31
  • Bordapapa
    Mondjuk az open source prg-ben előjön egy hiba, azt lehet, h 1-2 napon, de min egy héten belül javítják...
    míg microfosnál asszem tudjuk, h milyen szinten törődnek vele...
    megvárják, míg összejön 200 megányi okosítás, és kiszórnak egy sp-t
    ehehe...
    amúgy nem vagyok begyöpösödött linuxbuzi, van vinfos is a masinán.
    játékra.
    amire még esetleg használható is...
    :-)
  • Bordapapa
    kbupdate és DjDano nem érdemlik meg a linuxot...
    kb. ennyi...
    :-)
  • risp
    Én is ezt akartam mondani, csak nem tudtam ilyen röviden és célratörően megfogalmazni :)
  • beyond
    Téged ezért fizetnek?
  • DjDano
    Nevetséges feltételezés azt hinni, hogy a Linux elterjedésének ez az egyetlen akadálya... Ez csak 1 ok a 100 közül... ha futnának a játékok linuxon, tömeges áttérés akkor se következne be, ezt ki merem jelenteni!!!

Szerintem igencsak túl van démonizálva a MS... kész divatirányzattá nőtte ki magát a MS utálat. Legjobb példa erre Metamorfózis, aki azt hiszi, hogy a nyílt forráskódú szoftverek 100%-osan biztonságosak és hibamentesek, na persze a Windows-ra meg épp az ellenkezője igaz... (szerinte) Ezen csak nevetni lehet...
  • MetaMórfózis
    Kar hogy nem tunt fel, pedig nagyon kampanyol ms, mostnaba lattam tv-be is, "Mi látjuk ahogy a tervből nemtudom mi lesz" broaf. Abszolút eltudok képzelni egy ilyesmi megállapodást hogy havi 20ms hír... Annó a firefoxnál nem volt akkor afelhajtás, és nemvolt átlag 1,5naponta hír róla az sgn.n Szanalmas pcforum is ms-es, fake és flmaedús antifirefox híreket dob fel "Veszélyes lehet a firefox a felhasználók számára?" és ilyen címekkel, aztán kifejti hogy egy tökismeretlen kretén szerint ha ezt meg ezt csináljuk és így meg így fejlesztik, és a hold is abban a szögben áll akkor ezmeg ez történik.
  • rotator
    Az 1.1 millió dollár nem olyan nagy "növekedés" az 500 millióhoz képest. ;)
  • ttp145
    A linux csak addig fog "háttérben" maradni amig nem megy el rajta a játékok többsége vagy a jók. És akkor bye-bye winfos
  • jzombi
    Érdekes, nekem nem tűnt fel, hogy ezek az oldalak MS irányába elfogultak lennének, max. kicsit több a Microsoft-os hír, főleg az utóbbi időkben. Ugyanígy volt anno a Firefox-os hírekkel - amikor az volt "felkapot" az folyt minden csapból.

""-Egyre többen használnak linuxot"

Az egyre többen ez még mindig elenyésző a Win-hez képest.. 100-ból max 5-en! Tehát 20 MS-os hír után jöhet 1 Linuxos, csak hogy tartsuk az arányt :D"

Na de azért elvileg ez egy szakmai fórum, és szakmai körökben/tudományos területen egész más az arány.
  • MetaMórfózis
    Holott nyilvánvalóan nem ért hozzá, esti családi program a mónika, tamás, blaázs és erikasó, aztán kis sgnszanalmaskodas aztan jocak:D

#2 en biztos vagyok benne, anno kiis fejtettem valamelyik NAPI MS hirnél, de aztan nem neztem hogy moderaltak-e, de a hwsw is undoritoan msbuzi...
  • NEXUS6
    A multkor hallottam egy tök jó szöveget a rádióban, ami tökre ráillik az M$-re:

A jó reklám eladja a terméket, persze az sem árt ha egyedül vagyunk a piacon.

Ez a hótgagyi cocilista BRG MK-27 típusú kazismagnónak szólt.;)
    Talán van itt olyan is aki még emléxik rá.;)))
  • DjDano
    "kbupdate egy szorongó linuxfóbiás srác,aki fekete-fehérben látja a világot.globalizált világunk terméke...nincs jobb dolga az életben,mint a linuxot szidni."

