Rig 'n' Roll: Truck Tycoon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

claaslexion
szasztok!
honnan tudom letöltemi a gamet?
nem tudjátok?
köszi a segitséget!

T.CS.

Neuman
Ezt már kiadták mert eddig nem találkoztam vele?

!!!HALA MADRID!!!

King of Roads
akkor nem tudod, mirõl maradsz le <#vigyor2>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

nem szejetem a kamijonokat inkább má ezt:<#law>

Sok csicska amerikául ír ide!!! Sztyupid köcsögögög!!!

Hát én még nem játszottam de szeretem a Tycoon minden féle változatát
naccerû :) ez jobbnak tûnik a hard truck tájkonnál :) de mikor jön má végre ki a rig n roll kamionszimulátor is? azt má qrvarég várom...
a transport tycoont nagyon élveztem! sõt még a transport giant is jó szerintem

Mynet
openttd-nek van magyar fejlesztõje nem véletlen, hogy tud magyarul is, magyar városok, magyar pénz, stb.

és sok újdonság!

Mynet
én még most is, kiegészítve persze openttd-vel <#vigyor2>

transport tycoon deluxe az igazi :)hogy én azzal mennyit játszottam! hûûûûûû...

radeon 983760 überpro - csörgõ ventillátorral, kólával leöntött kisegítõ billentyûzet :D én nyertem

Transport Tycoon Deluxe, Locomotion....
ezek a legjobbak, talán még az oridzsinál Railroad Tycoon is elég jó és élvezhetõ, a többi kicsit idegen.. :|

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

mousee
Ez kira gém a képek alapján, már jön is le :))

Köszi a tippet :)

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

<#violent><#rinya><#banplz>ertgr
Zoo és Roller Coaster :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sliders
Én a Transport Giant-al bõven megvagyok elégedve. Egyetlen hibája talán, hogy a vonatoknál kifelejtették a lámpákat. De így is jól játszható. Szerintem a Transport tycoon modern köntösbe öltöztetve, és még magyarul is beszél. Számomra ez a legkirályabb.

Itt a honlapja

érdemes pár képet meglesni belõle. Igaz nem mai fejlesztés de szép

én nemzetközi szállítmányozó vagyok és tuti meg fogom nézni ezt a játékot magamnak...
nekem úgy hozta a sors hogy még jól is jöhet hogy ne kapcs. ki túlságosan, a szabadidõmben ránézhetek annélkül hogy tényleg stresszelném magamat:-)yess its cool
Annó a microprose volt ennek a tycoon õrületnek az alfája és az omegája...a transport tycoon még ma is az egyik legjobb gém =)

ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net

hja, lehet nem 2 mondatot kéne egyszerre írnom. szóval ha nem lesz rosszabb mint valamelyik régi, akkor játszunk vele, ha igen, akkor marad a régi. na.

rókabõrgyanús, de ha nem lesz jobb, mint valamelyik amit korábban szerettünk, akár még játszhatunk is vele...

Broafka
mint amúgy az összes tycoon szerintem

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Zocsi
A tycoon csak egy angol szó: iparmágnás...
Mindenesetre szép kis játék, csak uncsi egy picit...

Tycoon+1
"Az egyik legsikeresebb, de egyben legellentmondásosabb játéksorozat a Földön a Tycoon."

Ehhh... ez nem egy játéksorozat, a tycoon pedig nem egy márkanév. Annak idején volt a Transport Tycoon, Railroad Tycoon meg talán még egy-két tényleg jó és sikeres játék, aztán boldog-boldogtalan Tycoon névvel adta ki a termékét, éppen a jó hangzás miatt. Szóval nincs itt szó semmiféle folytatásos novelláról.