789
Final Fantasy XIII, XIII-2, Lightning Returns
Várható megjelenés: 2013-
Dajin #143 eh...xfan -
nipponia #142 Ezek a képek kamuk. Fel vannak túpírozva. A ps3 nem bírja még az assassins creed x360-as minőségét sem, akkor ezt hogyan bírná? -
#141 hehe:-D jaj, de jo..jol indul a hóóónap! :-P -
#140 Nem fake. Mukodik. Igaz baze.... IGAZ baze!!!!!!!
INFO -
#139 vagymégsemnem?:-P -
#138 Az kamu. -
#137 na neee, az vmi fake lesz -
#136 fent torrenten a final XII, fent van! az US verzio...fent vaaaan! :-P Juhééé! :-P -
#135 hmmm.eleg komolyan néz ki... :-P -
#134 Ezt en nem hiszem el de vannak meg csodak. -
JohnnyP #133 Realtime:
Prerendered:
Ha minden igaz -
#132 atomszép lett volna ez a game... sohaj..szeretem a square-t; de azééé' ez szemetseg volt tölük..picit lehettek volna engedekenyebbek... -
#131 Még műkődik az oldala, onnan le lehet még tölteni a trailert. -
#130 Nem tudod feltenni valahova a trailert plz? -
#129 félre ne érts, értékelem én a jo kis freeware game-ket; meg az amatör szintü kezdemenyezeseket; de az a beta Chrono T. amit irtam, tenyleg nem votl nagy szam...Amit a Square lefujt; nah, az eleg durva+csodaszep volt - kár, h. nem lesz belöle semmi...midnenesetre a trailer-t elraktam arhivba... -
#128 Hagyni fogják. Már volt ettől a csapattól nem egy remake -
#127 El tudod kepzelni mi munka volt benne? Es igy leugatni...
Most is pl egy total freeware-es csapat elkeszitett egy Indiana Jones kaland jatekot. Totalisan ingyenre akarjak es valami 2 evet dolgoztak rajta. De hogy a Lucas Arts erre mikepp fog reagalni nem tudom. -
#126 Lattam kepeket én is a Chrono Trigger felujitasbol, atomszép lett volna, oszt a végén csak 1 trailer maradt... :-| Talan vmi game-hez lett volna total conversation... Meg volt még 1 (joval amatörebb) megoldas; az is Chrono Trigger(ugyszint pc-s felujitas)... 1 demo palya (total beta volt az egesz); az software rendering-es "fél3D" game volt; sztem az original game grafikajat hasznalta; a karakterek 2D-k voltak; de a taj ill. egy ház belseje( a game elejen) 3D volt; br minden rendesen pixeles+low-poly...forgatni is lehetett kamerat, ha jol emlekszem...
D. -
#125 Jaja emlekszem hogy milyen jol nezzet ki. -
Gábor #124 A chrono triggert emulátoron játszották, és ott írták át a game engine, amire berágott a square. -
#123 Te en nem feltem a jatekot. Ha megcsinajak azt legy bisztos hogy ugy csinaljak meg hogy a egesz vilag csak errol beszeljen. -
#122 igen, az sd karaktereket lecserélték a harcban lévő változatukra. Még nem néztem meg, de állítólag béna, mert ugye a mozgásuk maradt és az nemnagyon passzol azokhoz a modellekhez. -
#121 Errol nem is tudtam.... micsodarol van szo? Azt amikor PC-re nyomtak ki? -
Gábor #120 Ott nem csak textúrákat cseréltek ki, hanem az EGÉSZ grafikus enginet újraírták! -
#119 Hat szerintem ha csinalnak is rameket akkor az agyon butitjak majd. -
Ersiman #118 Hát a jrpg-kben általában elég kötöttek a lehetőségek ilyen téren. Az FF X-ben egy tévéképrnyőnyi területből egy 2 cm széles csíkon mozoghattam mert arra ment az út. Hiába szerettem volna megnézni a fát vagy növényt az út mellett nem lehetett odamenni (hát még bármit körbeforgatni!). -
#117 Én úgy gondolom, hogy ha pusztán 3D-s megjelenítésre térnek át 2D-ből, minden mást érintetlenül hagyva, az semmi pluszt nem ad a játékhoz. Ha pedig kihasználják az új dimenzió adta lehetőségeket (ahogy azt ki is kell használni), akkor meg egy teljesen más játékot kapunk. Mennyivel több az, hogy egy a legapróbb részletekig kidolgozott 3D-s helyszínen ugyanazt lehet csak tenni, mint az eredeti 2D-s változatban? Felfedezni, megvizsgálni, körbeforgatni a helyszín részleteit felesleges, mert semmit nem tudunk kezdeni vele. Ha egy 3D-s játékba betesznek egy fát, akkor annak a fának legyen valami funkciója. Ez a véleményem. A hangulat meg megint egy külön mise... -
Ersiman #116 Csak azért kérdeztem mert az FF VII-hez is léteznk nagyobb textura modok, vagy olyan hogy a játék során is a harcok alatt látható modelleket használja a játék, és nyilván ezek sem hivatalosak. -
#115 Left Eye Of Tumma c. SNES-es jatekkal jaccotal? Na abba volt egy olyan fordulat a vege fele hogy aszitem pofan verem magam :D -
Gábor #114 Mint írtam a Square perrel fenyegette őket, úh csak a honlap maradt és keserű szájíz! :(
Én is kipróbáltam volna! A képek gyönyörű 3d-s tájakat mutattak, még szebb karakterekkel! Rá sem ismerni az origi játékra szinte! Nagy veszteség ez a játékos társadalomnak! -
Ersiman #113 És elérhetőek valahol ezek az újrakódolt verziók? -
Gábor #112 Amíg nem élted át, nem tudhatod, hogy miért akarjuk a kornak megfelelően felvértezve látni!
