51
Minden idők legbizarabb filmje?
  • Jano
    :D Köszi.
    Jobb később mint soha

http://horrorfreaksubs.extra.hu/
  • Loál János #49
    Az bizony kellemény. Merre, hol?
    Ha érdekel csináltam feliratot a Todeskinghez.
    Elkezdtem a többi Jörg Buttgereit filmet fordítani.
    Mein Papi című rövidfilm kész (14 sor a felirat :) )
    Ezeket csinálom még:
    -Der todesking
    -Horror heaven
    -Hot love
    -Der gollob
    -Sex ,gewalt und gute laune
  • Loál János #46
    És a film el is vesztette volna minden "varázsát".
    Szerinted nézd végig.A "szeretkezés" után már több hulla-szex nincs,de elég drámai a vége.
  • Hajnalcat
    Nem, de az legalább nem lenne annyira undorító, ha már mindenáron ilyen filmet akartak csinálni, akkor igényesebb lett volna egy sima csontvázzal.
    Amúgy azért kíváncsi lennék, hogy ilyen jelenetekért mennyi pénzt kaptak a színészek. Azért ehhez nem gyenge idegek kellenek...
  • Jano
    Szóval egy csontvázzal el tudnád képzelni?
  • Hajnalcat
    Meg van ez a film, el is kezdtem nézni, de mikor az elején a csaj a hullával szeretkezett (hogy szépen fogalmazzak...), akkor abbahagytam. Gondolom végig csak hullákat d*gtak ebben a filmben, másról nem is szólt, a címből ítélve... Láttam már rengeteg horrorfilmet, de ez már túlment minden határon. Oké, az elején semmi bajom nem volt azzal, hogy a csaj a véres vízben fürdött, meg az az ágy is tetszett, de hogy egy hullát bevegyenek harmadiknak, na kész. Ráadásul még javában bomlott, és ezért tiszta nyálkás volt, vááá, legalább egy sima csontvázat hoztak volna, nem egy bomló tetemet...
  • Loál János #41
    A Todesking-et vagy 2 éve szedtem le DC-vel, úgyhogy passz.
    A CFA is megvan, de még nem néztem meg. Ha lesz felirat, akkor azonnal. :D htx
    A Todeskinghez tud valaki müködő torrentlinket adni?

Corpse fucking art ,ezt ismeritek?Werfilm a Nekromantikhoz,most töltöm,aztán hallás alapján összecsapok egy feliratot hozzá.
    Nekem a Nekro jobban tetszett.A Schramm nem igazán jön be.
    A Horror heaven-hez nincs valakinek torrent linkje?
  • TheBerzerker
    Nagyon hsonló egyébként a két film.
  • Loál János #36
    Nem hinném, hogy csalódni fogsz benne. :)
    Nem olyan vices, mint a Nekromantik, de jó.
    Letöltöttem a Schramm című fimet.Az milyen?
  • mikeleroi
    A Necro Files egyszerűen kitűnő. Mindkettő. Ezer THX a feltöltésért. Ennyit filmen még nem röhögtem. Nagyon komoly.
    Igen ,eltaláltad!
  • jointeer
    biztos az endless volt az :|
  • Jano
    Lehet, hogy a sokktól nevettem. :D
  • WTH
    Így van. Számomra egyébként a filmnek az értékét, a "pontszámát" alaposan megnövelte ez a finálé. Valahogy komolyabb lett tőle az egész film. Ez független a kivitelezéstől. Azt is olvastam több helyen, hogy a főszereplő motivációja, illetve a defektjének az okozója (ugye ami kiderül a végén) tökre nevetséges - nálam az is működött, nekem hihető. Egy szó mint száz, ez egy zsír jó film.
    Feltöltöttem az egyik magyar torrentoldalra a 2. részt,és azzal az indokkal törölték ,hogy túl nyíltan ábrázolja az erőszakot :)
    Engem is sokkolt.Lehet a kivitelezés nevetséges,de szerintem ha végiggondolja az ember a filmet akkor durva!
  • WTH
    "Az öngyilkos jeleneten mindig becsinálok a röhögéstől, fergeteges"

Én csak egyszer láttam, de akkor nem röhögtem rajta, épp ellenkezőleg, letaglózó volt.
  • WTH
    Az nekem is.
  • Snecie Smicie
    Na azzal a filmmel vagyok úgy, hogy mégegyszer a közeljövőben nem, de nem a brutalitás miatt, hanem a hangulat/képivilág miatt.

Egyébként igencsak lightos.
  • Shadow_THH
    nekem a rob zombi 'house of 1000 corpses' elég durva volt
  • fifi
    tudod ugye, hogy van második része is annak a csodálatos filmnek? szintén kimagaslóan tróger...
  • Bakutyin
    A Necro Filest(asszem)én már láttam.
    Yellow Spots koncerten adák le projekoros kivetítővel.
    Összhangban a zenével.
    Amúgy remek húzás volt ez a zenekar tagjaitól, tényleg érdekes volt látni a kömény undergrundhardcorepunk arcokat amint kiguvadt szemekkel lesik a kivetítőt, elhült arcocskájukról az "Istenem! ilyen létezhet?!" felkiáltás olvasható le.
  • fifi
    így?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    alt+F és alt+G vel kell a zárójelet
  • Lasagne
    jól van szóval elmagyarázná valaki hogy kell?:)
  • Lasagne
    {spoiler}na megint{/spoiler}
  • Lasagne
    {spoiler}csak kipróbálom sikerül-éé{\spoiler}
  • Duddits
    Én az elsőt láttam, a másodikat még nem. Háát... Mit ne mondjak... Érdekes... :-)
  • fifi
    én eddig nem sok horrort láttam, ezt sem, pláne a másodikat nem, és nagyon gyenge filmek... :D
    vagyööö nem?

LE-TAG-LÓ-ZÓ, csak bele kell látni!!!
  • Loál János #15
    Megoldjuk, Jano-nak küldj egy privátot.
    Egyébként ha valaki regsiztrálva van a "végtelen " torrentoldalra,oda feltöltöttem az első részt,a héten felfogom a 2. is.
    Plussz a Necro files is fent van ,és holnap tolom a Necro files 2-őt is.
    A Soundtracket nem tudnád valahogy nekem is eljutatni?
    Vagy legalább azt a zenét ami a "szeretkezés" alatt megy.
    Mikor megnéztem a filmet napokig az a dallam járt a fejemben.Nagyon súlyos.
  • Snecie Smicie
    vajon=vagyok