32
A Nicholas Victor féle csjozási módszerek!
-
#32 Ingyenes cuccok -
Roberto919 #31 Hali Írtam neked privit. -
#30 csajozás: 97% elhatározás/hozzáállás, 3% kinézet.
Amúgy ezek a könyvek helyett ajánlanám inkább az Andrew Matthews könyveket, sokkal hitelesebb.
-
#29 ha valakinek ijen írásokat szeretne olvasni az küldjön egy privi-t.szinte az összes megvan. -
Vlala #27 Ez a topic is szépen elment. -
#26 ez durva jó :D -
Vlala #25 Jó, azt most nem akartam mondani, hogy Ali baba és a negyven rabló... -
#24 sztem több :I -
Vlala #23 vagy egyáltalán hányan jártak már benne. Lehet, hogy egy komplett sakktábla (16 fehér, 16 fekete :) ) megjárta már. -
#22 nah szóval www.casanovatitok.com -
#21 http://casanovatitok.com/ -
#20 A könyv portálja h valaki nem tudná -
#19 vagy kik és miket hagytak benne :D -
Vlala #18 Attól eltekintve, hogy nem tudod, ki járt benne utoljára, és mit hagyott benne, lehet jó is. -
#17 joaz -
Vlala #16 Nem hivatásosat már láttam, pénzre nyílott a lába... -
#15 Q val még nemvoltam :( -
Vlala #14 Ha nem Q-t akarok, akkor nem kell hozzá, csak minimális. Persze, ha találsz egy "vegyél nekem ... " típusú csajt, akkor ne csodáld, ha valaki "megveszi" Tőled.
"nem születtél királylánynak, dolgozol, azt' veszel." (SBM) -
#13 "10% milyen a csaj hangulata éppen"
azt mondom az a szerencse :D -
#12 pénz? :D -
#11 99% pénz, 1%külső -
#10 60% külső, 30% szöveg, 10% milyen a csaj hangulata éppen -
Vlala #9 Nem a külsőre mennek... Példa rá ismerősöm, aki a lányok szerint elégé jóképű, egy baj volt vele: hogy önmaga szerint is.
Szerintem 40% külső, 50% hozzáállás, 10% szerencse. -
#8 hát szerintem csajozás 90% külsö 10% szerencse :) -
#7 nem. módszerekról szól meg pszihológiáról. -
#6 plasztikai sebészetről szól? :D -
Vlala #5 Attól függ, hogy magadba szeretnéd-e bolondítani a kiszemelt hölgyet, vagy átb... illetve verni.
Ehhez nem kell könyv, légy önmagad, légy nyitott, és állj hozzá pozitívan a dolgokhoz - ennyi. Nem száz százalék, hogy célba találsz, de utána garantáltan nem lesznek csalódások és "bezzeg régebben" kezdetű mondatok. Ha nem illenétek össze, az könyv nélkül azonnal, könyvvel, ha mázlid van, egy-két év múlva úgyis kiderül. -
#4 sehol nem találtam komolyabb leírást csak a termék honlapján és szeretném mások véleményét is hallani. -
donoki #3 yup -
SeLFisCH #2 ennek feltétlenül kellett sg-re topik -
#1 Üdv minednki! én komolyan elgondolkoztam zon hogy veszek egy ijen témájú könyvet! ha valakinek van már ijen könyve az írja le a véleményét!