22
-
#22 Szerintem az lenne a Nagyon Fantasztikus,Ha lenne egy trilógia.Először arra Gondoltam,hogy a War3 Lenne az alap Történet,De az sem lenne rosz ha pl. valamelyik Könyvnek a Sztoriját Filmesítenék meg.Vagy Kombinálni,Nekem mind1 csak
jo lenne ha ez a Film nagyon nagy sikerű lenne,mert csak egy esélyük van erre a filmre,ha most nem csinálják meg rendesen akkor sosem,hisz igy is nagyon nehezen fognak neki az egésznek,ha nem lesz sikere lefújják az egészet(legalábbis egy időre).amikor először Olvastam a hirt hogy lesz Warcraft film akkor az volt irva,hogy 2008-ra várható a film.Nos hát szerintem sokat nem haladtunk azota,bár a helyzet azota sokkal jobb szerintem.Nekem nem tetszik például az,hogy egy uj történetetet Találnak ki.Persze ettől még lehet jo a film.Igen valószinű,hogy ha a Blizzarddal készül ez a film akkor valószínű,hogy nem lesz Silány.További Sok Sikert Kívánok a Film Elkészüléséhez! -
Horsee #21 A StarCraft-ból meg televíziósorozat kéne!! -
Alfa Of NS #20 Ahoz képest, hogy főcímen kéne ennek lennie egy ilyen oldalon, mint az SG, eléggé el van dugva. Még az Index is ciket csinált belőle. -
Alfa Of NS #19 Annyi pozitivum van, hogy a Blizzarddal egyutt keszitik. Azok biztos nem hagyjak elsilanyulni. Szoval ha szerencsenk van meg igazan jo film is kijohet belole. -
CsőKujts #18 Jaja! Demotól még mindig borsózik a hátam. :) -
#17 Uwe Boll visszavonult, szal nincs veszélyben
és szerencsére a Herceg sincsen veszélyben :)
Reméljük hamar elkészül A Herceg kalandjai (Prince of Persia) -
#16 Tuti hogy olyan nem lesz, pedig az lenne a legjobb... náluk jobban senki nemtudná megcsinálni :)
Mellesleg, isten óvd a filmet Uwe Boll-tól! -
viizo #15 a doom filmet is sikerült elrontani, mégsem volt lincselés. -
#14 Remelem Uwe Boll lesz ^.^ -
#13 felejtő -
#12 Hat.. akkor lenne igazan utos, ha teljesen CGI lenne, es a Blizzardos fiuk csinalnak meg, a legendas Blizzard movie-k szinvonalan... -
#11 Ez az Otvos Tibor mar olyan Berta Sandoros szinvonala kezd megutni... elbeszelget magaval a cikken belul, ilyen "rantott hus, paprikas krumpli" stilusban. Jo lenne azert nem lecsusztatni a szinvonalt... -
CsőKujts #10 Hehe! Legnagyobb poén, hogy én már egy hónap game után amikor megjelent bejelentettem, hogy ebből filmet fognak készíteni. Bezzeg a klántársaim meg kiröhögtek. :) Most én nevetek rajtuk. :) -
spydee #9 Erről álmodni sem mertem!:))
Nagyon oda kell figyelni kinek a kezébe kerül!!
Végre megint van mit epekedve várnom...:)Ha sikeres lesz majd a Warcraft, lesz Starcraft is, reméljük!
-
#8 Szerintem a w3 roc története ideális lenne. Lenne női főszereplő is. Lennének flashback-ek. Különállhatna az ork és az emberi faj történetvonala, és nyomonkövethetővé válna arthas története is. Sztem király lenne. -
Kaadi #7 Csak szoljon valaki amikor a szereploket valogatjak, mert a fenti kepet mintha anyosomrol mintaztak volna, hatha megkapja a foszerepet egy kis sminkkel es egy meno melltartoval... -
Szeszmester #6 Én Uwe Bollt látnám szívesen a rendezői székben, módfelett kedvelem a barokkos húzásait. -
SnowF #5 Hát ha már WarCraft lesz lehetne egy StarCraft is. Abból valami überütős filmet lehetne csinálni az tuti. Még akár az is megjátszható, hogy mint a játékban a Zergek győznének és nem a Terranok. Bírom az ilyen nem Happy Endes csöpögős filmeket! -
5i #4 Én Peter Jacksont látnám szívesen a rendezői székben. Egy GYűrűk Ura-trilógiával a háta mögött tudna emészthető kaland/fantasyt forgatni. -
#3 WOW WOW WOW ez nagyon WOW Télleg lincs lesz ha elszúrják... de nem fogják... ebből hatalmas nagy világrendítő cuccos lehet...WOW
-
Luminas #2 "Aki régi játékos, az bizonyára emlékszik egy, a WarCraft világában játszódó kalandjáték tervére, mely azonban végül nem készült el. Lehet, hogy annak a történetét forgatják le? Nem tudni."
Afaik annak a játéknak a storyja ellentétben áll azzal, amit utólag kihoztak (W3, WoW) - ergo szerintem nem lesz köze ahhoz.
Érdekel, h vajh mennyire fogják ezt a "Live Action Movie"-t elCG-síteni :p -
Aramil #1 ha ezt elrontják lincselés lesz