53
Minden, ami a sorozattal kapcsolatos
 • Hoz_Hun
  #53
  Na, ha semmi mást nem vesztek meg csak egy DLC-t akkor az a Lara's Shadow legyen. Nagyon jó. Úgy értem nagyon jó! Nem csak hogy precízen illeszkedik a történetbe, de annak szerves része.
  Azoknak akik nem tudják, vagy nem akarják végig tolni a DLC-ket azoknak nagyon röviden összefoglalom a történetüket.

  Beneath the Ashes
  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Ebben a DLC-ben nem történik különösebben sok minden. Lara felfedezi, hogy a faterja talált egy cuccot, amire rá van írva egy vezényszó, amivel lehet irányítani ezeket a teremtményeket. Aztán jól elrejtette a Croft kúria alá. Szóval a feladat annak megszerzése. A legvégén mikor Lara megszerzi a vezényszót látjuk megérkezni a doppelganger. Mint kiderül erre is hat a vezényszó. Valamit mond neki Lara, de nem lehet kivenni mit, majd utána annyit mond neki, hogy intézze el Natlát. Doppelganger egy mosoly kíséretében bólint és elrohan.


  Lara's Shadow
  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Ez ott kezdődik hogy az Arctic Sea: Yggdrasil pályán Lara épp verekszik a Doppelgangerrel. Épp lenyomná Larát, de megjelenik Amanda és bevágja a hasadékba, amiben kék lötyi hömpölyög. Csakhogy a Doppelganger nem esik bele a folyadékba, hanem egy sziklán landol és elájul. Itt kezdődik a játék. El kell jutnunk Natlához. Mikor megvan nagyon rossz állapotba van így utasítja a Doppelgangert hogy vigye vissza egy kamrába ahol regenerálódhat. Itt a Doppelganger elmonologizálja nekünk, hogy ő is itt jött létre és ez a gép nem csak életet teremt hanem regenerál is. Itt elmondja hogy akarata ellenére kell követnie Natla parancsait. Bepakolja Natlát aki a már ismert vezényszóval utasítja hogy indítsa be. Na ez nem egyszerű művelet. Lényegében egy bazi nagy terembe kell bekapcsolni a monumentális szerkezetet. Mikor ezzel megvagyunk (kb a játék fele) Natla utasít, hogy nyírjuk ki Larát aztán végezzünk magunkal (mert nem bírja Lara pofáját látni se többé… a hülye). Na látszik a Doppelganger képén, ez nagyon nem tetszik neki, főleg a rá vonatkozó rész de nincs mit tenni, engedelmeskednie kell. Itt ugrunk az időben és látjuk a Beneath the Ashes végső videóját,… de kicsit másképp. Ezúttal haljuk is mit mond neki Lara. Érdeklődik a Doppelganger célja felől és mikor tisztázódik, hogy nem is különböznek azok annyira Lara a vezényszóval felszabadítja a rabszolgaságból. Ezután mondja azt hogy intézze el Natlát (ellentétbe az előzőekkel itt már tudjuk hogy a Doppelganger nem kényszerből engedelmeskedik). Megy bosszút állni, de ehhez előbb ki kell kapcsolni Natla gépét, azaz kissé nagyobb kihívásokkal szembenézve vissza kell csinálni amit a játék első felében megtettünk. Ha ezzel megvagyunk, odamegyünk Natla kapszulájához, ami leesik a magasból és Natla kiesve a gépből bele hasal egy növekvő kék lötyibe, alátemetve egy nagy kőnek. Visítozva utasítja a Doppelgangert, hogy mentse meg, de az meg fölé hajol és gonoszul mosolyogva végignézi ahogy a vergődő Natla fuldokolva, sisteregve elmerül a kék lében.

  Persze a Doppelgangernek más az irányítása. Elsősorba bunyózik (de nagyon tutin :)). Lehet vele lőni is, de ...pfff. Kurva gyors, hatalmasat ugrik, falon mászik, időt belassít, etc. Szóval teljessen új élmény. Amúgy még a gugolás és ugrás animációja is más. Ja és tök jól világít a szeme.
 • Hoz_Hun
  #52
  Ma jelenik meg a Tomb Raider: Underworld - Lara's Shadow. 800 MS pont.
 • Hoz_Hun
  #51
  Letöltöttem a "Beneath the Ashes"-t. Azt kell mondjam nagyon jó lett. Lara kúriája alatti ősi csatornarendszerben kell téblábolni, de kellemesre sikeredett. +6 ruci (+ az ingyen letölthető ruhák, fürdőruhák).
  És a történetbe is illeszkedik. Ajánlom mindenkinek. Elsőre szerintem 2-3 óra lehet a végigjátszása, ismerve a pályát 30 perc (rohanva) - 1 óra (ha közben minden kincset is összeszedünk).
  Ezek után nagyon várom a "Lara's Shadow"-t. Ha jól tudom abban irányíthatjuk a doppelganger-t is.

