Freestyle Talicska

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
VB nincs belõle? 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

én az egykerekezést és a stoppie-t nézném meg.

Pistike 007
megnézném hogy bunny-znak... <#zavart2>

Czdano
loooooool de vad 😄DDDD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

xy21
<#buck>

JGTC
végül is 1gyökérbõl valók 😄

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

xy21
Igen igen jól mondod UK!!!

A videók alapján szerintem inkább Britt.

JGTC
Ez is Amerikában szültett ugye?

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Honosítsuk az ötletet! A magyar klán ötlete már úgyis felmerült, csináljunk mi is videókat 😊

xy21
Ez a talicska már EU-s<#vigyor2>

xy21
Jó lenne ha lenne több videó a honlapon!

Egyébként elõször azt hittem, valami hüle együttes neve a topic címe...

Végre egy X-sport, amihez nekem is van felszerelésem. Ilyenben szoktunk betont keverni és trágyát vinni a kertbe. Írtam nekik mailt, ha az angolok megengedik, akkor továbbfejlesztem a sportot, elõször csak tele talicskával fogok nyomulni, aztán ejtõernyõvel kombinálva, pl. egy Lada kombin állva... (bocs, jönnek belõlem a szóviccek 😊 )

bens
meg kéne alapítani mo-n az elsõ talicskás klubot
gondolom még nincs ilyen :-) lehetne nyitni freestyle rotációs kapa szakosztályt is! :-D

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

xy21
Na remélem ezt a témát nem fogják zárni!!!

McGrady
LOL!!
ez kurvajó 😄DD

Kuss!-magyarázta.

tigeroo
a deszkások deszkás cipõben, a wheelbarrowosok meg gumicsizmában fognak nyomulni?<#idiota>??
The FlashBack
hülyék😄

XenonIceX
keményen lehet vele slideolni😄

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

xy21
Faja mi???
Én akkorát röhögtem a videókon<#buck><#crazya><#vigyor>Tiszta hülyék az emberek

desigo
Ez kész😊))))))
gnar killer
húú bazz 😄😄 jackass? 😄

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

ebbõl mikor készül játék 😄DDDDDD

REAL MADRID

JGTC
looooool <#vigyor>

Met
dehogynem, alapítsd meg a magyar klánt 😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

"only in the UK"?
Akkor én nem lehetek talicskarájder? :C

tigeroo
fasza
akyyy
<#nevetes2><#nevetes1><#nevetes2><#sniffles><#ticking><#phone><#wilting><#bdead>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

DJ Skyline
<#ijedt><#banplz>

bens
ez nem újdonság. ilyet mi is csináltunk építõipari gyakorlaton <#idiota>
persze ezek sokkal jobb talicskák. a mieinkkel nem lehett ekkorákat ugratni <#nevetes1>

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

SNAKE01
LOL!<#idiota><#vigyor3><#gonosz1>

<#guluszem1><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#merges2><#merges2><#merges2><#wow2>

REAL MADRID

0ppika
<#hehe><#guluszem1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes2><#nevetes2>

http://epica.nl

pff<#idiota>
xy21
Egy Új Xtrém Sport!!!
<#buck><#idiota><#nevetes1><#confused>
Nagyon LOL