett a tartalom is c&c lenne. Valahol olvastam, hogy az új rész készítésében egy csomó ex-westwoodos dolgozik. ha jól emlékszem a vezetõ programozó is.
OFF: az elsõ kép a jövõbeli városban nekem szinte egy az egyben egy Generals modnak tünik, némileg átrajzolt épületekkel és pár új egységgel.
Remélem dobnak azért még bõven a grafikai engine-en a megjelenésig...
Még anno a Generals megjelenése elött kijött pár kép, amin a felhõkarcolók üvegeiben tükrözõdõ vonuló egységeket, tankokat lehetett látni, gyönyörû volt, de kivették a végleges játékból. Vártam hátha most dobják be ezt, de sajnos nem 😞
Ettõl eltekintve a másik két kép gyönyörû, fõleg a tenger...
Remélem dobnak azért még bõven a grafikai engine-en a megjelenésig...
Még anno a Generals megjelenése elött kijött pár kép, amin a felhõkarcolók üvegeiben tükrözõdõ vonuló egységeket, tankokat lehetett látni, gyönyörû volt, de kivették a végleges játékból. Vártam hátha most dobják be ezt, de sajnos nem 😞
Ettõl eltekintve a másik két kép gyönyörû, fõleg a tenger...
Az utolsó C&C amit a Westwood fejlesztett, az a Red Alert 2 (iletve a RA2 Yuri's Revenge)volt.
A Generalst (és a kiegészítõt, a Zero Hour-t) már az EA Pacific programozócsapat készítette, amiben volt pár ex-westwoodos tag is.
A mostani új C&C-t az EA LA fejleszti.
A Generalst (és a kiegészítõt, a Zero Hour-t) már az EA Pacific programozócsapat készítette, amiben volt pár ex-westwoodos tag is.
A mostani új C&C-t az EA LA fejleszti.
Az EA csak kiadó. A C@C-t a Westwood fejleszti, SC-t pls a Maxis.
A mod meg nem a fejlesztõk hibája, nem arra optimalizálták az AI-t, hogy kva sok egységet kezeljen. Ami CPU-tól függ, aminek így is rengeteg dolga van. Az idõnkénti megakadás sok minden miatt lehet, innstalláld újra a rendszert, talán jobb lesz!
A mod meg nem a fejlesztõk hibája, nem arra optimalizálták az AI-t, hogy kva sok egységet kezeljen. Ami CPU-tól függ, aminek így is rengeteg dolga van. Az idõnkénti megakadás sok minden miatt lehet, innstalláld újra a rendszert, talán jobb lesz!
Van egyáltalán valami halvány info egy esetleges StarCraft 2-rõl?
Hú jólesz, ha az ea-nél megtanulnak programozni (optimalizálni). Mert engem nagyon meglepett az, hogy a 750-es duronon geforce2mx400-al, és 384 mb rammal mediumban(beleszámítva az idegesítõ idõnkénti megakadását a játéknak) ment egész jól a Generals, de egy bizonyos moddal ami kicsit felturbózta a gyártást(szóval kva sok egységet gyártott az ai, nagyon pörgõs, és izgalmas lett tõle a játék), már eléggé belassult. Namost amikor kipróbáltam ugyanezt athlon xp 2500+-on, 1 giga rammal, és radeon9600pro videokártyával high grafikán, azthittem megölök valakit, mert ugyanúgy megmaradt az az idõnkénti megakadás, és azzal a bizonyos moddal ugyanannyira volt játszhatatlan a játék, mint az elõzõ gépen...
Nameg a többi ea-s játék is igen furcsán viselkedik (nfsug, mw, sims2, sim city 4000,stb).
Nameg a többi ea-s játék is igen furcsán viselkedik (nfsug, mw, sims2, sim city 4000,stb).
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Fáin. De türelmetlen vagyok és animációt akarok végre látni a gémbõl! 😊
Egyetértek.
A Generals-nak a nagy pozitívuma a játékélmény, a coop game, illetve hogy nem egysíkú a játék.
Láttunk már szép játékokat, de nekünk inkább a jók kellenek 😊
A Generals-nak a nagy pozitívuma a játékélmény, a coop game, illetve hogy nem egysíkú a játék.
Láttunk már szép játékokat, de nekünk inkább a jók kellenek 😊
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
nem semmi. úgy látszik mégis hamarabb lesz c&c3 mint starcraft2. egyik kedves fórumozó figyelmébe ajánlom a képeket, aki a tiberian sun-t a starcraft 2-vel hasonlítgatta.....
Ha multiban nem lesz egy minimum C&C Generals Zero Hour, vagy Act of WAR szinten, akkor bukta részünkrõl.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3