13
  • Johnny d
    #13
    nem arról van szó hogy nem kell dolgozni, csak nem mindegy hogy mennyiért :)
    külföldön néha 10 szeres pénzek vannak... (egy főre)
    de ez már közgazd. és stb téma :)
    nem ide való, mert összetűzés is valószínű :)
  • Johnny d
    #12
    aha, már nem tudnak a $ val mit kezdeni, ha
    szétosztanák, nemigen lenne szegény ember
    a földön és még nekik is maradna... :)
    tesznek rá
  • rigidus
    #11
    "a raszorulok szenvedoalanykent elunk meg."
    helyett:
    a raszorulok es mi magunk is szenvedoalanykent elunk meg.
  • rigidus
    #10
    "ha nagy pénzed van a vállalkozásodbol, szakmádbol kifolyolag, milliárdos üzletember vagy pajeszos olajfuro vagy esetleg szemüveges M$ májer, önkéntelenül is olyan körökben mozogsz, amiben puszta kitarto munkával és alázattal sajnos nem tudsz megmaradni. az embereket ez vagy megrontja, vagy tartják mgukat de bizonyos szint fölött már nem lehet mit tenni, ha nem kevered a szart, megfulladsz belé...
    Ha ez a cikk igaz, Bill gates tiszteletet érdemel miatta, mégiscsak ö a világ leggazdagabb embere, igy mindemelett hogy sok pénze van, ugytünik bevalott:) vagyona felét eljotékonykodta..."


    Ezzel en is tisztaban vagyok.

    "de ezekután nem mondhatjuk hogy rosz jo ember, én is utálom, inkább irigylem, mert hogy magyarországon bejutsz a top 10-be 5 miliárdal, gates papának 50 miliárd dolcsija vagyis 10000 milliárdja van:)
    utálom mert ingerel a pofája"


    En nem irigysegbol utalom a faszit, hanem azert mert annak ellenere, hogy milyen mocskos ugyei vannak, eladja magat egyszeru embereknek ugy, hogy o a kiba. jotekonykodo. Holott eppen ez az az embertipus aki kiforgatja a penzt a vasarloi forgalombol, amelyet - valljuk be oszinten - a raszorulok szenvedoalanykent elunk meg. Gondolj bele csak abba, hogy hany karitativ szervezet van a vilagon akik M$ szoftvereket hasznalnak, vagy gondolj bele abba, hogy hany IT-tol tavolabb allo termek tartalmaz M$ technologiakat, szabadalmakat, melyeket KEMENYEN behajt mint az egyszeru polgarokon, mint karitativ szervezeteken, mint pedig allami intezmenyeken, amely penzek pl. elmehetnenek az egeszzsegugybe, gyermekvedelmi szervezetkehez, stb. vagy egyszeruen csak ott maradnanak. Szoval, ugy nez ki, hogy ez a faszi elvesz 100 vajaskenyeret trukkokkel, gazos szerzodesekkel kifejezetten pofatlan modon, majd nagy latvanyosan szetoszt 50 vajaskenyeret, gondoskodik arrol is, hogy a cimlapra keruljon, es a vilag ugy unnepli, hogy a legnagyobb adakozo. Ez utobbi mondjuk nem a faszi hibaja, hanem az agymosott tajekozatlan embereke. De kerdem en: ez az oltonyos konzumidiota surmo mennyivel kulonb adakozo, mint vilagszerte tobbszazezer/tobbmillo onkentes, melyek kozul nem egy feladja a karrierjet, az addig megkeresett javait elertekesiti, gyogyszereketet, ruhakat vasarol rajta, majd azzal tolti a hatralevo eletet, hogy sokszor napi 30-40 merfoldet gyalogol kozep-afrikai sivatagokban, hogy eljusson tavoli falvakba is vedooltast adni. Szoval, hol van ezektol az emberektol ez az utolso goreny?

    Akkor ki a legnagyobb adakozo a vilagon? Egyetlen, nepszeru divatos seggfej, vagy tobbmillo onkentes vilagszaerte akik egy elet arrol szol, hogy ADNAK, nem pedig elvesznek? Es nagyon szepen megkernek mindenkit, hogy ne kezdje el ez penzben meregetni senki az onketes munkat, mert attol a falnak fogok menni.
  • SirLord
    #9
    azért ez nem teljesen jogos:)

    ha nagy pénzed van a vállalkozásodbol, szakmádbol kifolyolag, milliárdos üzletember vagy pajeszos olajfuro vagy esetleg szemüveges M$ májer, önkéntelenül is olyan körökben mozogsz, amiben puszta kitarto munkával és alázattal sajnos nem tudsz megmaradni. az embereket ez vagy megrontja, vagy tartják mgukat de bizonyos szint fölött már nem lehet mit tenni, ha nem kevered a szart, megfulladsz belé...
    Ha ez a cikk igaz, Bill gates tiszteletet érdemel miatta, mégiscsak ö a világ leggazdagabb embere, igy mindemelett hogy sok pénze van, ugytünik bevalott:) vagyona felét eljotékonykodta...
    de ezekután nem mondhatjuk hogy rosz jo ember, én is utálom, inkább irigylem, mert hogy magyarországon bejutsz a top 10-be 5 miliárdal, gates papának 50 miliárd dolcsija vagyis 10000 milliárdja van:)
    utálom mert ingerel a pofája
    de ennek ellenére tetszhet embereknek hogy 1, van benne némi joérzé és adakozik
    2, nem megy politikusnak, és nem kell látnunk válaztás lötti napokban féloránként a kis tejfölösszáju önelégült pofáját hogy hogyan személyeskedik az ellenzék vezetöjével...
    szerintem...
  • rigidus
    #8
    En valahogy jobban szeretek elve atsetalni az utca egyik oldalarol a masikra.
  • rigidus
    #7
    Amugy nincsen veled bajom, csak hirtelen felfutott a goz az olvasottaktol. Nincs harag.
  • rigidus
    #6
    "Más milliomosok , milliárdosok azon vannak,hogy még több pénzt és hatalmat szerezzenek maguknak"

    O meg jol el van azzal amije van?

