18
PC Online shopok
-
Dexantreal #18 és itt hogyan?alig ismerem kimagam rajta -
Shadow_THH #17 esetleg teleinfo -
Dexantreal #16 énse..meg Predatorral nekem nehézkes..Alien rúúlz -
#15 Én csak az emberrel nem tudtam végignyomni az avp-ket, mert azzal mindig bexartam:)) -
Dexantreal #14 na majd ott is megnézem,thanks -
Vlala #13 Az AvP2 nekem is sok kellemes borzongós percet szerzett, és ha jól emlékszem, Tescoban láttam kb. egy hónapja. -
Dexantreal #12 thanks és,hogy kell ezen eligazodni, a vateraton? -
#11 gamestar.hu
shop.hcgamer.hu
cdgalaxis.hu
576.hu -
#10 vaterat szoktad nézni?
klikk
vagy talán innen:
klikk
ja bocs,uccsot most nézem sok másolt:i -
Dexantreal #9 kösözönöm a hozzászólásokat. Ok Lacc, akkor shop és nem shopp.Media Marktban ma voltam az Árkádnál,de már nem volt polcon,sem raktár.A csávó megnézte a nyilvántartásba és hát elfogyott.Na persze egy 2002-2003-as géjm...ma már miért lenne ott?de a remény hal meg utoljára,ugyebár.A játéknaka fórumán tegnap írta1mukso,hogy ő biza látta MM-ba,hát elmentem és mégse volt...igaz,pár hete volt ez,amikor az illető látta...elvilleg.
Aliens versus Predator 2-t és Primal Huntot keresem amúgy nagyon. Anno még nem voltam ennyire Alien mániás,mivel még kicsi is voltam akkor,meg nem annyira ismertem őket. Elkértem a szomszédtól, hogy kipróbáljama játékot,végig toltam az akkoriban megjelent AvP2-t és vigyorogtam,mint a tejbe tök,hogy aztán ez yo géjm,de uninstall,mert warezossal nekem akkoriban nem naon sikerült multizni,meg a szomszédé volt ugyebár és elfelejtettem cd-re ráírni,mielőtt visszaadtam neki.Most meg már a szomszédnak sincs meg.Azóta1rakat Aliens könyvet kiolvastam,filmeket láttam és nagyon megtetszett a dolog...csak a játékok nicnsenek meg.
Úgyhogy,ha valaki tud valami infot mondani arról,hogy hogyan szerezhetném meg ezeket a játékokat, ha leeht,eredetiben,akkor megköszönném -
#8 ok, köszi -
#7 Nyugodtan rendelj onnan, régi cég, rendeltem már tőlük én is. -
#6 cdgalaxis.hu
ha már online boltokról van szó, Pixmaniáról ha van valakinek tapasztalata, véleménye, kérem ossza meg velem. egy antec sonata II házat akarok venni, és úgy tűnik ott a legolcsóbb, de a honlap magyartalansága kicsit elriasztott. -
#5 Ott is vannak ritkaságok, néha csak nézek mit meg nem lehet ott még venni. -
#4 Mégis milyen játékot keresel ami nincs meg ezekben? Gondolom valami régebbit. Akkor meg lehet próbálkozni pl. a MediaMarktban a túrkálóban, mert online boltokban nem nagyon lehet ilyeneket találni, max. az evm.hu-n van pár ilyen darab.
Amúgy pedig Online Shop, nem Shopp. -
#3 hát punkerrel majd elcsevegsz -
TommoT #2 pcdome.hu
hcgamer.hu itt is volt valaha de most nem találom
shop.hcgamer.hu <-- lehet, hogy ez az, akkor karbantartás alatt van, többet nem tudok, kérek kapcsojja ki
nagyon kénének ritkaságok sztem, nem csak amit a média marktban is meglehet kapni -
Dexantreal #1 ..elnézést atopikért,de hát sajnos most megnyitottam,mert nekem a PC online shoppok ismertsége,vagy milye ki is merül a galaxisnet.hu és 576.hu-nál, szóval ezeekt ismerem csak és most égető nagy szükségem lenne pár újabbra,mert ami géjmet ott keresek,azoknál már nincs. Ja és,h a lehet,bp-i online shoppok nevét írjátok le pls és előre is thanks
meg,ha már általános eszmecsere fórumban nyitottam,seréljetek/cseréljünk nyugottan eszmét arról,hogy a mai online shoppok mennyire jó és pl miben változtathatnának esetleg. Csak egy ötlet.