12
-
Lame #12 Meg varom amig 500ft koruli aron lesz :)
Kivancsi vagyok, hogy az artisjuz milyen draga adja majd a matricat ra.
-
dez #11 Szerintem úgy értette, hogy a vinyón nincs, a lemezeken meg van. De szerintem tévedett, ha saját adatot írsz, ott sincs másolásvédelem. -
dez #10 A hivatalos név nem BR, hanem BD - a lemezekre is ez van írva, a kavarodás elkerülése végett jó lenne azt használni. -
Rednek #9 "Meg a másolásvédelem (hiánya) is inkább a vinyó javára dönti a mérleget."
??? Ezt nem értem. Ezzel a mondattal azt akarod kifejezni, hogy a winchestereken van másolásvédelem???
Szerintem nincs.
Meg most neked nem tök mind1, hogy van-e a Blu-Ray-en másolásvédelem, ha megveszed eredetibe a programot, vagy filmet?
Ha meg nem eredetibe veszed meg, akkor meg szívni fogsz az átírásnál. -
troc #8 szerintem meg ez a nyitó ár kellemesen alacsony. természetesen a tömgetermelés beindulása után meredeken zuhanni fog az ára, és az csak jó, hogy nem kell túl magasról lemennie. úgy az ötödéért is már elég vonzó lenne, nem? a dupla meg pláne. és a két formátum közötti harc is csak gyorsítja az áresést. -
Zro #7 Jó ez a BR, ha másra nem is egyelőre, de jó lenne, ha lenyomná a 8.7 gigás dvd lemez árát is 100 ft alá :) -
Kaadi #6 Ez egy marketing gyakorlat: hogyan adjunk el műanyagot arany áron?
1. keresünk balekokat
2. meggyőzzük őket, hogy eddigi életükből csak ez hiányzott
3. elvesszük a pénzüket, majd 6 hónap után ugyanazt 50% olcsóbban adjuk, csakhogy a szegény balekoknak se maradjon sok pénze -
#5 Azért egy HDTV-s filmet egyszerűbb a BR felvevővel felvenni. -
Laceee #4 nem beszélve az olvasás és irás sebességről -
virs lee #3 Még szép, bruttó 25-ért 300-as vinyót kapni, ennyiért 100 GB-nyi blurayt kapsz csak. Ez így nem lesz sikeres amíg jelentősen le nem megy az ára. Meg a másolásvédelem (hiánya) is inkább a vinyó javára dönti a mérleget. -
HUmanEmber41st #2 Bazz ennyi pénzért veszek inkább még 1 vinyót.. -
#1 Az Ashampoo Burning Studio már rég tudja a Blu Ray írást...