24
  • dez
    Csak akkor nem 100-as, ha nincs HDCP (eszközök közötti átvitel védelme) a megjelenítőben. De ez is csak azoknál a filmeknél okoz gondot, amiknél ez kötelező feltétel. De az ilyenek csak később jönnek.

Láttál már egyébként (igazi, nem felnagyított sima) HD-s anyagot?

Ja, az egész szórakoztatóelektronikánál van fontosabb - de azért nem olyan nagy baj, ha fejlődik. (Amúgy is vannak területei, amik visszafejlődnek, pl. a mai "hifi" már nem az, ami korábban volt.)
  • Berber
    A multkor olvastam valamalyik cikkben, hogy hiába van HD-s, vagy Br lejátszód, és 1080-as TV-d az átvitel még mindig nem 100-as. A másik meg, hogy én spec nem dl DVD-n nézem egyik filmet se. Tehát nem éri el a DVD minőséget se, mégsincs vele problémám. Egyébiránt ezekért a fércekért egy moziojegy árát se érdemes kiadni. Ami igazi film, az jó ha szines(!) nem hogy HD! Emberek, ezek csak mesék, csak egyszer érdekes történetek(meg kocsmanóták->CD)! Ezeknél sokkal fontosabb dolgok vannak nem(?) Mint a Swarci nagyfelbontásban elgügyögött "asztala visssza"-ja.
  • Anotino
    Eszre sem vettem :) Felkerulhet a listara.
  • muerte2
    Én örülnék, ha vinnék mint a cukrot és elárasztaná a piacot a sok kínai szutyok ahogy szokta is, akkor is lemennének az árak.
  • dez
    De ezt én mondom, nem ők. :p

A DVD csak olyan, mint egy jó minőségű hagyományos tévéadás.
  • MerlinW
    Ezek a lököttek gyűjtőnek hiszik a viszonteladókat...
  • atothhu
    Mikor bejött a dvd, arra is azt mondták, hogy fényképminőségű :D

• atothhu
    "A pofonok foldje is jo. A tobbi tenyleg hulladek."

például az Apokalipszis Most is "tényleg" az...
  • dez
    Vajon az a jobb, ha nincs iránta először túl nagy kereslet, és talán emiatt csökkentik az árat, vagy inkább a megfelelően nagy kereslet miatti felfutott gyártás által tud csökkenni jobban az ár? Nem tudom, de ami unikum, az nem szokott olcsó lenni.
  • dez
    Elmélet. Bármit jobb "fényképminőségben" nézni. (Amit persze egyátalán érdemes megnézni.)

Régen nagyanyámék leszólták a színestévét, hogy úri huncutság. Aztán amikor meglett az első színestévéjük, már mindenki csak azt akarta nézni.
  • arty
    A terminator 2 dvdn is sokára jött ki és ha még1x elolvasod a cikket, látni fogod, h itt a Terminator1 ről van szo ...
  • rotator
    Bármilyen új formátum jön ki, a Terminator 2 az első, amit kidobnak rajta. :)
  • nedudu
    Jó, hogy szóltál. Írok is petíciót, hogy HD és BR formátumban kérem a barátok köztöt addig nem vagyok hajlandó beruházni. Követ valaki?
  • wanek
    Jól mondod. Az új formátumnak elsősorban a látványfilmekben jön ki az előnye. Hiába jó egy film, ha nem látványos, akkor azon az új formátum nem dob, vagy ha úgy tetszik a régi nem ront.
  • Gerygrey
    50 első randi :D Nem rossz film, de nem kimondottan olyan alkotás ami HD minőséget kíván. Ha lenne plazmatévém, talán érdekelne HD-n a Star Wars tri(vagy inkább hexa)lógia, vagy mondjuk a Mátrix, A sziget, LoTR stb látványfilmek. Jó hogy nem tényleg a Barátok köztet adják ki a marhák.
  • szombi
    kell a sz*rnak
  • fawcet
    Egy példát mondok erre, gyógyászati segédeszközök közé sorolható nagyotthalló készülék. És van rá elem ami 10 évig stabil marad, de ennek ellenére sokan panaszkodnak rá a vevők, hogy már 1 év letelte előtt csökken a tárolás alatt a teljesítménye.
    Ennyit a kiírás és valóság közötti különbség.
  • fawcet
    Szerintem 2 év is jó lesz várni míg igazán kiforr a technológia. Max elfogadható árú kombó írók hoznának lázba ha lesz értelme.
    Másik meg hogy tesztek kellenének a lejátszók, hd, Blu dvd-kről mennyire nyúzhatóak, kopnak, stb.
    Csak ez alapján mernék kiadni pénzt.
  • FecaA
    Hát nekem pedig sok film bejön... meg főleg a blu-ray meghajtók ára
  • BiroAndras
    Mért nem kérdezték azt, hogy miért nem váltanak az emberek?
  • Anotino
    A pofonok foldje is jo. A tobbi tenyleg hulladek.
  • ZoliJ
    de meg fognak ezek lepődni (főleg a Blue-ray)
  • VNM
    Egyedül a Terminator villanyoz fel - a többi vagy szar, vagy nem vennék érte új lejátszót, TV-t és fizetnék 1x ezer Ft-ot a BD-ért...

• Gabest
    Majd akkor szóljanak ha kijött a barátok közt díszdobozban egy lemezen.