Freestyle Talicska
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
gondolom még nincs ilyen :-) lehetne nyitni freestyle rotációs kapa szakosztályt is! :-D
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
Én akkorát röhögtem a videókon<#buck>#buck><#crazya>#crazya><#vigyor>#vigyor>Tiszta hülyék az emberek
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
REAL MADRID
Akkor én nem lehetek talicskarájder? :C
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
persze ezek sokkal jobb talicskák. a mieinkkel nem lehett ekkorákat ugratni <#nevetes1>#nevetes1>
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
REAL MADRID
http://epica.nl
<#buck>#buck><#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1><#confused>#confused>
Nagyon LOL