Megjelent az Origami linuxos alternatívája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, csak a microdrive egy speckó CF kártya :)
De én sem értem az üzemidõt.
Nagyon gyenge akksi lehet benne, mert az XScale az PDA proci.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

asysoft
Nemhiszem, hogy a merevlemez lenne az oka. A Palm LifeDriveban is van 4 gigás microdrive, mégsem 2 órás az üzemideje:)

/*WTF?!*/

Amúgy tetszene ez a cucc...de ki a franc ad ezért 850 dollárt, amikor egy szövegszerkesztésre, és egyéb irodai alkalmazásra alkalmas ezközt kapok 30.000-ért ?>>persze plusz új akku <<
<#nezze>
Nos igen .. a súly és az akku üzemidelye ... talán le kellene mondani már a merevlemezrõl mert nagy az energiaigénye .
MetaMórfózis
Nembaj, az csak fitogtassák, nokia is alkotott valamin agyon kezdetleges ehhez hasonlo webrevalo cuccot

A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.

asysoft
Egyetértek. Vannak PDA-k, amelyek ugyanezt tudják (kivéve kijelzõ és a gombok), s tovább is mûködnek egy feltöltéssel.

/*WTF?!*/

vaaa
2 óra ? nagyon nevetséges..

hi

Ez nem UMPC, csak egy ketyerékkel telezsúfolt PDA. Az XScale proci szép és jó, de nem veszi fel a versenyt egy x86-ossal. Úgy meg pláne nem hogy a köré épített eszköz szinte ugyanannyi ideig mûködik mint egy Origami. <#szomoru2>

Ezt igencsak elcsesztek..
A Siemens WebPad hasonlo szerkezet, igaz mar par eve piacon van es 10-12 oras uzemidot tudhat magaenak..

"aminek a súlya kereken 10N"

így szebb?:P

Minnél több idõt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.

meg online utorenderni a heti gyogyszeradagodat :)

"Tudnék linuxos webszervert fejleszteni nyelvtanorán" ember neked nem hogy csajod de még kutyád se lesz ;)

Aki hülye, haljon meg.

Igen, de sajna csak usb 1.1-es interface van. Ugyanigy a 802.11b-s a max sávszéle. Böngészni jó, de mire feltöltesz ilyen sebesség mellett 1.4GB-ot... (~1MB/s sebességgel érdemes számolni) Nem is értem, miért nem 802.11g vagy 2-es usb, vagy 100-as ether, vagy valami miért nincs rajta. Mert amúgy a vas szerintem bírná az átlagos lejátszást. De az is igaz, hogy ehhez vannak spec célhardverek amúgy is :).
"aminek a súlya kereken egy kilogramm"

balfax... mióta a súly mértékegysége a kg?

jaja. Ez egyenlõre csak erõfitogtatás. ("beee nekünk is van, de mi linuxon csináljuk! :P")
Talán majd 1-2 év múlva, mire esnek az árak, és nõ az akksi üzemidõ. Jah ,és lesz rá külsõ SW is. (linuxos gépekhez gyorsan megjelennek)
Akkor talán vennék egy linuxosat.
Attól függ... Ha 2 órán keresztül tud divx-et lejátszani 800x600-ban, akkor nincs ellenfele a piacon.

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

2 óra??? Az baromi kevés! :(
amíg ilyen rövid az üzemidõ, nem lesz ellenfele a pdaknak se a laptopoknak.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Hát ez nem 100 dolláros termék. 850dollár + postaköltség az ára.

MetaMórfózis
:) Vegre valami linuxos:) Mennyi lehet egy ilyen? En beneveznek ra, felraknam ra a kis webszerverem, aztan tudnek webfejleszteni ezerrel nyelvtanoran is:)

A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.

Mindig is szerettem volna szörfölni az interneten, de nem volt vízálló az UMPC-m.