ivas a modikkal!

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hungary27
<#nemtudom>
ívás a modikkal? <#idiota> <#dumcsi> <#vomit>

leveskocka
sosem voltam egyetemista... erroil a noknek nem beszeltem...persze nem beszeltem egyaltalan mer be voltam/vagyok/leszek baszva:)
Pheel
Én oda mindig részegen mentem vagy/és részegen jöttem. Az utóbbi majdnem 100%-os volt. Társasággal jártam oda, ritkán ismerkedtem. Persze ettõl még ismerhetlek, de kétlem. Fácánból kiszeretni nem lehet? Nem tudom. Nekem beszeretni sem nagyon ment. Mindegy, elmúlt. Már nem vagyok egyetemista. Peace! ;-)
leveskocka
jah,sose lehet tudni:)
Ték.

lehet régi ismeretségek találnak újra egymásra :DD

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

leveskocka
ha te facanos voltal(azaz vagy,facanbol kiszeretni nem lehet,csak nemfacanozni esetleg:),akkor nem lehetsz annyira rossz csoka...de lehet ismersz is...:)
leveskocka
johogy jonnek:)meg a balfasz atus a hethuros gitarjaval,o is fellep:)mi meg fujolunk jol:)
Pheel
Hurkatöltő? Waryou még mindig zenésznek gondolja magát? Atush is megy? :-P
Mikor: 8 évvel ezelőttől 2 évvel ezelőttig heti rendszerességgel. ;-)
leveskocka
mikor voltal arra?mar van mentolos tabletta a budiban.hatarozott fejlodes.jovo heten koncertteremavatas.fellep a Hurkatolto
FaithMeN
na oda nem megyunk

MSI K8N SLI Diamond plus,A64 X2 4400+,2x Leadtek Px7900Gtx VGA,Corsair Twinx 4x1Gb PC4000,Seagate 2x250Gb Sata

Pheel
Ja, mondanom sem kell, hogy ODABENT történt mindez ;-)
<#hehe> degonosz :D

Pheel
Azért ez már hiperhájtek! A fácánnak honlap. Ez az a hely, ahol egyszer a haverom egy napsütéses délután folyamán behányt a pad mögé. Két hétig nem jártunk arra. Utána benéztünk. Még ott volt a termék.
FaithMeN
nemhat

MSI K8N SLI Diamond plus,A64 X2 4400+,2x Leadtek Px7900Gtx VGA,Corsair Twinx 4x1Gb PC4000,Seagate 2x250Gb Sata

leveskocka
leveskocka
mer?nem magyarorszagon vagy?
FaithMeN
nekem 1500Km vazze :)

leveskocka
nekem 1500 meter:)
FaithMeN
messze van

valaki pöst? <#pardon1>

leveskocka
vegulis eldonthetjuk,hogy pl.debrecen,facan,jovo het szombat.en ottleszek<#pias>
FaithMeN
hat ki?

leveskocka
ezt nem mi dontjuk el:)
FaithMeN
mikor lesz a talalkozo?

leveskocka
persze borosat:)
kólát kérek, 10-et

leveskocka
hmmm...borsodi+fekete abszint:)
FaithMeN
Tequillat,goldot,nagyot,10-et<#pias><#pias><#pias><#pias><#pias><#pias><#pias><#pias><#pias><#pias>

leveskocka
<#pias><#worship>
FaithMeN
igyunk

én inkább kivülálló maradnék a verekedésböl...<#wilting><#lookaround>

leveskocka
nembaj.szeretek jokat rohogni a verekedokon.majd viszem a baratomat.ruszki szarmazasu.valami kalasnyik vagy hogyafaszbahijjak<#idiota><#vigyor3>
FaithMeN
tomegbunyo lenne! :DDDD

leveskocka
mondom nem en kertem:)de elotte le volt mar tesztelve:)
:D
tanulság: 2x kéred ki az adagot, az elsõn csak a hõmérsékletet teszteled =)

leveskocka
velem tegnapelott kibaszott a haver...bementunk haverral 1 sort meginni...erre jon haver valami uj novel,elvannak a sarokban,egyszercsak a pultoscsaj kilep 1,5 deci vilmosssal,a haver a sarokban a nojevel vigyorog,hogy ezt huzora...na a huzo nem jott ossze,de 2szerre lement:)nagyon hideg volt...
az arckifejezés arról árulkodik hogy ti is kaptatok belõle, vagy még mindig vártok rá? :P

Snecie Smicie
ezt akár agocs is nyithatta volna=.=

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

[HUN]PAStheLoD
LOáL :D
itt nincs villamos, már elcserélte a városvezetés .. vodkára ^-^

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

leveskocka
ismeros ez a szoveg...valahol mar hallottam...nem toletek az tuti...:)
nekem még innom se kell, ahhoz hogy nyíltan odajöjjenek hozzánk a villamoson és megkérdezzék tõlünk teljesen megértõ és szakértõ arcal hogy: " Ti szívtatok? Van még? " :D

#68: arra a sorsra vagyunk ítélve, ez már látszik :Ð

leveskocka
nem vagy te faszlama elnezest:)csak az az ember vagy,aki ha mond valamit,nem tudja azt indokolni.egyszeru:)
[HUN]PAStheLoD
vörös félédessel.. jöhet :P

[HUN]PAStheLoD
áh.. ne aggódj, én is anti-alkesz vagyok, az elsõ három vodkáig.. onnantól már csak "nem iszom" . de a hetedik narancsnál már muszáj valahogy kifejeznem, hogy "nem iszom.. olyan gyakran" különben még azt mondanák, hogy félrebeszélek ^-^

Amúgy ha ivásról van szó, pm-eljetek azt megyek .. höhö :D

CattiBrie
A bambi egy gyûjtõfogalom volt. :)

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Nem, nem viccbõl montam. Bár úgy gondoltam, hogy elvész a kommentem az "alkoholisták" között. :):)

[/spam]&#8482;

mekdonálc :D

Oldal 1 / 3Következő →