Francia bajnokság és válogatott |FFF|

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
kéne egy francia 1. osztály logo, vki pls

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

SLICK
igge(Y)(Y)(Y)(Y)Y()Y(Y(Y()Y() -.-

Rage47
igen
gabber_saviola
jah -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola

ja

BUDA > miskolc.

EmIn3m02
én úgy olvastam hogy az utolsó pillanatba Barthez-t nevezték ki elsõszámu kapusnak :S
azért Coupet jobb lenne...

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Remelem nem Barthez lesz az elso szamuk kapus

EmIn3m02
kérdezném a topik látogatóit hogy beleegyeznek e hogy házigazda lehessek itt?
plz mindenki egy igen vagy nem-et

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

SLICK
fú miavnitt :o

EmIn3m02
O:
Rendben Gáborom 😄D

gabber_saviola
magában a bannerban lesz a link 😮

EmIn3m02
ooooooo:
de ezt tegnap nemmondtad volna,inkább megvártad mig összekinlodok én egy szart 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

EmIn3m02
beteszed bannerba a linket htx -.-

gabber_saviola
csinálok egy istenkirály bannert

gabber_saviola
+van -.-

http://www.lfp.fr/

EmIn3m02

gabber_saviola
mi a francia 1. liga webcíme?

gabber_saviola

+2 ev -.-

BUDA > miskolc.

EmIn3m02
hát ezt a szöv. kapitánytol kérdezd :\

hunbasser
szten dhorasoo bal oldalon fog játszani.
giuly miért nem lesz ott a vb-n????

ReaL MaDRid x siempre

EmIn3m02
most abbahagyod -

kuktabá
hát pedig ugyvan te unszimpatikusgeci 😄ASFDF:S:ASDF:

DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!

EmIn3m02
dhorasoo belsõ? :|
azt nemigen hinném o:

Giuly-nek ottlenne a helye a jobb oldalon. Igazi bal oldali középpályás meg nincs is szinte (Dhorasoo is inkább középsõ talán)

9csöves9
Dhorasoo inkább belsõ,Malouda balszélsõ,gondolom Wiltord lesz a jobbszélsõ

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

EmIn3m02
kurvajó,se rothe,se guily,se pires :\
nemtom hogylesz,malouda meg dhorasoo szélsõ nem?
ha joltudom diarra is vkp

EmIn3m02
A francia keret:

Kapusok:
Fabien Barthez O. Marseille
Gregory Coupet O. Lyon
Mickael Landreau Nantes

Védõk:
Eric Abidal O. Lyon
Jean-Alain Boumsong Newcastle
Pascal Chimbonda Wigan
William Gallas Chelsea
Gael Givet Monaco
Willy Sagnol Bayern München
Mikael Silvestre Manchester United
Lilian Thuram Juventus

Középpályások:
Vikash Dhorasoo Paris SG
Alou Diarra Lens
Claude Makelele Chelsea
Florent Malouda Lyon
Patrick Vieira Juventus
Zinedine Zidane Real Madrid

Csatárok:
Djibril Cissé Liverpool
Thierry Henry Arsenal
Franck Ribery O. Marseille
Louis Saha Manchester United
David Trezeguet Juventus
Sylvain Wiltord O. Lyon

én spanyol - angol döntõt várok! és gyõzzön a jobbik!

REAL MADRID

spanyol gyõzelemmel 😄DDDDDDDD

REAL MADRID

<#eljen>
Ez igy nekem is megfelelne😊 de annak is örülnék ha a Csehek vagy az Angolok lennének még a 4 közt. Bár ezt a Bekem gyereket nagyon nem szeretem.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

hunbasser
na végre,megnyílt ez a topik is!
én pont ma néztem francia összefoglalót,és személyszerint maga a bajnokság nagyon tetszik!fúúú,h milyen gólok voltak...nem tudok eltelni vele...
a válogatottból csak zidane-t,meg henry-t szeretem,zidane-nak szép búcsút kívánok!!!
ya,és a vb-vel kapcsolatban:ilyen elõdöntõt szeretnék: Francia - Argentín
Spanyol - Brazil
és természetesen én is francia-spanyol döntõt szeretnék😊

ReaL MaDRid x siempre

EmIn3m02
😄DDDDDD

SLICK
😄

Rage47
...azóta nem tudsz kürtöskalácsot enni :p
SLICK
aha, akkor képzelõdöm, áááh a hangok a hangook!!!44 <#guluszem1>

amúgy az fasza story:

amikor 2002-ben a franciák kiestek, hogy tudtam meg??
suliba jött mindig egy fazon aki kürtöskalácsot árult, mindegy kajás voltam tehát vettem. kifezettem egyszer csak csörög a fazon telója és mondják neki h a Franciák kiestek :|
még iylet -.-

EmIn3m02
áhh már nagyon öreg sajna
40-hez közel van :\

SLICK
Petit-t tom, csak Djorkaeff-rõl mintha olvastam volna h õ is visszajön mindegy :|

EmIn3m02
😄D

EmIn3m02
amugy nekem Henry a legnagyobb kedvenc

SLICK
fú hát Cisse-t nem is említettem :|

EmIn3m02
😊
petit,djorkaeff már rég nincsennek a válogatottba

SLICK
a franciáknál??

hm sok van, elvégre õk a kedvencek 😉

Zidane, Henry, Viera, Wiltrod, Makelele, Petit, Pires (kár h mostanában õ sem mutat jó teljesítményt), Djorkaeff (nem tom h õ most bene van e :| ) meg szinte mindenki aki ott játszik -.-

<#worship>

jAsOn VoOrHeEs
Zidane miatt örülnék egy Spanyolország-Franciaország döntõnek, htx -.-

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

EOX
Én úgy tudom a szolgáltatóknak le kell majd kapcsolniuk a külföldi csatornákat a meccsek idejére😞

Retteketet

plusz ott vannak még a külföldi csatik is.. ORF és tsai 😊

R10

!!!Hajrá Brazília!!!

Nos én Platini óta a Franciákat kedvelem leginkább.
Még az számunkra szomorú emlékû 86 os VB-n kedveltem meg. Bát akkor még csak 10 éves voltam.
Azóta minden világvesrsenyen nekik szurkolok. Szóval nem nevezném magam divatdrukkernek 😊
Zidane azóta a másik kedvenc játékosom. Szerintem õ is belefér a top 10 be az öröklangristán.
Ennek ellenére sok más csapatnak is szurkolok. Csak a Németeknek sosem 😄
A Francia klubbfocit viszont nem kisérem figyelemmel.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!