Vaskereszt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez most a ##22re ment?

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

kb 900FT megvenni<#duhos2>

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

<#hehe>...dobd fel valami torrentre és lekapom<#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

The FlashBack
nekem megvan, PÜ-ben megegyezhetünk😄

csak a beszerzése ugyebár nehézkes ezeknek...:S...mer décén nekem pl keresõbe soha semmit nem dob ki,nemtom miért.DC strongom van asszem...megvenni pedig...nem mindig van zsebpénzem...

Random work
A Das Boot is nagyon jól leírja a német oldalt a Vaskereszt mellett az a másik film ami nekem tetszik. A Sztálingrád is jó film azt is ajánlom mindenkinek.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Dying Soul
Hohha :o
(Akkor majd a LOTR trilógia után lerendezem)

joebacsi
<#eljen>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

gameplusz
Ajánlom a Sztálingrád c. filmet, mert az is a német oldalt mutatja be ^^

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Nekem is megvan már egy ideje és tényleg jó film, bár látszik rajta, hogy Peckinpah fõleg westerneket rendezett 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

5w0rdf15h
nekem megvan, elég jó film 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

aha,ok,thanks<#wave>

Bandee1987
jó kis film, 999 ft-ért vettem pár hónapja a tescoban

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Punker
hát itt ott DC-n megtalálható

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

és azt mgé lelehet tölteni?engem érdekel minden 2dik világháborús film. Egyébként Punker, tvaly szereztem be fateromon keresztül a dvd-t,mert tudta, hogy szeretem ezta témát, véletlen meglátta a filmet és hopp, megvette.

Punker
még 1 hasonló kategóriájú film van a Sztálingrád, az még komolyabb.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
mikor én vettem még több volt, igaz az 2 éve volt 😊

Szerintem nagyon jó film két valamire való keleti frontos háborús film van az a vaskereszt és a stalingrad

Szerintem ez a film tökéletesen bemutatja a keleti frontot ahogy jön a sok muszka meg minden élethû😊

\"s nem oly becses az irhám, hogy érett fővel szótlanul kibirnám, ha nem vagyok szabad! Az én vezérem bensőmből vezérel! Emberek, nem vadak - elmék vagyunk!\" József Attila - Levegőt!

DJ Skyline
pont egy ezres! 😊

Dying Soul
Nagyon tetszett a film, örültem, hogy ha már gépen nem játszhatunk / ismerhetjük meg a náci oldalt, a filmben megtehetjük ezt. Szép hosszú film, a vége nagyon tetszik, ahogy ott tébolyultan röhög.

Punker
amúgy 1000 pénz körül van a DVD annyit simán megér

Punker
mikor megjelent? ember a 80 években még nem volt SG 😊

DJ Skyline
nem láttam még,de beszerzem majd,felírom a címet!😄

Na emberek. Nem hittema szememnek, mikor rákerestem itt az sg-n a keresõbe és nem dobott ki egyetlen egy topikot se róla<#wow1>.Ilyet<#rolleyes>. Pedig egy yo 2dik világháborús film, tessék megnézni!

Film leírás, képek itt találhatóak róla, meg hát uyge google rúúlz. Tényleg nem hittem volna, hogy errõl senki se nyitott topikot, mikor anno megjelent. Úgyhogy aki szereti a 2dik világháborús filmeket, nyugodtan szedje le, izgalmas film, sok csatával, satöbbi, tudjátok, ami egy ilyen filmben lenni szokott...az benne is van.

ja és peace,meg sry ha esetleg mégis lett volna ez a topik, csak valamilyen más néven<#wave>