  Ja, Beneath the Ashes 800MS pont. A Lara's Shadow nem tudom mennyi lesz. Remélem az se lesz több (bár a hivatalos oldal leírásából nekem az jön le hogy komolyabb lesz mint a BtA).

 • Papesz
  #50
  Tomb Raider: Underworld - Gameplay Trailer
 • Papesz
  #49
  Sorban nyílnak a Tomb Raider topicok, hát gondoltam felhozom.
 • Seth
  #48
 • Papesz
  #47
  Ez itt még mindig egy Tomb Raider topic, gondoltam ismét szólok.
 • Papesz
  #46
  Srácok, ez itt egy Tomb Raider topic, gondoltam szólok.
 • jamnika
  #45
  Sziasztok! A Mountain Caves pálya végén a nagy rudakkal lezárt ajtótól jobbra fent van valami sárga felvehető cucc,de hogyan jutok fel oda?Köszi!
 • Papesz
  #44
  A kötélről oldalra kell majd ugrani és megvan az artifact.

  Lődd ki a nyíllal a másik szobor kezéből a.... már nem tudom mit. Talán fáklya, ha jól emlékszem.
 • jamnika
  #43
  Sziasztok!Croft Manor kertjében van egy szobor vittem neki nyilat meg nyílvesszőt,meg a vizet is megengettem már,van egy kar amit mégsem tudok meghúzni.Mi kell oda? Van egy Sculpture gear-om is az hova kell?
 • jamnika
  #42
  Sziasztok? Tipp kellene,hogyan tudom felvenni az edzőterembe lévő artifacts-ot amelyik,ahogy Papesz mondta a 2 dobbantótól balra van egy mélyedésben? Papesz,ha vagy segíts légyszi,köszi!
 • Papesz
  #41
  Hmmm...

