Kémprogramot telepít az MS a gépekre? Ez kamu!
Ezért amerikában felkötik őket a lámpavasra!
tudatlanka#3
Én a gyerekeimnek már az OpenOffice-t mutattam meg az is van fenn a gépen.Nekem senki ne monja hogy nem használható.Inkább az oktatási módszereken kéne el gondolkodni miért csak egyfélét egyféleképp oktatnak aztán csodálkoznak hogy a gyerek csak és ugy hajlandó csinálni kiveszik a kreativitás belőlük.Ha az iskolában az ms-t akarják oktatni tegyék.....de akkor ne csodálkozzanak a sok warezolon.
#2"Néhány napja a "World Intellectual Property Day" rendezvényen a BSA bejelentette, hogy rekordösszegű jutalmat ad bárkinek, aki illegális szoftvert felhasználó szervezetet jelent fel az Egyesült Királyságban. A Microsoft felvásárolt egy olyan céget, amely a számítógépre telepített programok észlelésére specializálódott. A szoftvercég bejelentette azt a szándékát is, hogy az internet felhasználásával illegális szoftverhasználatot leleplező programokat juttat el az MS-Office-t használó emberek számítógépeire."
En azt nem ertem, hogy egy ekkora ceg mint az M$, miert ilyen piti eszkozoket alkalmaz. Lehetne peldaul guatanamoi koncentracios taborral, vagy eletfogytiglannal is fenyegetozni, ma mar ez sokkal divatosabb naluk odahaza...
Az iskolákban MS Office-on tanitják a gyerekeket dolgozni. Ezzel a legszegényebb rétegük ki is van zárva, mivel otthon nem tudják gyakorolni (legalábbis legálisan) amit szeretnének. Sokan a szegények közül örülnek, hogy beszereztek egy P II-es gépet 14"-os monitorral.