Elindult a "Legalizáljon - OpenOffice.org-gal" kampány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én a gyerekeimnek már az OpenOffice-t mutattam meg az is van fenn a gépen.Nekem senki ne monja hogy nem használható.Inkább az oktatási módszereken kéne el gondolkodni miért csak egyfélét egyféleképp oktatnak aztán csodálkoznak hogy a gyerek csak és ugy hajlandó csinálni kiveszik a kreativitás belõlük.Ha az iskolában az ms-t akarják oktatni tegyék.....de akkor ne csodálkozzanak a sok warezolon.
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
"Néhány napja a "World Intellectual Property Day" rendezvényen a BSA bejelentette, hogy rekordösszegû jutalmat ad bárkinek, aki illegális szoftvert felhasználó szervezetet jelent fel az Egyesült Királyságban. A Microsoft felvásárolt egy olyan céget, amely a számítógépre telepített programok észlelésére specializálódott. A szoftvercég bejelentette azt a szándékát is, hogy az internet felhasználásával illegális szoftverhasználatot leleplezõ programokat juttat el az MS-Office-t használó emberek számítógépeire."
En azt nem ertem, hogy egy ekkora ceg mint az M$, miert ilyen piti eszkozoket alkalmaz. Lehetne peldaul guatanamoi koncentracios taborral, vagy eletfogytiglannal is fenyegetozni, ma mar ez sokkal divatosabb naluk odahaza...
En azt nem ertem, hogy egy ekkora ceg mint az M$, miert ilyen piti eszkozoket alkalmaz. Lehetne peldaul guatanamoi koncentracios taborral, vagy eletfogytiglannal is fenyegetozni, ma mar ez sokkal divatosabb naluk odahaza...