Tomb Raider
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azoknak akik nem tudják, vagy nem akarják végig tolni a DLC-ket azoknak nagyon röviden összefoglalom a történetüket.
Beneath the Ashes
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lara's Shadow
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Persze a Doppelgangernek más az irányítása. Elsõsorba bunyózik (de nagyon tutin 😊). Lehet vele lõni is, de ...pfff. Kurva gyors, hatalmasat ugrik, falon mászik, idõt belassít, etc. Szóval teljessen új élmény. Amúgy még a gugolás és ugrás animációja is más. Ja és tök jól világít a szeme.<#vigyor>#vigyor>
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
És a történetbe is illeszkedik. Ajánlom mindenkinek. Elsõre szerintem 2-3 óra lehet a végigjátszása, ismerve a pályát 30 perc (rohanva) - 1 óra (ha közben minden kincset is összeszedünk).
Ezek után nagyon várom a "Lara's Shadow"-t. Ha jól tudom abban irányíthatjuk a doppelganger-t is.
Ja, Beneath the Ashes 800MS pont. A Lara's Shadow nem tudom mennyi lesz. Remélem az se lesz több (bár a hivatalos oldal leírásából nekem az jön le hogy komolyabb lesz mint a BtA).
Papesz
Papesz
Papesz
Lõdd ki a nyíllal a másik szobor kezébõl a.... már nem tudom mit. Talán fáklya, ha jól emlékszem.
Papesz
Senki nem játszik ezzel a játékkal, vagy mitõl ilyen kihalt ez a topic?
Papesz
Papesz
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Papesz
Papesz
gametrailer
Az élet egy sz*r játék. De jó a grafikája.
A
Papesz
Papesz
\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"
jehet nem játszanak vele, vagy nem szeretik.
Én imádom, akárcsak Angelina Joliet!😄
Papesz
igazából mostanság ugy csinálom, h pcn nemnagyon játszom, csak multizok(cod2😄😄), azt a psen tolom a gammákat.de mindig, mikor megszerzek egy játékot psre, ahogy a tr legend esetében is volt, mindig csalódom egy picit(fõleg graf terén), és elgondolkozom h nem lenne e jobb a pc...de pl vannak olyan játékok, amik miatt feltétlen kell a ps, mint pl a tekken😄
ja, amugy sztem a winyós, drágábbik változat a ps3ból, 150-200között lesz megjelenésekor.Szal kéne egy fél milla,ha nemtom mit akarok(vagyis mind2t😄)
kicsit húzós...
lehet megnézném,de nincs nextgen gépem sajna...de még mindig más a ps és a pc😊
jah, és ilyenkor nemtom, a pcm tuningoljam, vagy gyüjtsek a ps3ra?😊
vhogy mind2 kircsi lenne, csak akkor megint jönnek a nagy dilemmák, h bizonyos gammákat melyikre szerezzek be...ráadásul van pspm is.és igy már totál káosz.Állitólag pspn a tomb fantasztikusan szép..hát nemtom, majd kiderül.De érdekel pcn is.És ez már tök lol, h 1 gamma megvan 3 platformra😄😄és akkor melyiken is toljam végig?😄
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
bár grafikailag lehetne egy kicsit szebb, ezt lássuk be, dehát már nemnagyon fognak szépülni a játékok, majd a ps3,az csodás lesz😊egy óriási plazmán nyomni larával, miközben vmi sexys estélyi vagy egy fasza kis ruci épphogy egy picit eltakarja igen gömbölyded melleit😄😄😄:
Papesz

http://www.lohere.net - a MagyarChan
ÁZ!
ÁZ!
Nem szándékom magam fényezni, sok értelme nincs, de ha már megszólítottak, válaszolok: Ha mindenki csak fele annyira ismerné a moderálási alapelveket, mint én, nem lenne ennyi szeméttel tele ez a fórum.
De hagyjuk a picsába ezeket a hülyeségeket, a topicot azért nyitottam, hogy a Tomb Raider-rõl beszélgessünk a KONZOLOSOKKAL.
Tehát még egyszer:
Tomb Raider Legend játékteszt.
Papesz