10
-
#10 kira egy játék, mikor megláttam hogy kijött azonnal lineage2 kikapcs. bs install :) -
tonyo9 #9 Dick!kijött a the angel of death..de..nincs magyaritás de azé kira -
mathe #8 Rohatt nagy játék mind a három rész! Én nembírtam felállni a gép elől amikor játszottam velük. Történetileg meg hangulatilag is a legjobb ilyenfajta játék amivel valaha is játszottam. Nagyon várjuk!!! -
#7 Off:
A GW annyira RPG mint a Diablo. Ez szerintem egyértelmű mindenkinek aki látott már igazi RPG-t, pl a Wizardry 8-at vagy Obliviont...
Ennek ellenére tetszik, mint ahogy a Diablo is tetszett anno.
On:
A restart dolgot azért írtam, mert hátha másnak volt ilyen és talán még a megoldást is tudja rá ;-) -
#6 Azért emeltem ki a VIP jelzőt -akinek nem inge... - mert pár napja egy másik topicban is ilyen ősöreg guruk osztották az észt arról, hogy a Guildwars kőkemény RPG, no meg arról, hogy a HL2: Episode One kizárólag steamen kapható csak, erre jön még egy VIP aki legagyizza a kalandjátékosok egy "pusztaságban lángoló fényoszlopát".
Az, hogy valaki 5 éve SG tag bizony nem = azzal, hogy ért is az adott témához.
Szerencsére vannak kivételek :-) -
#5 OFF
A VIP csak egy sms-en múlik, az idegesítő az hogy 5 éve SG tag és még mindig képes barom lenni...
ON
BS-ek fantasztikus kalandjátékok, a mai hányattatott kalandpiacon örüljünk neki, jól:) -
#4 A 3. résszel többször elkezdtem játszani, de egy résznél mindig újraindult a gépem...
A Broken Sword minden része nagyon jó játék szerintem. -
#3 Osztom...... -
#2 Csak ez a sok VIP nagyokos "hozzáértő" ne lenne.
A világ szaksajtója 80%+ra értékelte a játékot (a játékosok kicsivel többre).
Az eddig megjelent 3 rész igazi gyöngyszem a "gagyi" kalandjátékok között.
Igazán mélyen tisztelem az olyan parafenoméneket, akik pár screenshot és némi minimális nfo alapján már gagyiznak egy címet.
Gagyi hsz volt Zocsi -
#1 Gagyi