1528
Francia bajnokság és válogatott |FFF|
-
#288 mondjuk azér vieira golját megadhatta volna az a faxfej vak bíró.. -
Monoton #287 eddig jó állsz :) -
#286 nah végre nővérem ideengedett :D szép gól volt ;) még avgy két iyelt h biztos legyen a győzelem :) -
#285 HENRYY (H)(H)(H)(H)
-
#284 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL -
#283 ya -
#282 foGUNK??
te franciáknak is szurkolsz? :| -
#281 meg fogunk küzdeni:( -
Unreal1942 #280 Hát ha ma sem nyerünk akkor ennek a VB nek is lőttek. -
#279 nah az jó ha te is názed bitos nagy esélye lesz h nyerünk :D
amúgy nem tom lehet 2:1 lesz ide :S a koreaika biztos varnak nekünk egyet bár nem nagyon örülök neki de a győzelem akkoris miénk ;) -
#278 a tippem nekem is 1:0 és sztem azt az egyet Henry lövi :) -
#277 1:0 -
#276 jah
középpálya náluk átjáróháznak tünik -
#275 Azok meg 3 csattal ur isten! Ha így se nyerünk akkor sehogy! -
#274 ti mennyit tippeltek a meccsre?
szerintem 2:0ide -
#273 na ma végre fogom tudni nézni a meccset :)
mindenképpen meg kell nyerni,de végre normálisan,2csatárral fogunk kezdeni
-
#272 fizetek nek iolyan kártérítést h namég :@
ez azért a pofátlanság határa -
#271 ilyenkor is csak a pénz:@@@@ -
Monoton #270 po"K"olbol :DDDDD -
#269 pfff dögöljön meg
jobb is cissének hogy végre elmegy a poolbol,legalább végre normális posztján játszhat,és megfogják becsülni -
Monoton #268 Roncsolódott a lába, lemondtak róla
Külföldi labdarúgás
Az FC Liverpool egy évre kölcsönadta Djibril Cissét (képünkön) az Olympique Marseille együttesének.
A 25 éves futballista nem vehet részt a németországi világbajnokságon, mivel június 7-én, két nappal a rajt előtt a Kína elleni barátságos mérkőzésen egy ütközés következtében síp-és szárkapocscsonttörést szenvedett.
Rafael Benitez, a liverpooliak vezetőedzője kártérítés fizetésére szólította fel a nemzetközi szövetséget (FIFA).
- Cissé hivatalos FIFA-eseményen szenvedett súlyos sérülést, ezért nem tudtuk őt eladni, ami többmilliós veszteséget jelent klubunknak. Önhibánkon kívül rengeteg pénztől estünk el, a veszteségünket a FIFA-nak meg kell térítenie - fakadt ki a spanyol mester.
Benitez migeci már :)) -
Unreal1942 #267 A hibákért elnézést össze vissza gépelek :) -
Unreal1942 #266 Én is Jobboldali szimpatizáns vagyok.és Franciadrukker. Mellesleg a Havast is kedvelem.
Most ez nem jött be a tanár úrnak. Sőt pnt 86 óta szeretem a Franciákat Platiní játéka kisgyerekként is magával ragadott.
-
#265 htx mindenkienk -.- -
#264 még jó hogy én fideszes vagyok D:
amugy a havas tényleg egy faszkalap -
Kanál #263 matula
Érdekes, hogy éppen a franciáknak sokáig nem alakult ki nagy, állandó szurkolótáboruk itthon, pedig volt idő jó húsz évvel ezelőtt, amikor a Platini-féle csapat meg is érdemelte volna. Azóta viszont kialakult egy új szurkolóréteg, részben a VB és EB győzelmen, részben pedig a nagy sztárok (Zidane, Henry) klubcsapatokban nyújtott teljesítményén fellelkesülve. Ez a tipikusan MSZP-szavazókból álló, egyre növekvő csoport felháborodottan vádolja rasszizmussal azokat, akik emlékeztetik őket arra a tényre, hogy a csapatban nincs is francia. Megtestesítőjük nem is lehetne más, mint a lelkes antirasszista, franciásan nagyképű, arrogáns balos seggfej, Havas Henrik.
A Tanár Úr is biztos lila fejjel oktatja ki meccsnéző partnereit, akiknek feltűnik majd, hogy a kapust és a csapat agyát leszámítva mindenki más néger. Ha ismersz hozzá hasonlóan irritáló, elvakult francia drukkert, küldj neki egy "MAJMOK HAZA!" sms-t, miután az alulmotivált kékmezesek sima vereséget szenvednek valamelyik középszerű szláv bandától a negyeddöntőben -
#262 Úgy tom Vasárnap este lessz a húzott szeműek ellen! -
#261 vasárnap -
#260 szombaton lesz a következő meccsünk? :o -
#259 free -
#258 Ah értem a Photoshp meg van! De az az Ulead gif animator az free progi vagy $? -
#257 ja :( -
#256 nm :)
hát először is photoshoppal megcsinálom a képeket,belevágom a logoba
utána pedig ulead gif animator-al írok rá,esetleg ezt az írást mozgóvá is teszem -
#255 akkor kettős lábtörése volt -
#254 Köszi!! Én is akartam valami értelmeset csinálni de nem jött össze!
Mivel tudsz ilyet csinálni?? Mert nekem is volt egy gif szerkeztőm de az fizetős volt aztán.....
-
#253 itt egy logo,ha tetszik akkor a tied :)
-
#252 a bal lába
most meg a jobb ugyanúgy :( -
#251 Miért múltkor milye törött el?? Mert már nem eml....... -
#250 multkori törés?
annak ehhez semmi köze
cissének vmi gáz van a csontozatával,vagy vmi,mert rettentően könnyen törik.. :( -
#249 Szerintem is közrejátszott a múltkori törés! Ennyitől nem fordulhat így ki a csont áááá!