18
Marian kisasszony és az ő vidám cimborái
-
Maksi #18 Megint itt vagyok. Azóta sem találta meg valaki ezt a 12 részes /nálunk csak ennyi ment/ sorozatot valami poros VHS kazettán a fiókban, vagy a polcon? -
Maksi #17 lendítsük csak fel a topicot! -
Maksi #16 más esetleg? -
#15 Én emlékszem, de nekem sincs meg. -
Maksi #14 Úgy látom, már nagyon öreg vagyok. Senki nem emlékszik rajtam kívül erre a remek sorozatra. Klasszisokkal jobb volt, mint a Fekete Vipera. -
Maksi #13 Sajnos a Magyar Televíziónak lejárt az ismétléshez való joga e sorozat tekintetében, szóval már nem fogják ismét sugározni ezt a remek sorozatot. Minden reményem azokban van, akik esetleg felvették annak idején videóra, vagy a tévéből ki tudják csenni, ha ott dolgoznak :)
plííííz, help me!
-
Maksi #12 Nem dolgozik valakinek az ismerőse, vagy bárkije a Magyar Televíziónál?
-
#11 Egy nevet nem úgy írjuk, ahogy mygarban vagy más nyelven szokás, hanem úgy, ahogy a nevet a viselője írja. A nevekre nincs helyesírási szabály! P. Attila nálunk ezzel az írásmóddal terjedt el. De már kimondva Atilla-nak ejtjük. És bizony az elmúlt évszázadok alatt előfordultak olyanok, akik ez utóbbi módon írták a nevüket. -
Maksi #10 Már most is irtózatosan sokat segítettetek.. fikázni mindenki tud, nem is tudom, miért számítottam másra.
Amúgy az eredeti cím: Maid Marian and her Merry Men.
itt egy link -
#9 ha nem del amerikai sorozat,nem fikazom:)
sokat... -
#8 Ezt én elhiszem, de míg a Marianra és a Marianne-ra 40-50 millió találatot ad a Google, a Mariannra csak bő 3 milliót. -
Phat Smoker #7 énse, de a szóban forgó hősnö valszeg nem magyar! -
SeLFisCH #6 maygarban marian-t ég sosem láttam egy 'n'-el írva -
#5 Mi a baj vele?
Ennek a névnek több írásmódja is lehetőséges: Marian, Mariann, Marianne, Marianna. -
donoki #4 -
SeLFisCH #3 még jó hogy ma nem érerttségiztél. marian :DDDDD -
#2 -
Maksi #1 Égre-földön kerestem ezt a sorozatot, amely Marian kisasszony és az ő vidám cimborái címen futott a Magyar Televízióban. Az angol megfelelője: Marian and her merry men.
Ha valaki annak idején ezt a sorozatot felvette a televízióból, vagy a MTV-ben dolgozik, és meg tudná szerezni a teljes sorozatot, nagyon kérem, keressen meg.
[email protected]