Nem ő csak próbál reagálni, a sok MS-fóbiás, Linux fanatikus alaptalan támadására, hülyeségeire
  • DjDano
    Miért nincsennek ilyen hírek:

"-A Linux sokkal biztonságosabb az amerikai mitudoménmi szerint"

A mittudoménmi egyenlő a linux fórumokkal és a Linuxhoz közel álló cégek véleményével..

"-Egyre többen használnak linuxot"

Az egyre többen ez még mindig elenyésző a Win-hez képest.. 100-ból max 5-en! Tehát 20 MS-os hír után jöhet 1 Linuxos, csak hogy tartsuk az arányt :D
  • DjDano
    Egy biztos a Windows Live Messenger 8 eszméletlenül jó lett, pedig még csak beta állapotban van, de közelébe se érnek a riválisok, nagyon sokan dícsérik, nem is érdemtelenül
  • roliika
    Haj rá Ballmer! :D /elég hajatlan.:D/
  • jzombi
    Tényleg sokat írnak a Microsoftról, de legalább nem olyan elfogultak a cikkek, mint amiket Sting ír a pcforumra.
  • vg
    Ez hülyeség.
  • Ryuuzaki
    Biztosan kiskorában valami trauma érte miközben éppen Linux futott a gépén. (talált egy win-es partíciót vagy valami:)
    -Apu?! ez mi?
    -NE KATTINTS RÁÁÁÁÁ!!!! )
  • strogg
    Komolyan lány? Nem is tudtam.
  • rigidus
    "kbupdate egy szorongó linuxfóbiás srác,"

helyesen:
    "kbupdate egy szorongó linuxfóbiás csaj,
  • lammergeyer
    kbupdate egy szorongó linuxfóbiás srác,aki fekete-fehérben látja a világot.globalizált világunk terméke...nincs jobb dolga az életben,mint a linuxot szidni.
  • intrex
    kbupdate, nem szégyenled az aláírásodat? Nagyon ciki. Nekem lesülne a képemről a bőr ha microsoftot reklámoznék.
  • GHost82
    Ebben az a legszebb, hogy magyar cég egy válalati szintű szoftvert kihoz 10-15 fejlesztővel 100Millió FT-ból, és akkor már nagyon penge a progi.
  • risp
    számold meg a billentyűzeted gombjait.
  • kbupdate
    mert annyira hülyeségeket azért itt se írnak:D
  • risp
    Steve Ballmer ezúttal meghazudtolta önmagát, úgy viselkedett mint egy vezérigazgató. A szemtanúk közül többet korházba szállítottak rekeszizombénulással.
  • risp
    "Steve Ballmer ezúttal sem hazudtolta meg önmagát"

Megint műtötték a hangszálait üvöltözés után?
  • dnes82
    "Beszédében a vezérigazgató elmondta, hogy a jelenlegi 500 millióval szemben 1,1 millió dollárt fordítanak az MSN-nel kapcsolatos fejlesztésekre, a vállalat pedig összesen 6,2 milliárdot fordít a kutatásokra. "

Mennyi ablakon kidobott pénz; kutatás alatt eddig is csak azt értették, hogy hogyan tudnák a szemetüket közelíteni a régi NT-hez, illetve a Unixhoz :))
  • shusaku
    Ki fogják ezt moderálni de mindegy. Szóval van egy olyan érzésem, hogy az sg-nek fizetnek bizonyos cikkekért. Egyszer volt egy hír, hogy az Interware-nél már asp-s szervereket is lehet bérelni és ez milyen jó lesz mindenkinek. Kommentem csak enny volt: (x) Másnap reggelre kimoderálták. Talán rátapintottam a lényegre.
  • dokar
    Remélem egyszer jól megfekszik ez a kapzsi mindent magának akaró cég.
  • MetaMórfózis
    Miért nincsennek ilyen hírek:
    -A Linux sokkal biztonságosabb az amerikai mitudoménmi szerint
    -A Linux disztribúció készítő nagy összefogásra készülnek az elsőhelyért
    -Egyre többen használnak linuxot
    - Magyarországon egyre elterjedtebbek az ingyenes szoftverek

?
    Ehelyett van:
    microsoft, vista, microsoft, vista, vista, vista, balmer, microsoft, gates, vista, vista.