513
-
#35 itt van egy kis video a wii vezerlojerol:
video
ha ez tenyleg igy fog mukodni akkor ilyet veszek:D
lexarom a total sima, eles nagy felbontasu kepet:D
-
#34 2ezer forintert ?
Mirol beszelsz ?
Ezeknek a konzoloknak a beveteli forrasa a szoftver, sohasem arultak 2-3k-ert az uj szoftvereket.
Egy indulo konzoljatek ara 20k itthon es kulfoldon egyarant, es kell vagy 4 ev mire elerheto arba kerul.
Vagy ha talalsz egy marhat aki megunja es elakarja adni mondjuk az E-bayen. -
roliika #33 Figyu! Ha nincs benne HDMI akkor hogy lesz benne blue-ray...mármint tudjuk hogy van benne de akkor dísznek? Nem hinném. Vannak portálok ahol szintén csak találgatnak. Ez olyan mintha vennél 1 autót és van benne légkondi de nem használhatod, mert hiányzik 1 vezeték. -
roliika #32 Tudod inkább azok szégyelljék magukat, akik a SZABADÁRAS szoftokat megveszik 2-3000Ft-ért és ránk akarják sózni 20-ért! -
#31 LOL te aztan vagod a temat.
HDMI nelkul te ugyan nem jatszol le semmilyen Blu-Ray filmet.
Csak tenykent :
"A következő generációs optikai lemezeken, a Blu-ray és HD DVD-médiákon érkező filmeket azonban csakis HDCP-védelmet támogató DVI-, vagy HDMI-kapcsolattal rendelkező készülékeken keresztül engedélyezik majd a kiadók megtekinteni, így nem csak az asztali lejátszók és a HD-televíziók között, hanem az LCD-monitorok és a megfelelő meghajtóval ellátott számítógépek képét alkotó videokártyák között is biztosítottnak kell lennie ennek a feltételnek. "
Szakmai szempontbol ezekutan ne akarj megdumalni. -
roliika #30 1-et értek. -
roliika #29 Reménytelen... -
asdasdasd #28 Azért gondolom a Blue-ray meghajtók ára egy-két éven belül 100 dollár alá esik... -
#27 ha nagy felbontás kell ott a jól bevált monitor előtted arra is kötheted, nem kell ehhez új tv -
#26 Warez ?
Mirol beszelsz ember ?
Jar hozza a warez ? Szegyeld magad. Tessek megvenni ahogy egy torvenyt tisztelo emberhez illik.
A hagyomanyos TVhez meg gratulalok, hogy 640*480ban akarsz hasznalni egy ilyen masinat.Talan PSX2nel meg elment, de manapsag nem igazan.
Amugy a Warezre ne nagyon varj fel even belul. -
roliika #25 A HDMI -nek mi köze a bule-ray hez? Semmi! Ne akard nagyfelbontásban nézni 50cm-es színes TV-n. Nem igazán értelek, de mind1. -
roliika #24 "+ TV + 20k-s szoftverek. +5 jateknal es rendes nagyfelbontasu TV-nel rakoltesz + meg 400K-t, raadasul meg dolgozni se lehet vele .Hulyenek is megeri hat meg nektek :P" <--Ha erre gondolsz, ezt nem nekem írtad, de ezzel sem értek 1-et, mert miért ne lehetne hagyományos TV-re rákötni? Idővel erre is meg fog jelenni a werez. Fél évet nem adok neki. -
#23 Jo duma. De senki nem irta elotte, hogy nem csak jatszani lehet vele.
De hagyjuk magyarazd meg.
Amugy a HDMI hianya mellett a kisebb verzional OHNE Blu-ray lejatszas.
600 euro europaban azert emberes ar. 156k -
roliika #22 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá.....figyelj már oda! Te nekem válaszoltál! Én+ a legelső hozzászólássomal nem neked, hanem a témának megfelelően fejtettem ki a véleményem! -
#21 Olvasol is, hogy mire valaszoltam ?