  Senki nem játszik ezzel a játékkal, vagy mitől ilyen kihalt ez a topic?
 • Seth
  #40
  beszólt a főszerk, ezt te hagyod?? :D
 • Papesz
  #39
  Tomb Raider Anniversary játékteszt.
 • Papesz
  #38
  Közben tárgytalan, jó sok kínlódás után sikerült felugranom.
 • alert
  #37
  A platform különbözik, de a játékmenet nem ugyanaz? Nem tudtam. Sorry.
 • Papesz
  #36
  Nem tudom tudsz-e különbséget tenni a konzolos és a PC-s topic között...
 • alert
  #35
  Kérdezd meg inkább a Tomb Raider: Anniversary Edition topicban :D ott élet is van.
 • Papesz
  #34
  Van valaki, aki az Anniversary összes artifact-ját össze tudta szedni a Croft Manor-ben? Nekem hiányzik egy, látom is, hogy hol van, de sehogy sem tudok felmenni. Az edzőteremben, a kettes számú dobbantótól balra van, magasan egy mélyedésben. Várnék némi tippet, mert már nincs több ötletem.
 • Lara Snake
  #33
  Itt a legújabb videó:
  gametrailer
 • zola2000
  #32
  Én most nokia 6600as telefonomon nyomom az n-gages Tomb raidert, ami a ps1es-sega saturnos TR1 direkt portja xD
 • PoisonChihuahua
  #31
  Már én is nagyon várom!
 • Papesz
  #30
  Június elsején érkezik a Tomb Raider Anniversary. Ideje felhozni ezt a topicot.
 • imei1
  #29
  Köszi !!!!!!!!!
 • Papesz
  #28
  Nem kell legyőzni. Először kpcsold fel a kapcsolókat, aztán az ágyúval lődd bele a gömböket az elektromos akármibe és amikor az összes benne van, egy energiaburok lesz körülötted. Akkor kell kihúzni a fejed fölül a karddarabot a mágnesostorral. A szörnnyel NE foglalkozz.
 • imei1
  #27
  Légyszi segítsetek a legend-et nyomom és elakadtam abban a kör alakú teremben(középen egy "elektromágneses ágyú) a főellent nem sikerül legyőzni.Mit csináljak?
 • doubleW
  #26
  érdemes meglesni, elég szép
 • doubleW
  #25
  kár..
  jehet nem játszanak vele, vagy nem szeretik.
  Én imádom, akárcsak Angelina Joliet!:D
 • Papesz
  #24
  Ahogy nézem nem sokan akarnak a Tomb Raiderről beszélgetni.
 • doubleW
  #23
  te se
 • doubleW
  #22
  a pc és ps még mindig nem ugyanaz, ezt ne felejtsük már el!
 • doubleW
  #21
  nem, hát azért döcögnek rajta a cuccok.(p4 3ghz, 1gb ram, 9600xt 256mb)
  igazából mostanság ugy csinálom, h pcn nemnagyon játszom, csak multizok(cod2:D:D), azt a psen tolom a gammákat.de mindig, mikor megszerzek egy játékot psre, ahogy a tr legend esetében is volt, mindig csalódom egy picit(főleg graf terén), és elgondolkozom h nem lenne e jobb a pc...de pl vannak olyan játékok, amik miatt feltétlen kell a ps, mint pl a tekken:D
  ja, amugy sztem a winyós, drágábbik változat a ps3ból, 150-200között lesz megjelenésekor.Szal kéne egy fél milla,ha nemtom mit akarok(vagyis mind2t:D)
  kicsit húzós...
 • alert
  #20
  Én ugyan nem játszom max kipróbálgatok 1-2 játékot teszt végett, de ha te a gépet jóformán netezésen kívül nem használod másra akkor én személy szerint azt mondom PS3 vagy valami új konzol ami majd jön.. Ha gépből olyat akarsz, amin minden elfut de gyönyörű szépen és ez az állapot tartható is MAXIMUM 2 évig, akkor az kb 250-300k-ba fáj (tapasztalat :). Én nem tudok infót az új konzol árakról de feltételezem nem kerül ennyibe :) Csak egy példa. Haveromnál TR Legend P4 3.2 GHz, 1.5 GB RAM, AtiX850 nextgen opcióval 18 FPS jobb esetben :)
 • doubleW
  #19
  jaj, te, ne is fájditsd a szívem!!:)
  lehet megnézném,de nincs nextgen gépem sajna...de még mindig más a ps és a pc:)
  jah, és ilyenkor nemtom, a pcm tuningoljam, vagy gyüjtsek a ps3ra?:)
  vhogy mind2 kircsi lenne, csak akkor megint jönnek a nagy dilemmák, h bizonyos gammákat melyikre szerezzek be...ráadásul van pspm is.és igy már totál káosz.Állitólag pspn a tomb fantasztikusan szép..hát nemtom, majd kiderül.De érdekel pcn is.És ez már tök lol, h 1 gamma megvan 3 platformra:D:Dés akkor melyiken is toljam végig?:D
 • sweech
  #18
  jah...mindenki arra megy, hogy ő linkeljen be hamarabb egy másik topkot ;)
 • dinomano
  #17
  PS2-n sztem ami nagyon szép, az a God of War; de már majdnem maxira kihuzattak a hardvert; nagyon "megfingatni" már nem tudjak + grafikai proc. sem tud sok uj effektet...
 • alert
  #16
  Grafikailag lehetne szebb? :) Én ugyan nem tudom konzoloson van-e de PC-n láttad már a next gen opcióval együtt? :) mert ledőlnél a székről :D igaz egy atomerőmű is kell a next gen-hez. Az apró gyűrődésektől a bútorokon kezdve a szobrok apró repedésein át szépen meg van csinálva.
 • doubleW
  #15
  én vmelyik nap kezdtem el vele játszani, nekem nagyon tetszik:)
  bár grafikailag lehetne egy kicsit szebb, ezt lássuk be, dehát már nemnagyon fognak szépülni a játékok, majd a ps3,az csodás lesz:)egy óriási plazmán nyomni larával, miközben vmi sexys estélyi vagy egy fasza kis ruci épphogy egy picit eltakarja igen gömbölyded melleit:D:D:D:
 • Papesz
  #14
  Csak azt nem tudom, hogy ez most dícséret, vagy fricska...