1528
Francia bajnokság és válogatott |FFF|
-
#368 és mégcsak nem is tuner:D -
#367 htx -
#366 -
#365 a Henry-s gólt is légyszi -.- -
#364 2:0 ezaaaz ;) Henry kiráyl volt :)
hát lőni kéne még egyet, és utánan kaphatnak egy gólt akkor tuti továbbjutnak egyábként nem tudom úyg számoltam h nem kapnak többet -
#363 yeeeeeeeeeeeeeeee -
Most akkor Franciák továbbjutnak? -
#361 -
#360 végre 1 : 0 Vieira! csodás lövés volt :) -
Unreal1942 #359 EZAZ! -
#358 battyo megin dolgozik?:ÐÐÐ -
Unreal1942 #357 ilyeneket, hogy lehet kihagyni?..... -
#356 ha belekötne akkor tuti van vaalmi szemétség a háttérben -
fradista91 #355 Remélem második félidőben sikerül szerezni két olyan szabályos gólt amibe már a bíró sem köthet bele. -
#354 jah sajnos, amúyg semmi bajom Togoval de msotmár inkább a mi javunkra álljon a szerencse -
#353 én is tök ideg vok:) mikor látom h benn van a kapuban, erre lefújja áá
ez a togoi kapus is tud vmit az biztos -
#352 aztán könnyebben jönne a 2. szvsz -
#351 Én már ezt nem bijom idegekkel -
#350 jó lenne már egy gól -
#349 érdekes bíró:(
pedig mennyire küzd a csapat, megérdemelné sztem h továbbmenjen:) -
Unreal1942 #348 ha nem lesz gól a második félidő elején se a javunkra akkor görcsös lesz a csapat :(
...sok helyzet maradt ki. :( -
Monoton #347 LOL meccs -
#346 nah Trezeguet játszik sőt Silvestre is bekreült :D ő is nagy kedvencem ám ;) -
#345 na gyerekek készüljünk:Ð -
#344 :DDDDDD -
-
#342 100%
Most nézd meg szegény Cseheket csórik az első meccsen agyon verték USA-t! Utána meg égtek! Mi beosztjuk az erőnket Majd a döntőbe! Ezzel a szöveggel védtem a haverok előtt a Franciákat és azt mondták hogy az oké csak valahogy el is kéne jutni a döntőig. -
#341 jah, lehetséges:)) -
#340 jaja, legtöbbször mindig csak 1-2 gólt rúgtak, volt amikor 11esekkel dőlt e la továbbjutásuk, utánna brazilokat úgy verték mint a lovat :D
biztos msot is csak a feltűnést kerülik, a végén jól lealáznak mindenkit ^^ -
#339 ja király volt:D -
#338 Volt ma eurosporton a 98-as vb összefoglalója. Tök jó volt nézni, ahogy a franciák megnyerik a vb-t^^ -
#337 Köszi! Még asszem Abidal sem játszhat 2 sárgája van!
"Azert csak javultak a franciak az elozo vbhez kepest. Most mar legalabb nem rugott gol nelkul fognak kiesni :)"
Köszi a megjegyzést de nem fogunk kiesni -
#336 hát Zidane nem játszik, fú sajnso ne memlxem ki ne mjátszhat még, mindegy valszeg beteszi Domenech kezdőnek, vagy ha nem úgyis rákényszerül h betegye...
ma minden féle képpen nagy rohamot kell indítani, az a biztos ha lőnek avgy 3 gólt, vagyis számomra biztosabb ;) -
#335 Szerintetek kezdő lesz Trezeguet??? -
Redvin #334 Azert csak javultak a franciak az elozo vbhez kepest. Most mar legalabb nem rugott gol nelkul fognak kiesni :) -
#333 gólkülönbség aztán pedig a rúgott gól -
#332 És nem tom hogy mi számít a gólkülönbség elsősorban vagy a lőtt gól?? -
#331 uh, akkor nagyon hajrá -
#330 ha 2:0ra nyernek kakor igen -
#329 Ha holnap nyernek a franciák, akkor továbbjutnak?