    "Billy fiú inkább azt csinálja amihez ért és nem megy politikai pályára...nem akarja keverni a szart."

    Atyauristen!!

    "Billy fiú már milliárdokat adományozott az igazán rászorulóknak"

    Ezt te honnet tudod? Csak nem a cimlapra teszik minden alkalommal? En a fizetesemnek nagyreszet karitativ celokra koltom el, sajat magam inkabb gyalog es biciklivel jarok, mert amit olajbaro, meg gepjarmumaffiozo kocsogoknek fizetnek el, hogy a fenekemet cipeltessem azt szivesebben teszem pl ide: http://www.sightsavers.org

    "És ezekért a dolgokért tartom Billy fiút inteligensnek és minden tiszteletem az övé."

    Latom keves figyelmet forditasz naprakesz informaciokra, igy elmondom neked roviden. Ez a bubalyos kurvaintelligens fiu azzal tolti a draga szabadidejet, hogy politikusokat veszteget/fenyeget meg vilagszerte a szoftverszabadalmak bevezetese es melyebbre vesese koruli hercehurcakban. Azonkivul vilagszerte antitrust perek garmadajat inditottak mar ellene mas vallalatok ill szervezetek, tobbek kozott az EU is, mert az egyik leggatlastalanabb monopol vallalat amely valaha Europaba betette a labat. Jelenleg ok vezetik az EU-ban legmagasabb birsagot fizetok listajat, azonkivul mar csak hajszal valasztja el attol, hogy az EU embargo ala vonja egyes termekeit, legfobbkeppen a soha meg nem jeleno Cistat, mivel a ket eve elbukott perben szereplo hatarozat egy reszet NEM AKARJA teljesiteni, mert o a melyen tisztelt Majkremszaft es neki ez "szabad". Diohejban ennyi.

    "Megérdemli azt a sok pénzt és a világ is jól jár vele,hogy ő birtokolja mert nem egy kibaszott skót , nem egy önző ember. Minden tiszteletem az övé."

    Bizony nem egy kibaszott skot, hanem egy kibaszott profitbeteg nagytokes (mint a tobbi) aki ilyen szoftverlicenszeket irat az ugyvedeivel, majd ezt is letolja az egyes orszagok torvenyhozoi torkan, hogy legalizalja, a "Kedves User"-eket pedig tomegfogyaszto droidokka deglaralja:
    http://hup.hu/node/24795
  • Black Ice
    #5
    De azért ebből is látszik szerintem,hogy Billy fiú nem azért lett gazdag mert hülye.
    Más milliomosok , milliárdosok azon vannak,hogy még több pénzt és hatalmat szerezzenek maguknak ..betörnek a politikai pályára is,hogy még több befolyást szerezzenek,hogy nekik még több legyen az életben. Jó példa erre gyurcsány is. A másik meg,hogy a felső tíz ezer sajnos amilyük van az jobban szeretnék megtartani maguknak mintsem elosztogatni a hülye poor népnek. Olyan van hogy egy két milliárdos rááldoz egy két millát ( az olyan mintha te 10 ft ot adnál egy éhező embernek ) az igazán rászorulókank, mint a beteg, rákos kisgyerekeknek ..volt a híradóban "régen" és önelégülten álnak a tükör előtt és villognak vele másoknak,hogy igen..én segítettem. De ez nem elég..ezzel csak kiszúrják szegény gyerekeknek a szemét,hogy ne pampogjanak és akkor már mi be is foghatjuk a szánkat.
    Nincs ebben az országben semmi morál.Mindenki szarik mindenkire.
    Billy fiú inkább azt csinálja amihez ért és nem megy politikai pályára...nem akarja keverni a szart.
    Billy fiú már milliárdokat adományozott az igazán rászorulóknak...küldött zsetont afrikába is..sajnos nem nagyon propagálják,hogy ott milyen pokol van...naponta több ezren halnak meg éhínségben mi meg itt verjük a tökünket a jólétben. :S
    És ezekért a dolgokért tartom Billy fiút inteligensnek és minden tiszteletem az övé.
    Megérdemli azt a sok pénzt és a világ is jól jár vele,hogy ő birtokolja mert nem egy kibaszott skót , nem egy önző ember. Minden tiszteletem az övé.

    Attól még MS sux..és Linux powa :D
  • pbanfa
    #4
    Lehet, hogy fárasztó gazdagnak lenni, de én szívesen felvállalnám ezt a stresszt!!! Vajon ő cserélne velem?
  • drizzt1666
    #3
    Fárasztó gazdagnak lenni?

    Akkor gyere, cserélj velem helyet Billy Boy, és meglátod milyen fárasztó tud lenni MEGDOLGOZNI azért a (kevés)pénzért.
  • chokeerigo
    #2
    Szegény Billecske.

  • Tinman #1
    Szegény... ma érted virrasztok Gates