Nekromantik

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jano
😄 Köszi.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Törölt felhasználó
Jobb késõbb mint soha

http://horrorfreaksubs.extra.hu/
Loál János
Az bizony kellemény. <#smile> Merre, hol?

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Törölt felhasználó
Ha érdekel csináltam feliratot a Todeskinghez.
Törölt felhasználó
Elkezdtem a többi Jörg Buttgereit filmet fordítani.
Mein Papi címû rövidfilm kész (14 sor a felirat 😊 )
Ezeket csinálom még:
-Der todesking
-Horror heaven
-Hot love
-Der gollob
-Sex ,gewalt und gute laune
Loál János
És a film el is vesztette volna minden "varázsát".

Törölt felhasználó
Szerinted nézd végig.A "szeretkezés" után már több hulla-szex nincs,de elég drámai a vége.
Nem, de az legalább nem lenne annyira undorító, ha már mindenáron ilyen filmet akartak csinálni, akkor igényesebb lett volna egy sima csontvázzal.
Amúgy azért kíváncsi lennék, hogy ilyen jelenetekért mennyi pénzt kaptak a színészek. Azért ehhez nem gyenge idegek kellenek...

Jano
Szóval egy csontvázzal el tudnád képzelni? <#gonosz1>

Meg van ez a film, el is kezdtem nézni, de mikor az elején a csaj a hullával szeretkezett (hogy szépen fogalmazzak...), akkor abbahagytam. Gondolom végig csak hullákat d*gtak ebben a filmben, másról nem is szólt, a címbõl ítélve... Láttam már rengeteg horrorfilmet, de ez már túlment minden határon. Oké, az elején semmi bajom nem volt azzal, hogy a csaj a véres vízben fürdött, meg az az ágy is tetszett, de hogy egy hullát bevegyenek harmadiknak, na kész. Ráadásul még javában bomlott, és ezért tiszta nyálkás volt, vááá, legalább egy sima csontvázat hoztak volna, nem egy bomló tetemet...

Loál János
A Todesking-et vagy 2 éve szedtem le DC-vel, úgyhogy passz.
A CFA is megvan, de még nem néztem meg. Ha lesz felirat, akkor azonnal. 😄 htx

Törölt felhasználó
A Todeskinghez tud valaki müködõ torrentlinket adni?

Corpse fucking art ,ezt ismeritek?Werfilm a Nekromantikhoz,most töltöm,aztán hallás alapján összecsapok egy feliratot hozzá.
Törölt felhasználó
Nekem a Nekro jobban tetszett.A Schramm nem igazán jön be.
Törölt felhasználó
A Horror heaven-hez nincs valakinek torrent linkje?
TheBerzerker
Nagyon hsonló egyébként a két film.

Loál János
Nem hinném, hogy csalódni fogsz benne. 😊
Nem olyan vices, mint a Nekromantik, de jó.

Törölt felhasználó
Letöltöttem a Schramm címû fimet.Az milyen?
mikeleroi
A Necro Files egyszerûen kitûnõ. Mindkettõ. Ezer THX a feltöltésért. Ennyit filmen még nem röhögtem. Nagyon komoly.

Törölt felhasználó
Igen ,eltaláltad!
jointeer
biztos az endless volt az :|

köcsög

Jano
Lehet, hogy a sokktól nevettem. 😄

Így van. Számomra egyébként a filmnek az értékét, a "pontszámát" alaposan megnövelte ez a finálé. Valahogy komolyabb lett tõle az egész film. Ez független a kivitelezéstõl. Azt is olvastam több helyen, hogy a fõszereplõ motivációja, illetve a defektjének az okozója (ugye ami kiderül a végén) tökre nevetséges - nálam az is mûködött, nekem hihetõ. Egy szó mint száz, ez egy zsír jó film.

Careful what you look for. You just might find it.

Törölt felhasználó
Feltöltöttem az egyik magyar torrentoldalra a 2. részt,és azzal az indokkal törölték ,hogy túl nyíltan ábrázolja az erõszakot 😊
Törölt felhasználó
Engem is sokkolt.Lehet a kivitelezés nevetséges,de szerintem ha végiggondolja az ember a filmet akkor durva!
"Az öngyilkos jeleneten mindig becsinálok a röhögéstõl, fergeteges"

Én csak egyszer láttam, de akkor nem röhögtem rajta, épp ellenkezõleg, letaglózó volt.