A játék úgy tökéletes, ahogy van, talán kicsit nehezíteni lehetne rajta, de egyébként közel tíz végigjátszás alatt nem tudtam hibát találni benne!
Apropó Chrono játékok! Mit gondolsz miért volt két profi rajongói újrakódolása a Chrono Triggernek? A Square betiltatta, de ua a (csúnyácska mai szemmel) játék iránti rajongás vezette a készítőket, mint amivel pár millióan viseltetünk a FF7-tel szemben. Egyszerűen tisztelegtek kedvencük előtt azzal, hogy új gúnyát adtak rá. -
#111 Annak nem sok értelme lenne. Ha ilyen nagy a jobb grafika utáni igény, akkor valami nem okés az eredeti változattal (amivel egyébként nem játszottam). Nekem a Chrono Cross a kedvencem, de sohasem kívántam, hogy remake-eljék. Inkább folytassák, vagy csináljanak inkább egy olyan teljesen új kalandot, aminek a fordulataitól és lehetőségeitől magam alá vizelek, és ami ismét elhozza azt az érzést, hogy egy monumentális kalandregényt olvasok, nem pedig egy amcsi múvit nézek. -
#110 Akkor ne remake. Butitott atom graf , szinkronok uj effektek es fegyverek sot meg a storyba is bele lehetne nyulni picit mert asse bannam. KEZPELD EL GECJE COSMO CANYONT FULL 3D. Meg Nibelheim-ot... es es TEJO EG! :D -
#109 FF7 remake lenne,feljavitott grafikaval,ha semmi mashoz NEM nyulnak hozza:) -
#108 Nalam a CC nem aratott akkora siekrt. Viszont a Chrono Trigger az nalam majdnem a best SNES kategoriaba a Terranigma es a Zelda utan. Aztan jon a Soul Blazer , SOM , SOE (AZ ISTEN II) es a csodalatos Illusion of Time. Xenogears is naon teccet de a Vargant Story kimaradt az eletembol. A FF8 -ert anno borzalmasan sokat fizettem. Kibaxottul teccet de aztan rejottem hogy soha sem lesz a kedvencem. Aztan jott a FF9 ami elvarazsolt a fantazia vialgaval csak sajnos az se volt akkora elmeny. Aztan jott a pont az I-re. FFX. Valami eszmeletlenul teccet pedig sokak szerint a legegyengebb. Szerintem meg a FFX2 volt a legesleggyengebb a szeriaba. -
Gábor #107 A chrono cross szoros befutó, majd a xenogears és vagrant story, plussz FF8 közelít...Asszem felsoroltam az összes kedvenc square játékomat....a fenébe! Nem tudok rangsort sem felállítani normálisan! :)
Egy tuti, a ff7 a kedvencem, a többiek mind a második helyre szorultak. -
#106 Nem rosz gem ?:DDDD
Ember? Mi ennel jobb most oszinten ?:D -
#105 Így jartal:( Pedig nem rossz game,igy 5 vegigjatszas utan:) -
#104 Nekem sajnos FFVII-hez nem volt szerencsém,sajnos:(
Már csak az én kedvemért kinyomhatnának egy remaket.De jelen esetben azzal is megelégednék ha az SE nem tökölne annyit a XII-vel!Ha KH2 fordítására elég volt 3 hónap erre hova kell több?