116
ivas a modikkal!
-
#116 -
Wolfsnack #115 ívás a modikkal? -
#114 sosem voltam egyetemista... erroil a noknek nem beszeltem...persze nem beszeltem egyaltalan mer be voltam/vagyok/leszek baszva:) -
#113 Én oda mindig részegen mentem vagy/és részegen jöttem. Az utóbbi majdnem 100%-os volt. Társasággal jártam oda, ritkán ismerkedtem. Persze ettől még ismerhetlek, de kétlem. Fácánból kiszeretni nem lehet? Nem tudom. Nekem beszeretni sem nagyon ment. Mindegy, elmúlt. Már nem vagyok egyetemista. Peace! ;-) -
#112 jah,sose lehet tudni:) -
mod #111 Ték. -
Nuki #110 lehet régi ismeretségek találnak újra egymásra :DD -
#109 ha te facanos voltal(azaz vagy,facanbol kiszeretni nem lehet,csak nemfacanozni esetleg:),akkor nem lehetsz annyira rossz csoka...de lehet ismersz is...:) -
#108 johogy jonnek:)meg a balfasz atus a hethuros gitarjaval,o is fellep:)mi meg fujolunk jol:) -
#107 Hurkatöltő? Waryou még mindig zenésznek gondolja magát? Atush is megy? :-P
Mikor: 8 évvel ezelőttől 2 évvel ezelőttig heti rendszerességgel. ;-) -
#106 mikor voltal arra?mar van mentolos tabletta a budiban.hatarozott fejlodes.jovo heten koncertteremavatas.fellep a Hurkatolto -
#105 na oda nem megyunk -
#104 Ja, mondanom sem kell, hogy ODABENT történt mindez ;-) -
Nuki #103 degonosz :D -
#102 Azért ez már hiperhájtek! A fácánnak honlap. Ez az a hely, ahol egyszer a haverom egy napsütéses délután folyamán behányt a pad mögé. Két hétig nem jártunk arra. Utána benéztünk. Még ott volt a termék. -
#101 nemhat -
#100 facan -
#99 mer?nem magyarorszagon vagy? -
#98 nekem 1500Km vazze :) -
#97 nekem 1500 meter:) -
#96 messze van -
Nuki #95 valaki pöst? -
#94 vegulis eldonthetjuk,hogy pl.debrecen,facan,jovo het szombat.en ottleszek -
#93 hat ki? -
#92 ezt nem mi dontjuk el:) -
#91 mikor lesz a talalkozo? -
Nuki #90 [lebukott:] -
#89 persze borosat:) -
Nuki #88 kólát kérek, 10-et [szerényked] -
#87 hmmm...borsodi+fekete abszint:) -
#86 Tequillat,goldot,nagyot,10-et -
#85 -
#84 igyunk -
Nuki #83 én inkább kivülálló maradnék a verekedésböl... -
#82 nembaj.szeretek jokat rohogni a verekedokon.majd viszem a baratomat.ruszki szarmazasu.valami kalasnyik vagy hogyafaszbahijjak -
#81 tomegbunyo lenne! :DDDD -
#80 mondom nem en kertem:)de elotte le volt mar tesztelve:) -
Nuki #79 :D
tanulság: 2x kéred ki az adagot, az elsőn csak a hőmérsékletet teszteled =) -
#78 velem tegnapelott kibaszott a haver...bementunk haverral 1 sort meginni...erre jon haver valami uj novel,elvannak a sarokban,egyszercsak a pultoscsaj kilep 1,5 deci vilmosssal,a haver a sarokban a nojevel vigyorog,hogy ezt huzora...na a huzo nem jott ossze,de 2szerre lement:)nagyon hideg volt... -
Nuki #77 az arckifejezés arról árulkodik hogy ti is kaptatok belőle, vagy még mindig vártok rá? :P