Harc van a DVI leváltása körül is
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem teljesen mindegy, hogy van-e benne másolásvédelem?
A divx-et mindegyik viszi! <#mf2>#mf2><#eplus2>#eplus2>
A divx-et mindegyik viszi! <#mf2>#mf2><#eplus2>#eplus2>
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Reménykedjünk, hogy majd a Kínaiak vagy valaki más gyártani fog normális, használható cuccot is. Azoknak, akik nem akarják összekeverni a PC-jüket az egészfalat-betöltõ-sugárhajtású-DVD-filmlejátszó-szupermásolásvédett vackokkal
Hát vagy nem. A BR és a HDDVD meghajtók is olvassák a CD-t és a DVD-t, mégse kompatibilisek egymással.
Meg a HDMI nem csak egy kábal, hanem titkosító chip is tartozik hozzá. A DPort-nál nem említettek ilyet.
Meg a HDMI nem csak egy kábal, hanem titkosító chip is tartozik hozzá. A DPort-nál nem említettek ilyet.
Mivel, hogy a DVI is kompatibilis a HDMI-vel és a DPorttal így gondolom a HDMI is kompatibilis a Dporttal... Ez csak reklámszöveg ott fent...
Mikor tanulják már meg, hogy a szabványháború senkinek se jó?
Már majdnem rábeszéltem magam egy HDMI-s TV vásárlására, és erre jön ez a hír. Vesztetek egy vásárlót.
Már majdnem rábeszéltem magam egy HDMI-s TV vásárlására, és erre jön ez a hír. Vesztetek egy vásárlót.
DVI, HDMI, Displayport...
Szerencsétlen 1.0-ás usert meg majd jól lehúzzák, mert képtelen eligazodni, hacsak nem valami számtekzseni.
Szerencsétlen 1.0-ás usert meg majd jól lehúzzák, mert képtelen eligazodni, hacsak nem valami számtekzseni.
Majd jön a hdmi display port átalakító is 😊
Abban nincs biznissssz, ha egy jól mûködõ, tartalékokkal rendelkezõ, mindenhol használható csatolófelületet csinálnak, mert akkor jövõre miért cserélnéd le az összes cuccod újra ? 😊
Abban nincs biznissssz, ha egy jól mûködõ, tartalékokkal rendelkezõ, mindenhol használható csatolófelületet csinálnak, mert akkor jövõre miért cserélnéd le az összes cuccod újra ? 😊
a hdmi már eléggé elterjedt, sztem ezt nem kéne erõltetni ... egyesüljön végre a PC és a szorakoztató elektronikai eszközök csatolófelülete!
mert arra mérget vehettek, hogy a vetitõkben, plazmákban, LCD tévékben ez a csatoló NEM fog meghonosodni ...
mert arra mérget vehettek, hogy a vetitõkben, plazmákban, LCD tévékben ez a csatoló NEM fog meghonosodni ...
Forza.
Az új szabvánnyal meg is van a verseny gyõztese. Lévén ha létezik másolásvédelem ökörségeitõl mentes változat akkor fogyasztóként azt fogom választani.
ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0
az alsógatyámba mikor tesznek másolávédelmet?
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Hol itt a probléma? Én például alapból elítélek minden olyan hardvert amelynek bármi köze van a másolásvédelemhez....
DVI-s eszközöket ezzel is ugyanúgy lehet használni, mert kompatibilis maradt, akkor hol itt a probléma?
Nekem tetszik, sokkal kisebb, és a tüskék nélkül kevésbé sérülékeny a csatlakozófelület.
Nekem tetszik, sokkal kisebb, és a tüskék nélkül kevésbé sérülékeny a csatlakozófelület.
Megkezdõdött a szabvány háborúú!
Ez is üzlet és sok-sok pénz.
Ez is üzlet és sok-sok pénz.
Lyaly, hejjjesírás 0 alá.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Tök jó, hogy még a DVI sem terjedt el rendesen, de már le kell váltani!