Vagy csak irkalsz az orakrol es TVkrol ?
"130e? lehet tényleg jobban megéri mint pc-t buzerálni."
Egy kicsit mellelottel.
-
Ronny #20 Az biztos, hogy a design odabasz:) -
roliika #19 Nem természetesen! Ez szórakozásra van, ha nem tűnt volna fel! TV-vel tudsz pénzt keresni, vagy az óráddal? Mégis van /gondolom/. -
#18 Miert dolgozni lehet vele, ill penzt keresni a gepen vegrehajtott munkaval ? -
Herkulles #17 Jaja, és tegyük hozzá, hogy a PS3 előállítási költsége kb. 200 k Ft., magyarán veszteséggel adják el a gépeket.
A pénz meg a játékgyártásból, liszenszekből fog bejönni. Bár később kevesebb lesz a gyártási költség… Amúgy érdemes megvenni. :) -
roliika #16 Most az , hogy csak játtszani lehet vele az sem igaz! Gondolom a DVD-t is fogja támogatni+ a blue-ray tényleg az ütőkártyája. Bár BD meghajtót lehet kapni 200-ért is asztalit, lehet, hogy az valakinek jobban megéri. :D PS végigveri ismét a konzolokat úgyérzem. Vehetsz Xboxot is + Wii-t de egyikben sincs BD+ ekkora vinyó+ 9 magos proci, na és persze a Sony konzoljai azért is mentek mindíg is, mert rengeteg játék készült rájuk, és nagyon sok jó minőségi játék. -
SonicBoom #15 jaja, az olcsóbb verzióban nincs WiFi, HDMI csatlakozó és memóriakártya (memstick?) csatlakozó sem. -
Monkey #14 Lehet tudni, h. milyen linux disztrib lesz rajta? -
klastrom #13 Ez a cikk, nem pontos. Szerintük csak a winyó méretében különbözik, holott a többi oldal szerint sem HDMI-t sem wifit nem fog tartalmazni. -
Zsoldos #11 En nem ismerem, talan az, de valljuk be, van valami abban, amit mond. -
FecaA #10 Höhö, van rajta linux, höhö... :) -
#9 LOL, már megint fröcsög a konzolgyűlölő kisgyerek. -
#8 + TV + 20k-s szoftverek. +5 jateknal es rendes nagyfelbontasu TV-nel rakoltesz + meg 400K-t, raadasul meg dolgozni se lehet vele .Hulyenek is megeri hat meg nektek :P -
Andris #7 Nem meglepő, hogy európában drágább lesz kicsivel. USA-ban honos az Xbox360 szóval olcsóbban kell ott adni, hogy vegyék...
Mellesleg Japánban is drágább lesz mint az USA-ban. -
klastrom #6 Szerintem ez a masina nem csak a Pc-nek basz oda hanem ami él és mozog mindennek,ugyanis ez a szonyi terve.
A 130 ropi meg sztem megy még lejjeb is januárban... -
#5 130e? lehet tényleg jobban megéri mint pc-t buzerálni. egy rohadt videokari kerül már ennyibe.
a sony jól odaver a pc-s játékpiacnak szerintem. -
klastrom #4 Ennek és is örülök hogy nem lesz ez a buzi bumeráng fos, hanem megmarad az erdeti formaájú kontroller... -
klastrom #3 Hát a warezt baráto még egy jó darabig elfeljtheted, ugyanúgy mint Xbox360-ra...
De azé nagyon buzi ez a szonyi hogy 500$ itt európában 500 eur-ra változik... -
Dajin #2 jeh nemlesz aza randa bumeráng kontroller:D
amugy ha leköveti a kézmozdulatokat, akko picit hasonlo lesz a WII-hez mer az meg kifejezetten erre épül -
vg #1 Ha ez is firmware-es megoldású lesz mint a PSP, akkor nem lesz sok warez...