Az nekem is.

Snecie Smicie
Na azzal a filmmel vagyok úgy, hogy mégegyszer a közeljövõben nem, de nem a brutalitás miatt, hanem a hangulat/képivilág miatt.

Egyébként igencsak lightos.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

nekem a rob zombi 'house of 1000 corpses' elég durva volt

http://www.lohere.net - a MagyarChan

fifi
tudod ugye, hogy van második része is annak a csodálatos filmnek? szintén kimagaslóan tróger...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Bakutyin
A Necro Filest(asszem)én már láttam.
Yellow Spots koncerten adák le projekoros kivetítõvel.
Összhangban a zenével.<#bdead>
Amúgy remek húzás volt ez a zenekar tagjaitól, tényleg érdekes volt látni a kömény undergrundhardcorepunk arcokat amint kiguvadt szemekkel lesik a kivetítõt, elhült arcocskájukról az "Istenem! ilyen létezhet?!" felkiáltás olvasható le.

fifi
így?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
alt+F és alt+G vel kell a zárójelet

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Lasagne
jól van szóval elmagyarázná valaki hogy kell?😊

Lasagne
{spoiler}na megint{/spoiler}

Lasagne
{spoiler}csak kipróbálom sikerül-éé{\spoiler}

Duddits
Én az elsõt láttam, a másodikat még nem. Háát... Mit ne mondjak... Érdekes... :-)

fifi
én eddig nem sok horrort láttam, ezt sem, pláne a másodikat nem, és nagyon gyenge filmek... 😄
vagyööö nem?

LE-TAG-LÓ-ZÓ, csak bele kell látni!!!

Loál János
Megoldjuk, Jano-nak küldj egy privátot.

Törölt felhasználó
Egyébként ha valaki regsiztrálva van a "végtelen " torrentoldalra,oda feltöltöttem az elsõ részt,a héten felfogom a 2. is.
Plussz a Necro files is fent van ,és holnap tolom a Necro files 2-õt is.
Törölt felhasználó
A Soundtracket nem tudnád valahogy nekem is eljutatni?
Vagy legalább azt a zenét ami a "szeretkezés" alatt megy.
Mikor megnéztem a filmet napokig az a dallam járt a fejemben.Nagyon súlyos.
Snecie Smicie
vajon=vagyok

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Snecie Smicie
az elsõ és 2. részt 2x-2x néztem meg, mostanra már más véleménnyel vajon, régebben nem nagyon jött be.

Loál János
Esetleg még egy harmadik, megboldogult személy is csatlakozhat. 😄

Blasta
Tipikus "barátnõvel esõs vasárnap délután összebújva megnézõs" filmecske :-D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Loál János
Inkább szopogatta. 😊

Loál János
Nekem egy örök kedvenc, bármikor meg tudom nézni.
Az öngyilkos jeleneten mindig becsinálok a röhögéstõl, fergeteges, nem lehet nem szeretni ezt a filmet. 😊 Elég sok horrort láttam, szerintem vannak sokkalta durvábbak, engem legalábbis ikább megviselnek az erõszakos filmek (pl. egy '80-as slasher valamelyik olasztól), mint egy ilyen fátyolos szellemképpel fényképezett, hullaszeretõs "vígjáték". 😊

A soundtrack is megvan, kedvencem a Menage a trois, volt idõ, amikor állandóan azt hallgattam. Anyám egyszer rákérdezett, hogy ez valami új Clayderman-szám? Inkább nem mondtam el neki, hogy milyen filmbõl van. 😄

Sokan mondják rá, hogy túl mûvészi, szerintem az is túlzás, hogy egyáltalán mûvészfilmnek titulálják. Na ja, nem egy tömegcikk, de nem hinném, hogy olyan nagyon sok elvonatkoztatnivaló, vagy olyan rettenetesen rohadt nagy rejtett mondanivaló lenne benne.

A második rész is jó, de az elsõ a tuti.

Mersant
hát szerintem elég gyenge film, túl-túl "mûvészi"...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

hali
ebbe volt mikor nyalogatta a szemgolyojat?

www.napisajto.hu

Snecie Smicie
Necro Files sem egyszerû.

Snecie Smicie
loál :o)))))))2

Blasta
LOÁL, sztem igen kevesen látták ezeket a filmeket (én is cask az elsõ rész felét), nameg a téma miatt nincs nagy rajongói tábora :-D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Oldal 1 / 2Következő →