694 millió ember internetezik rendszeresen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tomi:Ez igy igaz.
ha Magyarország minden lakosa minden nap internetezne, akkor sem lehetne a "a legelõkelõbb helyen" a németek és franciák mellett, mert csak 10 millióan lakják
Meglepõen mulatságos, de igazad van 😊
Amúgy meg, 57 óra havonta nagyon kevés sz'tem... ez nincs napi 2 óra internetezés fejenként lebontva... Gyak melóhelyen többet ülök gép és net elõtt, és akkor még az otthonit hozzá sem számolom (kb. még 1 óra, de a gép állandóan megy, szóval szép kis statot csinálhatnak nekem az ilyen kutatók😄)
Amúgy meg, 57 óra havonta nagyon kevés sz'tem... ez nincs napi 2 óra internetezés fejenként lebontva... Gyak melóhelyen többet ülök gép és net elõtt, és akkor még az otthonit hozzá sem számolom (kb. még 1 óra, de a gép állandóan megy, szóval szép kis statot csinálhatnak nekem az ilyen kutatók😄)
pont ezt akartam írni 😊
"Az a havi átlagos 57,5 óra az izraelieknél az ritka sok
ezek nem járnak el bulizni?"
De. Netkavezoba. 😊)
ezek nem járnak el bulizni?"
De. Netkavezoba. 😊)
Az a havi átlagos 57,5 óra az izraelieknél az ritka sok
ezek nem járnak el bulizni?
ezek nem járnak el bulizni?
Mert az sg-n kivul nincs elet es aki nagy netezo, az csak itt lehet az? 😄
Windows telepites utan az msn.com a kezdo oldal. Konnyu ugy elerni az 538 milliot hogy 500 millio ember nemtudja hogy kell atallitani a kezdooldalt.
Ez ugye minden IE inditaskor fel fog szamolodni.
Ez ugye minden IE inditaskor fel fog szamolodni.
jaja, ezt bizony nem tudhatják, szal eléggé vlszínû, hogy hamis adat
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
2004 nyara óta van netem, több regisztráciom van, csak persze killban-t kaptam!
ez jeenleg a 10.dik regem, remélem ezt már nem bannolják!
ez jeenleg a 10.dik regem, remélem ezt már nem bannolják!
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
Regisztráció idõpontja: 2006. 03. 24.
Eddig hol voltál hogy csak most fedezted fel az SG.hu oldalt? A nagy netezõ?
<#conf>#conf>
Eddig hol voltál hogy csak most fedezted fel az SG.hu oldalt? A nagy netezõ?
<#conf>#conf>
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
de ez átlagolva van.
Dave lehet h te havi 400órát netezel, de lehet h van aki 1-2órát és akkor õ rögtön lefelé viszi az átlagot...
Dave lehet h te havi 400órát netezel, de lehet h van aki 1-2órát és akkor õ rögtön lefelé viszi az átlagot...
ezis igaz, mert enkem 14 óra egy nap de az végig net!és vmikor 3 órát tv-zek és nem entezek, csak tölt!
Éss ezt hogy számolják? Szolgáltatóktól kérik az infot vagy mi? Merha nekem megy a gépem, internetre van kapcsolódva, és csinálja a dolgát (töltöget), de én nem ülök ott, akkor végülis én nem internetezek, de a szolgáltatónak meg úgy látszik, hogy igen, mert az nem tudja mikor ülök ott, és miko nem.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
má bocsi, én naponta 14 órát gépezek, ami egy 7 alatt, 100 óra kb, a izraeilek meg 1 hónap alatt 50 óra?😄
lol akkor én egy hónaa 400 órát entezek, mig õk 50 órát!
lol akkor én egy hónaa 400 órát entezek, mig õk 50 órát!
Érdekes